Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

AXN Digi a Skylink

Zdravím. V programu TV Star se dočítám, že programový obsah AXN je na Digi odlišný oproti Skylinku. Můźe mi to někdo z vás potvrdit. Kdyby tomu opravdu tak bylo, dal bych si AXN na Skylinku do Flexi 7.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AXN Digi a Skylink

tu si to mozes porovnat:
https://www.parabola.cz/tv-program/

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008

@kratos

Díky R^

Skylink + O2TV

kvasnak

@kvsnak

u digi je AXN program identicky so skylinkom
mozno redakciu pomylilo, ze u digi je aj AXN white a black a este AXN pre madarsky balik s ceskou stopou, ktore samozrejme maju iny program pretoze SL tieto programy nema :8)

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy 2

Ptám se, protože v časáku vidím zvlášť AXN a AXN Digi. AXN White a AXN Black jsou tam také.

Skylink + O2TV

kvasnak

Vo FreeSat sú všetky štyri pekne pohromade:
AXN Czech, AXN CE, AXN White, AXN Black
všetky lokalizované

Steiner
Registrace: 9/2012

v digi

rovnako ako vo freesate.
a v casopise niekto nazval axn digi to co je sice tiez s ceskou stopou ale sucastou madarskeho baliku.
ale to co si sa pytal je odpoved jasna programova struktura axn skylink a axn digi v zakladnom baliku je rovnaka.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Steiner

To vím, freesat jsem měl. Jenže nevím, jaké AXN je ve Skylinku. Tam si to neplatím, takže nemohu posoudit.

Skylink + O2TV

kvasnak

AXN Czech (FreeSat) = AXN CZ (Skylink) = AXN (Magio)
- program je ako "AXN" v https://www.parabola.cz/tv-program/
AXN CE - Central Europe (FreeSat) - iná program. štruktúra
AXN Romania (aj CZ stopa) = to čo je ako "AXN (Digi TV)" v https://www.parabola.cz/tv-program/

Steiner

V Digi máš to isté AXN čo na Skylinku, v slovenskej Digi je navyše AXN CE s maďarskými reklamami, ale sa mi zdá že je dostupný len pre abonentov maďarských balíkov, ale je na ňom česká stopa, sem tam nie je k niektorým veciam český dabing a tak idú programy v pôvodnom znení.

telecirkus
Registrace: 12/2011

AXN CE na 23,5E ale nie je.
Na FreeSat-e mi AXN CE ide normálne z karty FreeSat SK 0D97

Steiner

Tak mě napadlo porovnat EPG u Skylinku a u Digi. Je to rovnaké ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

@Steiner

Pre slovákov má FreeSAT maďarské programy zadara! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

šak neni lovák jako lovák, ištenem :))

Steiner

@mmiriboy

Maďary jsem ve freesatu měl jen pouze vzadu seznamu uložené. Vůbec jsem je nesledoval. Měl jsem zájem jen o programy cz/sk.

Skylink + O2TV

kvasnak

@kvasnak

Ja osobne taktiež nepreferujem maďarčinu, nechýba mi k životu, ale keď je to zadara?! Aspoň hudobné programy potešia (niekedy?!).
:))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

To si ešte v dnešnej dobe niekto myslí, že Digi ponúka nejakú rumunskú či maďarskú verziu AXN s českým dabingom? Tak dobré ráno týmto ľuďom prajem, ani slovenská a ani česká Digi už nepatrí Rumunom, tak neexistuje dôvod, aby slovenská alebo česká Digi ponúkala inú verziu AXN ako je určená pre slovenský a český trh

LuboTS
Registrace: 5/2006

@LuboTS

No ver alebo never, ale na programe AXN Romania ide ešte stále aj česká stopa! Niekedy, hlavne pri premiérových filmoch, či seriáloch tu táto CZ stopa nie je, zvyčajne je nahradená originál dabingom (prevažne angličtinou).
;)

mmiriboy

@LuboTS

No veru ponúka, ja mám obidve AXN aj s českými a aj maďarskými reklamami a dokonca BLack&White ide s rumunskými. Akurát už v ponuke nie je AXN určené pre rumunský trh, sa mi marí že ako ešte bola v ponuke Digi boli titulky vypálené do obrazu, až neskôr to dali na voliteľné, ale po česky ešte ide zvuková stopa. Ak máš vlastný príjmač si vyhľadaj a pusti si zvuk. Zvuk nie kódovaný.

telecirkus
Registrace: 12/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra