Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

MS U 18 womens, ktoré TV to dávajú?

Ahojte,chcem sa spýtať teda ak ešte môžem?, teraz prebieha turnaj v MS hokeji U18 Žien,a chcel by som vedieť že ktorá SR alebo zahraničná TV to vysiela?, lebo na Wikipédii tam nič nie je, za odpovede Vám ďakujem, s pozdravom Zetor25

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MS U 18 womens, ktoré TV to dávajú?

To by si chcel vážne strašne vela aby toto nejaka SK-CZ stanica vysielala...možno jedine nejaká Ruská TV to vysiela,ale nepodarilo sa mi nájst aká...ale všetky zápasy máš na officialnych live streamov na youtube!! tu máš link: http://u18worldwomen2018.iihf.hockey/en/live-stream/

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

Vďaka za odpoveď,škoda že to aspoň nekúpila Arena Sport Slovakia,tak ako to bolo pri Florbale,že odvysielali celý turnaj

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

ako som napísal,to by si chcel vážne strašne vela!! ved to su MS ale len 18 rocne dievčatá!! ved nikto unas nevysiela ani normalne MS žien a nie ešte tieto 18 rocne...ved rtvs nevysielala dokonca ani finale MS 20 mužov..taketo nezaujmave turnaje ako je tento málo televizii vysiela..nikto oto nemá záujem,preto maš aj offcicialne streamy zadarmo na Youtube..

jožko

@jožko

Opět nepíšeš pravdu a podáváš dezinformace: "taketo nezaujmave turnaje ako je tento málo televizii vysiela..nikto oto nemá záujem,"
Je to VELICE ZAJÍMAVÝ TURNAJ, o tom jak děvčata opravdu hrají srdcem a ne za peníze. Pokud to nezajímá Tebe, tak nepiš, že o to NIKDO nemá zájem. Jenom ze zde 3 diskutujících to 2 zajímá (Zetora25 a mne) a to je 66,7% a ne nikdo. A znám další dva, které to zajímá. Takže jožko opět Rv

ja987
Registrace: 1/2016

Tak to jo

Takže to na celém světě zajímá už minimálně 4 lidi. No a myslím že ještě k tomu i příbuzné těch hráček.

Petr7575
Registrace: 1/2015

Přání

To já projíždím jako každé ráno Livesport a tolik bych chtěl vidět od 13h fotbal Superligu DR Kongo: Lubumbashi - Tshinkunku. Ale taky mám smůlu. Nikde tenhle šlágr nebude. Fakt nejde vysílat vše.

Petr7575
Registrace: 1/2015

@Petr7575

ja987 si netreba vsimat..on je trochu mimo realitu a kazde rano si zabuda davat lieky..on mi tu komentuje kazdy prispevok a vzdy chce byt niecim zaujmavy a neuvedomuje si,ze je skor trapny a ludom nasmiech :laughing: tak pardon jeho to velmi zaujma a este pozna dalsich dvoch ludi co to zaujma..super už ich je teda 5! to je obrovske cislo :))) a pritom ani nevie čo to vlastne hokej je..ale hlavne ze ho zaujma turnaj žien do 18 rokov...a ano napisal som dezinformaciu,ze to ziadne sk-cz stanice nezaujma a preto to ani nevysielaju..dovolim si napisat,ze ani zahranicne stanice to nevysielaju..proste taketo male turnaje su vzdy na youtube na officialnom live streame...ale musime to chápat,tak,ze JA987 sa snazil byt zaujmavy,len bohuzial zas je skor vsetkym nasmiech :laughing:

jožko

@ja987

Sport který se "nehraje pro peníze" ale přirozeně nezajímá TV stanice, protože ono to vysílání právě ty peníze stojí. Tohle je pouzee a jen o elementárním přemýšlení a selském rozumu - Tvém rozumu... aneb "kde nic není....."

milan33
Registrace: 1/2018

@milan33

jemu to zbytocne vysvetluješ!! ved on ani sám nechápe a nerozumie čo vlastne napísal..on chcel byť len zaujmavý a musel nieco mi napisat a pritom ani nevie čo vlastne hokej je..a nie este aby sledoval tento maly turnaj žien do 18 rokov,ktore ziadne TV nevysielaju,lebo nemaju oto zaujem..ale on pozna dokonca dalsich 2 ludí,ktorych to zaujma :laughing: ako som pisal on je trocha mimo realitu..minule som ho tu odhalil ako klame a odvtedy mi nedá pokoj..dokonca so sukromnej spravy sa mi vyhražal a napisal mi,že odteraz mi nedá pokoj,že si to tu s nim ešte užijem :laughing: :laughing: proste lieky čo má od doktora zjavne nezaberajú!

jožko

Tady je možnost sledovat zápas Kanada 18-Česko 18
http://www.ziveprenosy.cz/zive-prenosy-2

dusan1976
Registrace: 8/2014

@dusan1976

Díky za info, znám a pravidelně sleduji.

ja987

@ja987

Možná bych vyzkoušel sportovní TSN 1-5. Kouknu se na hrací časy a zjistím to.

Antonio20
Registrace: 1/2009

Mě děvčata hrající hokej a k tomu na MS také zajímají.

kecal11
Registrace: 6/2016

@Petr7575 a asi dalších 10 lidí na světě..

Byl bych nerad, aby výsledek střetnutí mezi Lubumbashi a Tshinkunku zapadl v zapomnění, takže zde krátké shrnutí: Již ve 2. minutě se míče v tomto ostře sledovaném zápase chopil Héritier Koji a tvrdou střelou poslal domácí do vedení. Po zbytek 1. poločasu si již obě mužstva nevypracovala žádné slibné příležitosti vycházejíce ze zajištěné obrany. Druhá půle se nesla v podobném duchu až do 81. minuty, kdy v nervy drásajícím konci utkání, Kamikadzes vsítily 2. gól po penaltovém zákroku na Mwambeho Zambii, sám postižený se ujal i exekuce a ranou pod víko navýšil vedení domácích. 3 minuty před koncem už pouze snížil za hosty Héritier Lusamba. Konečný výsledek - 2:1, viz https://goo.gl/mXUttT :)))

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Scruffy

Nic ve zlém, ale tady je téma o MS v hokeji žen do 18 let.

ja987

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra