Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

kvalita obrazu

Zdravím, uvazuju i sportovním balíčku digi tv. doma mam televizi s uhlopříčkou 139 cm. jak je na tom obrazova kvalita?moc děkuju za názory

sajfa
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: kvalita obrazu

Pokud nemáš přístup třeba k polské NC+, tak si budeš chrochtat blahem, jakéže je to krásné HD.

bretah
Registrace: 9/2012

digisporty

predplatene osobne nemam...Mam vsak moznost obcas vidiet digisporty z DTH sat tv prijmu na LG oled 65B7V. Nerad, avsak jednoducho musim napisat, ze obraz vyzera na tejto 65" TV povacsine velmi dobre...Teda v skale hodnotenia jedna az pat, podla mna velmi dobra dvojocka. Dodam vsak, ze niekolko malo prenosov premier league, bola obrazova katastrofa.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@bohus31

Ne několik,ale většinou každý týden minimálně 2 ze 4-5 přenosu z PL, pokud jsou v tomto počtu vysílány, je dost velká bída.Asi to dělá pošmourné počasí v Anglii a podobné nesmysly slečny R.bretah to vystihl přesně. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

mozno

to bretah vystihl presne, avsak naco mat moznost prijimat drahu polsku NC+, ked ruska NTV plus je obrazovo rozhodne na vyssej urovni a za lepsie peniaze /bazovyj + sport/ ako maju poliaci...

bohus31

Re:kvalita obrazu

Mám 46 full Hd plazmu Panasonic ,sleduji ji asi z 2.5 m a obraz na Digisportech je ve většině případů naprosto ok.což se třeba o čt 4 sport Hd říci nedá. pokud jsi průměrný náročný divák budeš spokojen .pokud chceš extra excelentní obraz musíš se poohlédnout jinde.samozřejmě ale zase za jiné peníze.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

A ta ruská NTV+ je v čecháh ana moravě taky na 70-85 cm parabole?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Nevím, jak je na tom satelitní tv, ale kdyz jsem videl pres digi2go El clasico, tak se mi to moc nepozdavalo. Doufam, ze satelit je na tom kvalitou lepe.

zajda123

@habr

nie...na 36E je potrebna vacsia parabola. Velkost paraboly je odvisla od miesta prijmu. Navratnost investicie do velkej paraboly je vsak priebehu rokov vratna v nizkych cenach abonencie ruskej pay-tv narozdiel od poliakov.

bohus31

@bohus31

Odkial kupujes tu rusku kartu ? Pripadne ako vychadza cenovo ? Diky.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@habr

Na Moravě v okolí Přerova přijímám NTV+ na parabolu 110cm, signál cca 60-67 proc. Sleduji tam hlavně sportovní kanály a v porovnání s poláky NC+ se jedná o stejnou kvalitu (anglická liga) a ta je vynikající.Přenosy anglické ligy na DigiTV v porovnání s oběma platformami (NC+ a NTV+) jsou jedním slovem obrazově katastrofa. Sledováno na televizoru úhlopříčky 60" zn. LG, tak možná na menších úhlopříčkách se může kvalita obrazu na DigiTV zdát v pohodě.

marcelluk

Tak isto by ma zaujímala tá ruská karta až tak napíšte mi to do správy, ;)

hrenss
Registrace: 3/2011

marcelluk

Ako píšeš ,aj u mňa jasne boduju poliaci.Eleven 1-4 HD,canal sport1,2, HD super obraz.

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

@marcelluk

Ani na menších rozměrech zobrazovaču není obrazová kvalita na DIGI bohužel v pohodě. :-/

hobo

@hobo

zas to tu nepreháňaj obraz je OK kto chce lepší nech si kúpi niečo zahraničné možností je dosť

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@pele1

Píšu pravdu a to co vidím.Minimálně 2 někdy i tři zápasy dost špatná kvalita.A nejsem zdaleka sám jak jsi se mohl tady dočíst.A vubec nepřeháním to ani náhodou.Pokud ten obraz je podle tebe OK,tak co je tedy těch pár zahraničních zde vyjmenovaných?Vázanost je taky trochu problém. :-/

hobo

@hobo

tak na zahraničných hlavne NC+ je ten obraz lepší o tom niet pochýb ale obraz nie je všetko keď to beriem komplexne tak je pre mňa DIGI výhodnejšia ja to mám bez viazanosti takže mesačná výpovedná lehota
-je na každom čo si vyberie ja radšej podporím naše stanice ako platiť do zahraničia

pele1

Tak u mě jde hlavně o obraz. Až to budu chtít sledovat textově, tak si pustím livesport.

bretah

@pele1

Jak mám já i desítky tisíc dalších v dnešní době u DIGI získat tu nevázanost? ;)

hobo

Uvidíme tento rok, některým budou dobíhat dvouleté vázanosti, údajně odpouštějí poplatek za pronájem boxů a modulů.

bretah

to ja neviem ja to mám od 2014 stálo ma to 50€ u nás tá možnosť bola tak som ju využil nakoľko viem ako sa vyraďujú stanice a menia práva

pele1

@bretah

ten obraz nie až tak zlý ako píšeš problém je na pár zápasoch PL,LALIGA je vždy OK

pele1

Netvrdím nic jiného.

bretah

digi mám na LG FHD 55" z roku 2011 cez Technisat STC. Nie som totálny sledovač všetkého, takže pozerám max 2 zápasy/víkend ale obraz je v klídku a tiež bez výpadkov.
DigiSK je aj bez viazanosti. Modul alebo prijímač je za blbých 1.50EUR/mes.
DigiSK je za polovičnú cenu resp. ešte menej pri viacerých prijímačoch než NC+. NC+ sú len športy, DigiSK včítane množstva ďalších CZ/SK programov takže v prípade SK nie je vôbec o čom.
Navyše iné športové prenosy ako tenis sú prispôsobené CZ/SK trhu, takže vidím napr. Cibulkovú alebo Plíškovú namiesto nejakého poľského hráča z tretej stovky :laughing:

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra