![]() |
|
Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Rai 4KMilovníci historie, přírody a kvalitních pořadů by si neměli nechat ujít zítra večer a pak po další tři STŘEDEČNÍ večery 4dílnou premiérovou dokumentární sérii "Divy - Poloostrov pokladů" (Meraviglie - La (nevhodné slovo)ola dei tesori) o italských krásách od severu po jih které jsou na seznamu UNESCO.První, tedy dnešní díl bude věnován okolí historického Milána, středověké Sieně a Údolí chrámů v Agrigentu. Druhý díl Casertě včetně zámku, poutnímu městu Assisi a regionu Piemont který je nejen proslulý vinařstvím, ale společně s regiony Ligurie a Toskánsko patří k těm nejkrásnějším v Evropě. Třetí díl městu Matera které je přezdíváno město kamenů a patří k nejstarším obydleným městům světa, Pise včetně proslulé šikmé věže a majestátním Dolomitám. Poslední čtvrtý bude věnován Tarquinii a to včetně unikatní nekropole Etrusků a regionu Veneto který společně s Lombardií a Piemont patří k nejbohatším v Evropě. Všechny tyto regiony si pro svoji krásu a relativně klidný život vybrali jako svůj druhý domov i desítky hollywoodských celebrit a v minulosti básníci, umělci a významní politici. Celá série je natočena v maximální možné kvalitě 4K UHD. Pořad je natočený i v anglickém jazyce, určený pro mezinárodní trh. Už teď o pořad projevili zájem Arte, NHK nebo BBC. Zajímavostí také je, že pořad je natočen formou docu-fiction tedy diváci uvidí v podání herců i historické osobnosti spjaté s daným místem. 21:30 na Rai 1 + Rai 1 HD a Rai 4K* (zdroj: ufficiostampa.rai.it, key4biz.it) *Rai 1 HD a Rai 4K dostupný pouze s kartou TivuSat (kromě multistreamu který je FTA) Z časových důvodů to sem dávám dnes. Původně jsem chtěl zítra. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85 | |
![]() |
|
@sigurna tvoju otazku franckovi ti odpoviem skusenostou z vlastneho zivota...som rodeny cech z cesko-slovenskeho manzelstva, napriek tomu som hrdy slovak.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohoušuNo vidíš, já jsem rozený slovák ze slovenského manželství a současně jsem hrdý čech /někdy už sám nevím, co vlastně jsem, není to jedno? koho to zajímá.../Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Tak jako Talián už řveš, o tom žádná. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
@jiri26Takhle přibližně vlevo dole je klávesa a ta se jmenuje Caps lock.Zkus na ni příště zmáčknout,ješťě než začneš něco psát.![]() |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Tak vidim, ze diskuze dal vesele pokracovala. Ale tak nastesti mam za sebou uspesny prac.den a to je dulezite. Diky vsem za podporu. Pamatuju si to a diky i tem, co mi psali do PM. Samozrejme, ze budu pokracovat, to se nebojte.![]() ![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckZase šampíčko kvůli tomu otevírat nebudeme, zase to s tou podporou nepřeháněj, domluvme se na toleranci.../nevím proč, ale nesnáším připrcávačské palečky nahoru/Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...pro mě,výsledek debaty,21:20 Rai4K |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
@tukanSapmano otvirat taky nebudu, ale podekovat se slusi. Ja jsem tak vychovany.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@tukanA mimochodem, symbol palce nahoru (nebo dolu) pochazi ze stareho Rima.@dnurg: at se Ti porad libi. Skoda, ze to neni FTA, mohlo to videt vice lidi v UHD. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckskromný dotaz: udávání diskutujících moderátorům taky pochází ze starého Říma? V ČR to docela tradice byla za starého režimu (tenkrát spíš STB) ale nevěděl jsem, že to má tak prastaré kořeny. Všichni, co tu s tebou nesouhlasili skončili na black liistu a ty děkuješ adminovi...hmm..., předpokládám, že mě nahlásíš taky, tak do toho! |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@franckmôžeš sa hanbiť![]() ![]() ![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
To:franckZa mě palec nahoru a Antonín si už koledoval delší dobu ,nevím proč se z něj stal takový nepřející morous ,kdysi jsem jeho příspěvky četl rád ,stejně jako nyní Tvoje![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Ja nevim, za co bych se mel stydet. A ano, adminovi dekuji za peknou zpravu kterou mi napsal, a co jako?? Psalo mi vice lidi. A urcite tady nebudu vypisovat co si piseme. Antonin me hrube urazil a nejen me, ale dalsich 60mln lidi. Vic k tomu psat nebudu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckjá jen vycházím z toho, že jsi se nikdy netajil s tím, že nahlašuješ příspěvky - viz naše diskuze "pošta pro tebe - originál vs cz" - tvůj příspěvek z 24.01.2016, 18:08.08 - kde mi odpovídáš:...pocitej s tim, že dám vědět redakci. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra..."Antonín si už koledoval", "Antonín mě hrubě urazil", nestačím se divit, co to tady je. Antonín jenom reagoval na přiblblé příspěvky a řekl úpřimně, co si myslí. Já osobně /i když s ním občas nesouhlasím/ jsem velice rád, že se vrátil...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...No dotkl je jeho ega, tak musí být zlikvidován, naopak největší pochlebovači budou odměněni![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...oprava - dotkl seOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
@francksorry francku, ale![]() ![]() ![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@MartinPOpet vysvetluji po 20. Odpad Evropy jsem myslel tak, ze se vseobecne rika, ze vychodni zeme jsou dotovany nekvalitnima potravinama. To je zname i v Italii. Je pravda, ze jsem to spatne formuloval, ve spatnem kontextu a za to jsem se omluvil. Ale nemyslel jsem tim lidi. A taky jsem za to dostal ban. A krom toho jste tak smesni bylo mysleno na lidi z diskuze, ne na Ceskou republiku.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@drobečekAno, Ty malo co trefis, ale tentokrat jsi to trefil. Doktli se meho ega. A ja ho mam pomerne vysoko.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
francknesmierne vysoko . pred časom som ti písal ,že si zradil svoju vlasť.opľul si ju a pľuješ stále . aj na svojich krajanov pľuješ a bonzuješ. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Ano, tak vysoko, že se nezastaví před ničím...![]() ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
@drobeček![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@FranckMuj děda který za 1světové byl v Italii a potom České Legii vItalii.Vždy jak vzpominal tak řikal že Ital a Cikan jedno jest. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...Miku, bude následovat bonz adminovi a ještě dnes budeš zlikvidován![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85 | |
![]() |
|
![]() |