, sekce: Skylink |
|
Karta skylinkDnes som vybral zo skrine prijimac pre suseda Edision Argus 2in1 nakolko sa mu pokazil a v servise ho bude mat asi tyzden on pouziva AntikSat, tak som vybral aj skylink kartu bez SP a cez sms zaplatil na 5 dni SP, problem je v tom ze karta sa nerozchodila ani po hodine, dal som ju aj do CL slotu Irdeto Smith a nic , tak som skusil kartu RTVS Irdeto a ta nabehla bez problemov v prijimaci v citacke ako aj v CL slote, tak som skusil tu skylink v druhom mojom prijimaci GigaBlue UHD Quad4K a ani tam sa nerozchodila v module, co pouzivam kartu v tom GigaBlue tak ta ide aj v edisione, pozeral som aj zapis presiel ale ako som pisal nerozchodila sa |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
|
|
RE: Karta skylinkAko malí chlapci na piesku.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: Karta skylinkA od témy.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
|
|
RE: Karta skylinkaj veľký , potrebujú piesok.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
@furko33Nad tým sa nerozčuluj, nemá cenu riešiť toho človeka. Pousmej sa nad tým a ide sa dalej. Ns mňa tiež neustále útočí a to som mu vôbec nič zlé nespravil. Asi vie všetko, je to proste borec z veľkým B. Nie úplne všetko čo nevie nikto. Pekný deň, nerieš ho.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 734 |
|
|
RE: Karta skylinkTakze bol som si pre kartu a ani po 24h v ready pristroji sa nerozchodila aj ked su tam zapisi, takze to budem riesit az pondelok cez skylink , vonku pekne pocasie tak idem radsej za kulturou von |
Radko3003
|
|
RE: Karta skylinkNa základ treba 12 dátumov.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
|
|
RE: Karta skylinkje ich tam 12 |
Radko3003
|
|
RE: Karta skylink@JANOSIK, @RUROSIK, @tatino, @mamino"Steinere už ste se zbavili toho garážového moderátora Fura ktery poskytoval line na skylink ?? pokud ne zalez na AB a dej to do porádku ;P " somár sprostý dutý, toto môže napísať normálny človek? až teraz som si toho všimol, ano, na AB robím teraz iný poriadok, ale nie čo sa týka moderátorov, tí sú dobrý, problém je inde. |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|