Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Zapni.tv vs Dreambox

Zdravím odborníky na satelitní příjem. Nikde jsem na webu nenašel fórum s problematikou mě bližší.

Chci si zaplatit zapni.tv (legální služba), ale nechci se koukat přes PC ani nějaký jejich přístroj. Za pakatel jsem koupil linuxový satelit, protože mi bylo sděleno, že tahle IP služba v něm pojede.

Po vygenerování playlistu (s příponou m3u8) jsem googlil a z Enigma 2 generatoru dostal tvar zápisu pro tento přijímač, avšak na obrazovce je jen modré pole s nápisem, že se stala chyba. Na podpoře zapni.tv mi řekli že nebudou dělat podporu pro každý přijímač zvlášť a odbyli mě. Má tuhle službu někdo? Děkuji

milan33
Registrace: 1/2018
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61
Odpověď v diskusním vlákně

@oneeeee

#NAME IPTV

#SERVICE 4097:0:1:98:0:0:0:0:0:0:http%3a//7db30113.iptvbot.net/iptv/FFU9RQ6HRY3SK
#DESCRIPTION Rossia 1 HD

nehraje to, ani ťuk

milan33

kdysi jsem si na zkoušku platil zapni.tv,

playlist m3u se samozřejmě nechal bez problému převést do user.bouquets v Enigma2 ale hlavní problém u nich byl, že playlist platil jen jeden den a bylo potřeba stahovat každý den nový. Písemně slibovali, že pro abonenty vytvoří stálý playlist po dobu předplatného, ale nikdy to nezrealizovali. Takže z toho hlediska je jedno, zda je playlist m3u nebo E2.

Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W

ivan v
Registrace: 2/2006

@ivan v

Trial je nyní na týden.... a je po celou dobu stejný, ověřeno

milan33

ad milan33

neměl jsem trial, ale platil jsem si každý měsíc předplatné. Funkčnost na týden je sice lepší než na den, ale i tak to není nic moc.

Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W

ivan v
Registrace: 2/2006

@ivan v

Koukej, tys to měl někdy v minulosti, další kolega mi dává zcela jiné linky. Aniž byste někdo vyzkoušeli sami, zda tohle aktuálně funguje nemá tahle diskuse smysl. Pěkný večer

milan33

RE: Zapni.tv vs Dreambox

Mám takú otázku dajú sa aj linky ace stream preniesť do user.bouquets ? aby to bolo pozerateľné ? A vytvoriť, tak playlist ? Lebo na internete sú v dobrej kvalite linky ace stream. Trápim sa stým, alebo je to nereálne ?

hrenss
Registrace: 3/2011

všetko sa dá ak : daj sem niečo funkčné , pozrieme sa .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Teď jsem to řešil.
Stáhneš skriptík https://www.suls.co.uk/enigma2-iptv-bouquets-with-epg/

A po startu pustíš bash

#!/bin/bash
# Skript pro generovcání IPTV
python /etc/enigma2/e2m3u2bouquet.py -U ; python /etc/enigma2/e2m3u2bouquet.py -m "odkaz na m3u" --providername "IPTV"

Bude to pak normálně v seznamu programů. Funguje super :)

lukin
Registrace: 7/2007

Re@milan33

Ahoj, momentálně se nemohu dostat k Pc a tak ten link od Zapni.tv nevím jak vypadá. Jsem na mobilu a ten playlist neotevřu. Tak Ti dám tyto odkazy, třeba Ti jeden z nich pomůže problém s playlistem do Enigmy2 v Dreamboxu vyřešit...
Jeden je postup přímo návod od zahraniční placené IPTV pro jejich klienty, úplně dole je i video na youtube. Text si přelož pomocí translatoru pokud je problem s ang...
https://www.iptvstablesub.com/billing/index.php?_url=/kb/how-to/how-to-setup-iptv-on-enigma2-dreambox-vu
Pokud to nepůjde ani jedno, tak pomocí konvertoru na některé satelitní stránce většinou zahraniční.
Hledej v google pod názvem:
iptv coverter
iptv generator
Iptv generator for enigma2
______
Snad se povede ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

lukin + marco

všechny tyhle generátory vyrábějí E2 link podle stejné šablony. vyzkoušejte schválně to Zapni :-)

milan33

Ja se nedostanu

na PC několik dní, jsem odkázán jen na mobil+ internet, tak ten formát od té Tvé placené služby nevidím. Proto jsem Ti napsal ten odkaz na ellano a druhý odkaz na placenou IPTV, pro nastavení jejich zákazníky. To vyzkoušej...Jinak se podívej, jak přistupují zahraniční IPTV k svým zákazníkům sám se podívej tedy jak to vede ta Zapni.tv.
Pokud nejsou schopni udělat návod pro platící zákazníky jejich služby na sledování streamů v Enigma2, android přehrávačích, kodi...atd, tak tomu dávám rok do konce...Jinak řečeno, o nic jsi nepřišel, najdi si jinou službu. Nebudu dávat návod, ale to i poslední poskytovatel např z Číny dělá vše pro to, aby vydělal a měl spokojené zákazníky. A to jsou často služby IPTV třeba 2500 programů z celé evropy...Celá Zapni Tv jak jsi psal po odpovědi jejich call centra by si mojí pozornost už nezasloužila. Těch jejich pár programů...Nechat krachnout...co jiného s tím. M ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

@marco37

IPTV zahraniční (ne zrovna legál) mám a jede mi v tom DM, ale formát zápisu původního m3u playlistu je jiný než u Zapni.TV. Až budeš moct, budu rát pokud to vyzkoušíš, díky

milan33

@milan33

Toto vlakno ma inspirovalo ; na sledovanietv . sk (nie zapni.tv, to nepoznam) som free registraciu (6 kanalov) uz mal, maju osobny playlist - vlastne poradie kanalov a pod na http: //sledovanietv . sk/vlc/playlist - uzivatela spoznaju lebo prihlasenie... , plugin od @lukin som pustil a ide to ako vino. Starsi dreambox asi na pol sekundy vypise ze "nacitavam do", asi mysli do vyrovnavacej pamate, ale napr. na DM900 UHD ani neviem ze je to web stream. Keby som priplietol tie internetove linky medzi normalne tunerove do jedneho buketu tak ani neviem kedy idem cez druzicu a kedy cez net..

Ako provider vyzeraju celkom fajn a Enigmy dokonca ani neeviduju ako podporovane stroje :)

DM900, VU UNO, AB Pulse, RPI + oscam

carbaj
Registrace: 8/2010

@carbaj

jakou máš proboha televizi?,že nepoznáš rozdíl

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@carbaj

SledovaniTV.cz (slovenská verze v CR nejede) je ale priserne drahe. za 199 Kc je tam cesky zaklad plus balast ktery snad nikdo rozumny nesleduje. U zapni,tv se mibi ze za 99 Kc je cesky zaklad v HD, beru to jako doplnek zahranicnim IPTV sluzbam, kde ceske kanaly nejsou ale veci navic (predevsim sport) sleduji tam.

Pevne verim, ze ti ze zdejsich (prozatim) tluchubu, kteri mi zde odpovidali naprosto mimo tema se pochlapi a ten zapni.tv opravdu v E2 vyzkousi a vypisou zde konecne nejakou relevantni odpoved, avsak obavam se ze se nedockam.. no co uz

milan33

@marco37

Tak přeci nemůžeš porovnávat legální platformy se zlodějinou.

bretah
Registrace: 9/2012

@pierrepetr

Myslel som skor uzivatelsku skusenost z prepinania. @milan33
zjavne kvalitu obrazu neriesi. Tunerovy komfort to pre mna nema napr. aj kvoli chybajucemu EPG - asi sa to da softverovo riesit, ale to tiez nieje poziadavkou v tomto vlakne. A tiez by ma asi trapila FUP na internetovom pripojeni, ktoru vacsina beznych uzivatelov u nas ma. Vlastne s tym ta kvalita obrazu suvisi, ak ma niekto mesacnu FUP 100 GB, tak asi nebude pozerat 6 hodin denne 5 MBps stream.. (100 GB by stacilo na 8 dni)

carbaj

@carbaj

taky fup je jen emaily a facebook

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@milan33

Akurat citam ze zo Slovenska zapni.tv ani nevyskusam, ale mozno by vyskusanie free sledovanitv.cz pomohlo na odchytenie dovodov nefunkcnosti. Ak by ti jedno islo a druhe nie tak aspon vies kde hladat problem.

carbaj

@carbaj

IPTV mám jako hlavní zdroj TV příjmu, a koukm jen na Full HD, takže FUP (asi) doma nemám.... kvalitu řeším, sleduji hlavně sport, kde se dají vyzobat opravdu obrazově špičkové kanály. Zapni.tv je pro mě volba jak sledovat český "základ" kde je hlavní informace, ne kvalita obrazu....

milan33

@carbaj

Jsou to dvě rozličné služby, formát zápisu bude zcela jistě jiný. Převést "majoritní" formát m3u(8) do E2 fakt umím :-)

milan33

@milan33

Asu uz nemam ako pomoct,ale len pre zaujimavost, mne to vyliezlo takto:
#DESCRIPTION ČT1
#SERVICE 4097:0:1:ffff:0:0:0:0:0:0:http%3a//sledovanietv.sk/vlc/channel/ct2.vlc?token=moj_autorizacny_token_som_vymazal:ČT2

carbaj

Zapni.tv vs Dreambox (# 2059)

Stále s tím bojuju a nic... zde je jejich trial list. Pokud někdo přijde na to, jak jej přepsat aby hrál v E2 přijímači, budu rád.. prosím o opravdu s úspěchem vyzkoušený postup, ne obecné kecy jako minule....

https://ulozto.cz/!AChpVFv4qtG9/playlist-m3u

milan33

@milan33

Url encoding:

#SERVICE 4097:0:1:ffff:0:0:0:0:0:0:http%3a//proxy2.zapni.tv%2Flive.m3u8%3Ftv%3D2%26q%3Dlq%26stor%3D19%26auth%3DMSDF2GzqV38jblQYCd2zvaylsZ3gc58Q30sR5jrAUFvrAbhVX9RGT3SXdXcUXab5wrxjlP%252BPUxYlu65%252Byq2cz6cvQOzHM94XQiKYCHO4eUINgMAlHnb58ma5JFqDn7Pm
#DESCRIPTION ČT2

U mna to ide tak ako ma: https://ulozto.cz/!mltmIDMULkUF

carbaj

@carbaj

jede díky.... jak jsi to zkonvertoval?

milan33
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61