![]() |
|
Slabí signál jen jedné stanice multiplexuAnténa otočena na vysílač Krašov, jedná se o nějakou no name s potiskem LP45-F se ziskem 11dB (logaritmicko-periodická) - vzdálenost 50km...Multiplex 1 (K34), stanice ČT1, ČT2, ČT sport jedou v pohodě co se týče kvality i signálu, ale ČT24 skoro nekoukatelná. Je normální v rámci jednoho multiplexu, aby byl u nějaké stanice tak zásadně rozdílný signál? Začalo to zlobit okolo svátků. Předem díky za postřehy a nápady |
Mirda85
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Slabí signál jen jedné stanice multiplexuTo mi nepřijde možné. Nemáte nějakým omylem tu ČT24 naladěnou z jiného multiplexu? |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Slabí signál jen jedné stanice multiplexuPresne tak, jinak si to nedovedu vysvětlit. Mirda najed na CT24 a v menu manualni ladeni a po potvrzeni ok by se ti mel ukazat kanal na kterem je CT24 pripadne zmackni tl info asi dvakrát na ovladaci a mela by se zobrazit tabulka, pokud se jedna o set top box. Zrejme si mel v seznamu programy CT vícekrát a tu z MUX1 na 34k si omylem vymazal. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: Slabí signál jen jedné stanice multiplexuNe, není to možné. ČT24 ti jde zcela jasně z jiného MUXu. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Slabí signál jen jedné stanice multiplexuMám tam šířku pásma 8MHz, 578MHz frekvenci a název sítě: ST1 ČESKÁ TELEVIZE![]() V DVB-T se moc neorientuji, doposud jsem jel přes satelit :( |
Mirda85
![]() |
|
@Mirda85odkud jsi,okres? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@Mirda85čt24 má jinou kvalitu signálu??,než čt1.2? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@Mirda85U všech 4 kanálů ČT máš frekvenci 578 Mhz ?VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Slabí signál jen jedné stanice multiplexuVětšina TV přijímačů neuloží stanice Multipexu 1(ČT) více než jednou. U Multiplexu 2 to naopak neplatí, tam se to u nás běžně uloží i 3x.Není možné, že sledujete programy ČT1,2 a Sport z RS7(HD) a CT24 z Multiplexu1? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
kmitočet = K 34je pouze několik možností - Vysočina 34 z Meziříčí? - A další 34 - Rokycany ?, Rakovník? a teď VELKÁ Plzeň Krašov - a jeho dcery - Prachatice; Nýrsko; Nemanice; Kdyně; Domažlice - bublák nula nula NIC!!![]() ![]() |
vysočina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
@SaxonU nás máme možnost příjmu MUX 1 ze dvou lokalit a vždy se mi v TV i STB, které jsem nastavoval (moc jich nebylo), uložily obě frekvence. Jen u jednoho STB (kdysi dávno) jsem měl problém s MUX 3, kde to druhou frekvenci nebralo, když byla uložena ta první.No až nám Mirda85 napíše jaké frekvence mu to ukazuje u všech 4 kanálů, tak budemem chyřtřejší. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@SirMaxZalezi na miste prijmu. Pokud jde o prijem ze dvou ruznych regionu (Cechy,JM,SM), ulozi se oba. Pokud z jednoho, ulozi se jednou. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
@ivovi0Tak to bude ono.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Slabí signál jen jedné stanice multiplexuProto se mi zdá nepravděpodobné, že by 50km od Krašova chytal nějaký signál z Moravy. Javořice je například stále ještě česká verze regionu. Kdyby tazatel komunikoval, bylo by to lepší...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Slabí signál jen jedné stanice multiplexuTak příjem asi vyřešen, nicméně opravdu ty frekvence jsem měl 4x stejné a nechápu to.Na přístroji jsem dal tovární nastavení, udělal update firmwaru a naladil jsem stanice jako předtím ručně, tj můj 34 kanál. Dnes je ovšem oproti včera relativně jasnější obloha, ale to by vliv na funkci mít nemělo. Tímto bych diskuzi asi uzavřel a ostatním poděkoval za nápady |
Mirda85
![]() |
|
![]() |