![]() |
|
Datový tok u Freesatu u programu CS FilmDobrý de, mám prosbu, uvažuji, že se po 10ti letech vrátím k příjmu programu přes satelit. Místo mého stále ještě funkčního přijímače Humax CRCI 5500, budu muset koupit nový přijímač. Vybral jsem tento: Ferguson Ariva 4K Combo Ultra HD, DVB-S2, DVB-T2, DVB-C, černá....Celé to řeším kvůli příjmu CS FILMU, v době jeho vzniku jsem byl jeho předplatitelem, tenkrát na předchůdci SKYLINKU, to šlo objednat jako solo program.... Nyní už to sólo nejde a mně finančně nejlépe vychází Freesat. Manželce vyhovuje tento operátor i kvůli Travel TV. Vybrali jsme si jejich tarif Medium HD. V minulosti si pamatuji, že UPC byla s kvalitou datového toku na štíru, jak je to nyní, třeba u těchto 2 programů, vysílá se již plným palem? Děkuji za odpověď. Věnuji se dálkovému příjmu VKV, přes přijímač xdr. Anténa Kathrein- Horizontálně, Iskra - Vertikálně a rotátor....
Na Třebívlicku /Ústecký kraj/ chytám rádia z Prahy, Jihlavy, Jauerlingu, Kahlenbergu...
Nyní se chci věnovat příjmu rádií v DABu....
|
Marcel,
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 29 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Datový tok u Freesatu u programu CS FilmAndroid je důvodem, proč ještě stále nemám 4K přijímač. A to věřím, že můj favorit Openbox/Formuler bude sw dotazenejsi, než Ariva. Chtěl jsem napsat něco o polském šrotu, ale po zkušenostech s Amiko, je to ještě zlatý polský srot..![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@LucaBrazzanikomu nic nedoporucujem. Co by som z toho mal? Preco mystifikujes. Pisal som vyssie VLASTNU SKUSENOST s tymto boxom... TEORIA NIEJE PRAX!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |