Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

OpenATV 6.2 uz aj pre MIPS

Uz je uvolnena verejna "unstable" verzia OpenATV 6.2 pre boxy s MIPS architekturou.
http://images.mynonpublic.com/openatv/6.2/index.php

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OpenATV 6.2 uz aj pre MIPS

Ale pozor, na niektorých stb je bug
"openATV 6.2 has a bug regarding /tmp which will be fixed within the next days. Please see this thread (in German) for more information.

You may use a workaround by removing the /tmp directory and creating a symbolic link /tmp to /var/volatile/tmp."
Takže treba skúšať nové verzie, kedy to odstránia. Napr. u niektorých boxoch /Evo Nova IP, Formuler F1/hneď po boote hádže modrú smrť. Pri niektorých po nainštalovaní ipk z adresára tmp hneď zelenáč./Miraclebox Premium plus HD/

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Zkusil jsem tento sw na VU+duo. Funguje dobře,žádná zelená smrt. Provedl jsem i aktualizaci a taky vše v pohodě. Na pluginy jsem použil Flashexpander. Je hodně podobné sw BlackHole. Vyzkoušel jsem už všechny sw. Nejlépe se mi jeví BlackHole a OpenATV. Ale to je jen můj názor. Jen tak si hraji. :)) Stejně se divím že to VU+DUO ještě po 5 letech stále jde dobře. Akorát už je na dnešní dobu pomalé a podpora asi za krátký čas zmizí. Jinak všem dodatečně hezký Nový rok a ať se daří. R^

nemo
Registrace: 10/2004

HD glass

no ja som 6.2 dal do vu+zera a HD Glass 16 a 17 mi nefungovala.Naistalovalo ale nikde sa nezobrazil tak som sa vratil k 6.1

Na vu+Solo4k funguje v pohode a frcim na 6.2

Vu+duo4K,VuZero,Maximum Toroidal 90,Gibertini 105,motor Opticum 3800,LNB Inverto Black utra (sigle,twin quad)antena DAB Emme Esse 15RB3,av-receiver yamaha rx-v500d dab, Sony XDR-P1DBP,

Stabo
Registrace: 1/2006

Ved sa to uz vychytava pekne nestresujte .... stale beta. R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra