Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Rai 4K

Milovníci historie, přírody a kvalitních pořadů by si neměli nechat ujít zítra večer a pak po další tři STŘEDEČNÍ večery 4dílnou premiérovou dokumentární sérii "Divy - Poloostrov pokladů" (Meraviglie - La (nevhodné slovo)ola dei tesori) o italských krásách od severu po jih které jsou na seznamu UNESCO.
První, tedy dnešní díl bude věnován okolí historického Milána, středověké Sieně a Údolí chrámů v Agrigentu.
Druhý díl Casertě včetně zámku, poutnímu městu Assisi a regionu Piemont který je nejen proslulý vinařstvím, ale společně s regiony Ligurie a Toskánsko patří k těm nejkrásnějším v Evropě.
Třetí díl městu Matera které je přezdíváno město kamenů a patří k nejstarším obydleným městům světa, Pise včetně proslulé šikmé věže a majestátním Dolomitám.
Poslední čtvrtý bude věnován Tarquinii a to včetně unikatní nekropole Etrusků a regionu Veneto který společně s Lombardií a Piemont patří k nejbohatším v Evropě.
Všechny tyto regiony si pro svoji krásu a relativně klidný život vybrali jako svůj druhý domov i desítky hollywoodských celebrit a v minulosti básníci, umělci a významní politici.
Celá série je natočena v maximální možné kvalitě 4K UHD.
Pořad je natočený i v anglickém jazyce, určený pro mezinárodní trh.
Už teď o pořad projevili zájem Arte, NHK nebo BBC.
Zajímavostí také je, že pořad je natočen formou docu-fiction tedy diváci uvidí v podání herců i historické osobnosti spjaté s daným místem.

21:30 na Rai 1 + Rai 1 HD a Rai 4K*

(zdroj: ufficiostampa.rai.it, key4biz.it)

*Rai 1 HD a Rai 4K dostupný pouze s kartou TivuSat (kromě multistreamu který je FTA)

Z časových důvodů to sem dávám dnes. Původně jsem chtěl zítra.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85
Odpověď v diskusním vlákně

@sigur

na tvoju otazku franckovi ti odpoviem skusenostou z vlastneho zivota...som rodeny cech z cesko-slovenskeho manzelstva, napriek tomu som hrdy slovak.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

bohoušu

No vidíš, já jsem rozený slovák ze slovenského manželství a současně jsem hrdý čech /někdy už sám nevím, co vlastně jsem, není to jedno? koho to zajímá.../

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

RE: Nova dokumentarni serie Divy na Rai 1 a Ra...

Tak jako Talián už řveš, o tom žádná.

bretah
Registrace: 9/2012

@jiri26

Takhle přibližně vlevo dole je klávesa a ta se jmenuje Caps lock.Zkus na ni příště zmáčknout,ješťě než začneš něco psát. :))

sigur
Registrace: 5/2010

Tak vidim, ze diskuze dal vesele pokracovala. Ale tak nastesti mam za sebou uspesny prac.den a to je dulezite. Diky vsem za podporu. Pamatuju si to a diky i tem, co mi psali do PM. Samozrejme, ze budu pokracovat, to se nebojte. R^ A dekuji i adminovi za podporu! R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

franck

Zase šampíčko kvůli tomu otevírat nebudeme, zase to s tou podporou nepřeháněj, domluvme se na toleranci.../nevím proč, ale nesnáším připrcávačské palečky nahoru/

tukan

pro mě,výsledek debaty,21:20 Rai4K

dnurg
Registrace: 12/2016

@tukan

Sapmano otvirat taky nebudu, ale podekovat se slusi. Ja jsem tak vychovany. R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@tukan

A mimochodem, symbol palce nahoru (nebo dolu) pochazi ze stareho Rima.

@dnurg: at se Ti porad libi. Skoda, ze to neni FTA, mohlo to videt vice lidi v UHD.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

skromný dotaz: udávání diskutujících moderátorům taky pochází ze starého Říma? V ČR to docela tradice byla za starého režimu (tenkrát spíš STB) ale nevěděl jsem, že to má tak prastaré kořeny. Všichni, co tu s tebou nesouhlasili skončili na black liistu a ty děkuješ adminovi...hmm..., předpokládám, že mě nahlásíš taky, tak do toho!

tekapo
Registrace: 1/2016

@franck

môžeš sa hanbiť Rv Rv Rv

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

To:franck

Za mě palec nahoru a Antonín si už koledoval delší dobu ,nevím proč se z něj stal takový nepřející morous ,kdysi jsem jeho příspěvky četl rád ,stejně jako nyní Tvoje R^

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

Ja nevim, za co bych se mel stydet. A ano, adminovi dekuji za peknou zpravu kterou mi napsal, a co jako?? Psalo mi vice lidi. A urcite tady nebudu vypisovat co si piseme. Antonin me hrube urazil a nejen me, ale dalsich 60mln lidi. Vic k tomu psat nebudu.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

já jen vycházím z toho, že jsi se nikdy netajil s tím, že nahlašuješ příspěvky - viz naše diskuze "pošta pro tebe - originál vs cz" - tvůj příspěvek z 24.01.2016, 18:08.08 - kde mi odpovídáš:

...pocitej s tim, že dám vědět redakci.

tekapo
Registrace: 1/2016

"Antonín si už koledoval", "Antonín mě hrubě urazil", nestačím se divit, co to tady je. Antonín jenom reagoval na přiblblé příspěvky a řekl úpřimně, co si myslí. Já osobně /i když s ním občas nesouhlasím/ jsem velice rád, že se vrátil...

tukan

No dotkl je jeho ega, tak musí být zlikvidován, naopak největší pochlebovači budou odměněni ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

oprava - dotkl se

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@franck

sorry francku, ale :laughing: :laughing: Jako ted uz musim zareagovat i ja... Ty tu neco rikas o tom, ze Antonin hrube urazil 60mln lidi? Dovol mi pripomenout ti tvuj prispevek ze 07.08.2017, 11:09.11, ve kterem si uvedl nasledujici... " Jste tak směšní, že se vůbec nedivím co se o východu říká odpad Evropy. Doslova." Takze mily pane, zamet si pred vlastnim prahem, timto prispevkem jsi ty urazil minimalne stejny pocet lidi a mnohem vetsi merou. Rv

MartinP
Registrace: 8/2016

@MartinP

Opet vysvetluji po 20. Odpad Evropy jsem myslel tak, ze se vseobecne rika, ze vychodni zeme jsou dotovany nekvalitnima potravinama. To je zname i v Italii. Je pravda, ze jsem to spatne formuloval, ve spatnem kontextu a za to jsem se omluvil. Ale nemyslel jsem tim lidi. A taky jsem za to dostal ban. A krom toho jste tak smesni bylo mysleno na lidi z diskuze, ne na Ceskou republiku.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@drobeček

Ano, Ty malo co trefis, ale tentokrat jsi to trefil. Doktli se meho ega. A ja ho mam pomerne vysoko.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

franck

nesmierne vysoko . pred časom som ti písal ,že si zradil svoju vlasť.
opľul si ju a pľuješ stále . aj na svojich krajanov pľuješ a bonzuješ.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee

Ano, tak vysoko, že se nezastaví před ničím... ;) :))) a opět jsem se trefil :8)

drobeček

@drobeček

R^ zacinas byt dobrej...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Franck

Muj děda který za 1světové byl v Italii a potom České Legii vItalii.Vždy jak vzpominal tak řikal že Ital a Cikan jedno jest.

miku
Registrace: 10/2007

Miku, bude následovat bonz adminovi a ještě dnes budeš zlikvidován ;) :)))

drobeček
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra