![]() |
|
Jak naladit ČT bez HDDobrý den, chtěl bych poradit. Použil jsem nejdřív strýčka googla, ale bohužel jsem nenašel co jsem potřeboval, protože každý má opačný problém než já. Bydlím v krásném panelákovém domě a mam takovou hezkou malou televizi, ke které mám připojený set top box. Všechno v klidu šlape, akorát mi to ladí ČT programy jen v HD rozlišení, která moje televize nepodporuje. Tak se vás ptám, jestli mi někdo poradí vzhledem k blížícím ZOH, jak mám to naladit? Děkuji vřele. |
Neggous
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
RE: Jak naladit ČT bez HDOlympiáda začíná už v pátek. Taky by vás zajímalo, jak to Neggous vyřešil?*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
Jak naladit čt bez hdCo to je za tv? Vždyť k STB je to jen jako obrazovka. |
JRCvr
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
jak naladit čt bez hdNedopatřením jsem přečetl jen 5.stranu diskuse. |
JRCvr
![]() |
|
@NeggousTak jsem to přečetl celý a napadlo mě zkus vyměnit scart kabel. Měl jsem v garáži starou tlustou JVC s hd stb a stejný problém jako ty. Technicky nevím čím to bylo,ale výměna scart pomohla. |
JRCvr
![]() |
|
@NeggousZapomněl jsem napsat, že se tím rozběhl obraz u hd programů.To ladění nevím. |
JRCvr
![]() |
|
@JRCvrno jo,pozlacený hádé scart,to je vono |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@pierrepetrTo jsem netvrdil-můj scart byl prachsprostě vadnej.On to nezkusil. |
JRCvr
![]() |
|
@JRCvrjaký je rozdíl signálu HD a SD v analogu????????????? |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrV analogu už žádnej, ale mě se to prostě stalo.Víc k tomu nemám co dodat. |
JRCvr
![]() |
|
@JRCvrkdyž dovolíš,kravina,kraviny neřeším,možná jako zedník bych to zkusil |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrChceš tím říct že zvuk i obraz jde po stejném kolíku? |
JRCvr
![]() |
|
@JRCvrchci tím říct,že sd a hd jde po stejném kolíku |
pierrepetr
![]() |
|
@JRCvrSpíše tam byl přechoďák a tou výměnou se s tím hnulo a přechoďák zmizel. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
Jak naladit čtDíky,včera večer jsem byl trochu podrážděnej![]() |
JRCvr
![]() |
|
@NeggousPůlka olympiády pryč a Ty ses neobtěžoval nám ani sdělit, jak jsi to vyřešil a v čem byla chyba.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@NeggousPíšeš,že tam máš setobox a ten je asi zastaralej,novější v HVEC H265 ti automaticky přeloží HD kanály(co máte v rozvodu) do staré Tv,jako SD a poměrně pěkné kvalitě,Kup si nový,stejně ho budeš nutně mít do budoucna.![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 116 | |
![]() |
|
![]() |