![]() |
|
Jak naladit ČT bez HDDobrý den, chtěl bych poradit. Použil jsem nejdřív strýčka googla, ale bohužel jsem nenašel co jsem potřeboval, protože každý má opačný problém než já. Bydlím v krásném panelákovém domě a mam takovou hezkou malou televizi, ke které mám připojený set top box. Všechno v klidu šlape, akorát mi to ladí ČT programy jen v HD rozlišení, která moje televize nepodporuje. Tak se vás ptám, jestli mi někdo poradí vzhledem k blížícím ZOH, jak mám to naladit? Děkuji vřele. |
Neggous
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
@ja987lidi sou ovce,každou závadu hlásím pouze já,jako bych byl jedinný,komu to nejde |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Jak naladit ČT bez HDJsi prostě jedinnný, opravdový solitér..![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Jak naladit ČT bez HDTak se zase nic neděje. Už je to OK? |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Jak naladit ČT bez HDNení, jak sem psal nahoře, tak čekám na elektrikáře, až bude mít na mě čas :) jediný co se změnilo, tak že sem potkal správce dneska a jemu SD signál jde :) a HD mu nejde jako mně :) a blbej dotaz třeba v zásuvce to být nemůže? Můžu si jí půjčit v práci a vyzkoušet :) |
Neggous
![]() |
|
@Neggousv jaký zásuvce????? |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrTřeba v šuplíku? |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Jak naladit ČT bez HDOmlouvám se, už se na nic neptám a nepíšu :D dám jenom vědět, jak to dopadlo :D |
Neggous
![]() |
|
@NeggousV zásuvce projde buď všechno, nebo nic. |
sateliťák
![]() |
|
@NeggousNa reakce některých lidí si zvykni, ti to dělají pořád. Napiš si jejich jména a budeš vědět, kteří to jsou a podle toho reaguj. |
sateliťák
![]() |
|
@NeggousTěch dobrých odpovědí je tady čím dál méně. Žádný učený s nebe nespadl, každý se musí učit a to chce trpělivost a ne psát blbosti, tím se nic nenaučí. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákzáklad je nedávat ostatním šanci k pochybnostem,,pak není o čem,zásuvka,nejsem jasnovidec,může zlobit kdejaká |
pierrepetr
![]() |
|
@sateliťákDíky za odpověď :) |
Neggous
![]() |
|
@pierrepetrVíš dobře o jakou zásuvku se jednalo. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákvím,ale každý to neví,proto jsem to chtěl upřesnit od tazatele,mimo jiné i zásuvka 220 může dělat problémy se signálem,ale to bych nerad řešil tady,tento případ to není |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jak naladit ČT bez HDTak je to opravdu silným HD signálem :) a měla by pomoc tato věcička https://www.antena.cz/utlumove-cleny-c298/?t=3&q=%C3%BAtlum :) už mi to přijde jen změřit a zjisti jaký potřebuji :) všem díky za snahu a mějte se tu hezky :) |
Neggous
![]() |
|
RE: Jak naladit ČT bez HDVida! Takže si měl nakonec tak nějak pravdu a záhada bude někde v té zásuvce a nastavení STA. S tím si tedy poradí opravdu vesměs jen odborníci. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 324 |
![]() |
|
@vlahprovozovatel zajistí správné poměry signálů STA až a včetně účast.zásuvky,asi nějakej matlal to neumí |
pierrepetr
![]() |
|
@NeggousPodle mne by snad měla být v pořádku STA a její rozvod. Opravit STA a kompletně všechny rozvody do každé zásuvky by asi měla odborná anténářská firma, kterou by měl objednat správce, nebo majitel domu. Nevím, v Plzni je to možná jinak.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Jak naladit ČT bez HDNějak se mě to nezdá. Vždyť HD vysílá na jiném kmitočtu, tak jaký silný signál. |
sateliťák
![]() |
|
RE: Jak naladit ČT bez HDJeště jsem si nyní téměř jistý, že v té anténě ČT v SD vysílání není, někdo tam poslal anténáře, že chce koukat HD a ten místo ho tam přidal, tak to jen prohodil, místo SD dal HD a hotovo. Také řešení. Veřejně právní TV tam je, že spousty lidí koukat nemůže je šuma fuk. Vlk se nažral, koza zůstala celá. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťáki to by bylo možné |
pierrepetr
![]() |
|
@sateliťákNo fakt nevím... ČT24 v HD v Plzni není, pouze mux1 a SD verze. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 324 |
![]() |
|
RE: Jak naladit ČT bez HDMám dojem, že ČT24 v STA musí být. A od toho by se měla celá úprava, či oprava STA pro celý dům odvíjet.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@ja987ano,strategická nekodovaná stanice |
pierrepetr
![]() |
|
@NeggousVýše píšeš, že je to silným signálem a potom teprve, že tě to přijde změřit. Jak tedy poznal silný signál? |
sateliťák
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
![]() |