Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Spielberg, Hanks a Streep hoste dnes vecer na Rai1

Hollywood v Italii - to je tema dnesniho vecera v popularni talk show Che tempo che fa ve 20:40 na Rai 1 v primem prenosu z Milanskeho studia.
Exkluzivnimi hosty budou reziser Steven Spielberg, herecka Meryl Streep a herec Tom Hanks. Vsechny tyto tri hvezdy nejakym zpusobem spojuje Italie. Nejen ze v Italii nataceli, ale nasli v ni svuj druhy domov.
Meryl Streep zavzpomina na 70.leta kdy mela hrat hlavni roli ve velkofilmu King Kong, ale nakonec ji italsky producent Dino De Laurentiis nechtel, protoze podle nej nebyla dost hezka a misto ni vybral Jessicu Lange.
Tom Hanks zavzpomina na nataceni v Rime a Florencii a na Toskansko ktere si natolik oblibil, ze si tam koupil nejen dum, ale rovnou i vinohrady. A take na sveho kamarada Buda Spencera se kterym si uzil v 80 letech spoustu legrace a byl mnohokrat jeho hostem v Italii, kdyz jako mlady herec jeste nebyl Hanks tolik slavny.
Spielberg je velkym fanouskem italske kuchyne a Ferrari a zavzpomina na sveho velkeho kamarada trikoveho mistra Carlo Rambaldi, ktery vyrobil a ridil jeho slavneho mimozemstana E.T. za ktereho dostal Rambaldi i druheho Oscara (prvniho Oscara vyhral za 12ti metroveho King Konga a tretiho dostal za monstrum ve filmu Vetrelec).
Vsichni tri hoste zaroven predstavi novy film The Post ktery ko-produkovala Rai Cinema a bude v kinech od 22.unora v cele Evrope.

Rai 1 FTA, 20:40h

Zdroj: rai.it

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

@kratos

Aha, tak to bohuzel nepamatuju.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Mega koncert v La Scale

Jen pro fandy italské TV tvorby.V nejblížší době bude v La scale po dohodě TV RAI a TV Šlagr Mega koncert.Vystoupí super zpěvací Eva+Vašek a skvělá skupina Moravanka pod zaštitou p.Berlusconiho a experta přes italskou TV tvorbu skryvajice pod nickem franck.Vstupenky už nejsou.Přes 2000000 žadatelu na internetu pořadatel uspokojil jen kolik je mist v La scale.Děkuji za pozornost.

miku
Registrace: 10/2007

Miku

A to má být jako vtipné, ty mantáku? Muzikantům z Moravanky nesaháš ani po kotníky.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@saxon

Špatně jsi to pochopil byla to reakce na frackove spamy.

miku

RE: Spielberg, Hanks a Streep hoste dnes vecer...

No black list se opět posílí o pár kousků ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Franko pokračuj!!!!! R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^

jiri26
Registrace: 3/2017

V čem ? V bonzování ?

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Nebo spamování ? :8)

drobeček

@drobeček

Pokud trpis paranoiou z osobnich duvodu, tak to je mi lito, ale ja jsem nikoho nenahlasil. Bylo by fajn, kdyby jsi s tim uz prestal. A Jirkovi vzkazuju, ze s tim samozrejme neprestanu. To by me musela napsat vyslovne redakce, ze si to nepreji a to bych samozrejme respektoval a dal bych sem prispevky nepsal. Ale to se zatim nestalo.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Pokud je tu sekce pořady v TV tak s tím nemám nejmenší problém a koho to nebaví tak ať to nečte a nereaguje. Hlavně že témat na skylink tu je mraky a v polovině případů se jako třešnička na dort zamíchá politika. Rv Rv Rv

Antonio20
Registrace: 1/2009

@franck

tak k bonzování jsi se sám přiznal - viz vlákno

https://www.parabola.cz/forum/topic-94317/

třeba tvůj příspěvek v 04.01.2018, 16:34.37 a reakce na něj navazující a hlavně výsledek této tvé akce - všichni, kdo s tebou slušně nesouhlasili odlifrováni na black list Rv

tekapo
Registrace: 1/2016

@franck

vidím, že to pokračuje, miku a oneeeee jsou tam zase Rv Rv Rv

tekapo
Registrace: 1/2016

Spielberg se omluvil, bohuzel kvuli technicke zavade letadla neprijel. Jinak prekvapilo me, ze dcera Streepove zije a studuje v Italii v Bologni. No tak spatne tady u nas asi nebude, ne?? ;)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

tekapo, přesně tak a bude pokračovat v obou činnostech

:O ;P

drobeček

@tekapo

Onééého útoky na vše považuješ za slušné nesouhlasení ? :laughing: a proč by měl Franck někoho udávat ? Stačí když si admin pročte tu diskuzi.
Spíše se mě líbí jak si tu o Francka každý otírá hubu ale jakmile přijde Saxon tak všichni stojíte v pozoru a blekotáte omluvy a je to tak dobře, to oslovení ty mantáku ,to bylo geniální ,smál jsem se ještě večer .
;)
Jedna rada pro ty kteří nazývají Francka spamerem.prostě jeho příspěvky ignorujte,já také nečtu příspěvky které mě nezajímají,je to tak jednoduché. :-/

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

2Anubis

Máš pravdu.
Ignorace je jediná možnost, jak se vyrovnat se spamem.
Nicméně pokud by sem cpali svoje nesmyslné reklamní příspěvky o televizním vysílání všichni obyvatelé z celé Evropy, bylo by pak nutné ignorovat celé takto zaplevelené satelitní fórum, což by byla malinko škoda. A o to gou.

Antonín
Registrace: 8/2005

Anubis

Souhlas s ignorací, zamyslel jsem se nad srovnáním se Saxonem, které je hodně mimo a tak jsem si položil otázku, kdo z nich mi "přinesl víc" /těžká volba/ a nedivím se, že někdo kvůli tomu "stojí v pozoru", možná má jenom respekt, zasloužený. A onééého nechte tak, útočí jenom na hloupost, které je tady v poslední době požehnaně...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@Anubis

Proste je to zavist. Jsem dobrej, moje prispevky jsou ctene a vyhledavane a jak jiste vis, u nekterych se uspech tresta.
Vsimni si, ze kritizuji jen ti, od kterych jsem za celou dobu co tu jsem necetlmani jeden zajimavy prispevek.
A k tomu hlaseni nevhodnyxhpch prispevku: z tohoto vlakna jsem nenahlasil ani jeden prispevek. Z drivejsich vlaken ano, ale vzdy to bylo opravnene. Toto ja anonymni diskuze a nikdo z nas nema jinou moznost se branit, nez tyto nevhodne prispevky nahlasit. Kdybych je mohl smazat sam, tak udelam sam, kdybych vedel, kdo ty prispevky pise, zkontaktoval bych ho soukrome a vyrikali si to mezi 4 ocima, ale ani jedno neni mozne. Tak bohuzel nezbyva, nez to hlasit. Ja vzdycky budu hajit sebe, svoji zemi, rodinu a vsechny slusne lidi a ano, jdu pres mrtvoly, protoze v techto vecech nedelam kompromisy.
Kdo cte me prispevky pozorne tak vi, ze ja jsem !vzdycky! slusny, kazdemu odpovim, pokud muzu poradim, ale pokud ma nekdo jine umysly nez byt slusny a tolerantni, tak to prehlizet nebudu.
Ja bych taky radeji, kdybych nemusel nikoho nahlasovat, ale pokud je to posledni a jedina moznost obrany udelam to kdykoliv to bude potreba a ke komukoliv!
Budeme-li vsichni respektovat jeden druheho, nikdo nebude mit potrebu neco hlasit. Pekny den.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@tukan

O to přece nejde kdo přinesl víc ,tady jde o to že pár userú si z Francka udělalo kopací mičudu a každý kdo jde kolem si kopne ,což v případě Saxona jde dost těžko. Nedá mě to ale musím vzpomenout na Vortimonda ,přinášel často zajímavé příspěvky ale nechal se vždy vytočit až do extrému a skončilo to tak jak to skončilo.Z mého pohledu je to ale škoda .Byl bych nerad aby to dopadlo podobně .je to ovšem pouze můj pohled na věc. :((

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

@Anubis

Neboj nedopadne. Naopak si vsimni, ze dopadaji vsichni kolem. Me nevadi, pokud si nekdo kopne. Me to neboli. Co me vadi, jsou lacine urazky, rypani mimo tema (jako napr Miku se me ptal na Grandi Stazioni??? a i presto jsem mu slusne odpovedel), strefovani do mensim a slabych lidi a samozrejme nelegalni prijem. Toto nebudu tolerovat nikdy. Jinak vse ostatni je mi jedno.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Klidně si můžete kopnout, snadno to unesu:) Mě například Franckovo příspěvky absolutně nevadí, někdy mě zajímají, někdy ne. Ale proč by mi měli zde vadit? Je tu na to rubrika? Je, tak o čem tu stéle diskutujete? Mandát to posuzovat mají jen tito tři lidé:
? petr33
? Mego
? redakce

Nikdo z vás, mezi ně pokud vím nepatří.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Sax, je to marný, je to marný, je to marný ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

@franck

"Jsem proste dobrej" :laughing: to snad nemyslis vazne, trochu pokory by neuskodilo, pane... Jinak co se tyka navstevnosti tvych vlaken, nenech se mylit, ta cisla budou znacne ovlivnena tim flejmem a hejtem pod tvyma prispevkama, takze to rozhodne znaci mnohe, jen podle meho ne opravdove zaujeti o tve informace. Takze si to preber, zda na zaklade vyse uvedeneho se muzes titulovat jako "proste dobrej"

MartinP
Registrace: 8/2016

@kratos

A co tohle: Durante le fermate nella stazioni e vietato servirsi de la ...???

fikus
Registrace: 11/2004

@fikus

Durante le fermate è vietato servisi delle toilette. (Behem zastavky je zakazano pouzivat toaletu)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra