Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

stb plustelka

Zdravím...mam modul irdeto plustelka a potrebujem poradit ohladom dvb-t2 stb..ktorý by ste odporucili.dik..

accid
Registrace: 1/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

tak isto

som kupil aj Amiko 8265+ okrem 8260+, pretoze mam v domacnosti viac TV prijimacov ako kazdy, avsak CAM Plustelka iba jeden...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@bohus31

Proslýchá se už polooficiálně, že plustelka by měla přejít v DVB-T2 na HEVC H.265, a to 8260+ nezvládá. Proto je dobré při současné investici již si opatřit přijímač s DVB-T2 H.265 s CI slotem. Cenově nejpříhodnější je Amiko 8265+ proto jsem si ho taky vzal.

ja987
Registrace: 1/2016

@ja987

Áno, v budúcnosti aj k tomuto preklopeniu určite príde, len predpokladám, že v tomto roku asi ešte nie?!
Samozrejme aj ja v domácnosti postupne mením stb na také, ktoré podporujú HEVC H-265.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

kodek h.264

moze byt nahradeny u plustelky kodekom hevc h.265 najskor v roku 2019 a NESKOR...k takemuto zaveru nikto nepotrebuje ziadne interne info od plustelky, pretoze staci len jednoducha techno-logicka uvaha. NAKOLKO predplatit plustelku v cene 2,99eur/ mesiac na rok, bolo mozne do 31.12.2017 s OFIKO PRIJIMACMI plustelky ZIRCON T3000HD, ktore su schopne spracovat len kodek h.264....Takze kto predplatil koncom roku 2017, musi mu to slapt do konca roka 2018, inak by towerhome musel vracat peniaze predplatneho plustelky svojim abonentom, co nebude ich cielom!

bohus31

@bohus31

Podle článku u konkurence Plustelka přijímače Zircon T300 HD a Alma T300 HD nyní začne nahrazovat novějšími přijímači Alma iHD.
Tvé tvrzení o vracení předplatného zaplaceného koncem roku 2017 je neopodstatněné. Plustelka vymění přijímače, přejde do H.265 a jede se dál.

ja987

RE: stb plustelka

Plustelka nevymeni nic, ibaze si STB kupis sam. A popri tom, ze maju dokopy asi 50 zakaznikov, tak nutnostou vymenit box za svoje peniaze to mozu rovno zabalit.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

stb plustelka (# 1223)

bohus31 presne ako píše ja987.Keby to bolo tak že Towercom
bi musel vracať peniaze zákaznikom čo si predplatili do konca roka 2018 pri zmene na H.265 bi im už to nešlo v prijímačoch s H.264 čo potom majú hovoriť zákaznici čo majú UNI čítačky na skylink kartu keď spravia večie zabezpečenie pri prechode na Irdeto to bi Skylink potom prišiel o peniaze ale takto príde len o zákaznikov.

joki741
Registrace: 2/2017

RE: stb plustelka

Podľa mňa tých 200 000 zákazníkov majú.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

@LucaBrazza + @joki741

Ano, máš pravdu, Plustelka "vymění" STB, ale si ho zákazník zaplatí. To i řešení sporů je vše uvedeno ve Všeobecných podmínkách Plustelky - je tam 22 článků. Stačí si je jen přečíst a pak další diskuze je zde zcela bezpředmětná.

Jen tak pro informaci ohledně vracení předplatného:
Když jsem jako zákazník se ohradil na zrušení VH1, že hlavně kvůli němu jsem zaplatil předplatné na celý rok a jak k tomu přijdu, že jsem vyhodil 35,88€, Tak mi nabídla sama Plustelka, že mi předplatné vrátí a službu deaktivují. Inu Plustelka není Skylink

ja987

plustelka

MENI svoje prijimace DVB-T/T2 h.264 tak, ze si nove zariadenie musis KUPIT...Towerhome jednoducho zo zakona nemoze verejnosti ponuknut net platbu za sluzbu pay-tv na rok dopredu, ked v ich net registracii plustelky je uvedene prijimacie zariadenie trebars ZIRCON T-3000 HD h.264, ak v tomto obdobi uz budu vysielat v HEVC H.265.....

bohus31

po lopate,

ked mam v net registraci plustelky uvedene c.id. CAM plustelky alebo karty, tak mi predplatne na cely rok umoznia vzdy...
Avsak ak mam v net registraci zakaznickej zony plustelky uvedene c.id. prijimacieho zariadenia dvb-t/t2 h.264 zircon t-3000hd, tak mi umoznia platbu LEN DO DOBY, pokial budu vysielat s kodekom h.264...
DOPOSIAL SA PRIJIMA PREDPLATNE SLUZBY pay-tv na CELY ROK aj prijimacmi DVB-T/T zircon t-3000hd h.264

bohus31

@bohus31

Blafuješ, podáváš dezinformace. Na stránkách Plustelka nabízí:

Set-top box Alma iHD Cena: 64,99 €
a
Set-top box Amiko Neo T2/C a prístupová karta Plustelka Cena: 54,99 €

Zajdi si na stránky Plustelky a tam uvidíš.

ja987

davam vzdy

informacie zo svojej praxe...nedavno som odoslal net platbu ROCNEHO predplatneho pay-tv Plustelka s net registraciou v zakaznickej zone s prijimacom Zircon T-3000HD h.264. Takze s tymto zariadenim plustelka nebude slapat dalsi rok? Dalej nemam co dodat!

bohus31

@bohus31

omluva:
"..ked mam v net registraci plustelky uvedene c.id. CAM plustelky..." jsem špatně přeložil a pochopil jako, že Plustelka má v net registraci. Namísto, že Ty osobně máš.
Ještě jednou omluva za mou chybu.

ja987

bohus31

Dnes som bol u pana co som mu vtedy daval to Amiko8265+ co vyhral modul a spozoroval som ze na niektorych programoch asi v intervale 8 az 10 min tak seklo s obrazom na pol az sekundu ale zvuk isiel OK ,tak som sa docital na AB fore ze to robi aj na inych prijimacoch, ako panovi to nevadi ale chcem sa opytat ci by nebol nejaky fw na odstranenie tejto chyby

Radko3003
Registrace: 12/2009

@Radko3003

Mrkni se na sat-support, tam to najdeš. Doporučuji soubor typu _emu.zip.

ja987
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra