![]() |
|
Skylink online tv archívMáte taky problémy s přehráváním nahrávek z TV archívu? Moje rychlost internetu je 20mb/s a stejně to často načítá a dochází velmi často k posunu zvuku. Navíc se mrší i kvalita obrazu.. nastavuji tu nejlepší kvalitu, ale stejně se mi to časem přepne na tu nejhorší a s mizerným zvukem.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Skylink online tv archívpři posouvání rozchod zvuku také zaznamenávám ostatní v pohodě. |
Alvin
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: Skylink online tv archívOk taky mám problém z archivem taky blbne... A někdy nenačte.. |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
@pcwordskylink online má obrovské nároky skúste si antitvgo.sk - cena na 7,5 EUR/3 mesiace stojí za odskúšanie - na archív sa mi Antik osvedčil ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Skylink online tv archívNa jejich fb si na toto lidé také často stěžují. Jejich odpověď je ve stylu: doplněk zdarma, náročný na stabilní a kvalitní připojení, neustále pracujeme na vylepšení, v případě dlouhodobých problémů nám sdělte IP adresu a prověříme to. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 325 |
![]() |
|
RE: Skylink online tv archívtak jsem rád, že nejsem sám :) Mým připojením to tedy nebude.. :)Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Skylink online tv archívuz som tu mal rozpisanu siahodlhu reakciu, potom som si vsimol tu rychlost, vzmluve mas definovanu rychlost pripojenia aku ?20 MB/s, 20 Mb/s, alebo 20 Mbit/s ? pri 200mbite Skylink Live sekat nebude :-) teda za predpokladu, ze to nie je share pre cely panelak :-) ... to ta sused vyseka pri stahovani serialu Vrazdiaci manzel stratil panenstvo s milenkou (samozrejme, sekat nebude ber s rezervou, ono tych uskali preco to seka je tam viacero, a nemusi to byt prave tym ze mam 200mbit a seka to) nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasex20 Mb/s, díky :)Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Skylink online tv archívNajhoršie je, že pod to zahrnuli aj HBOGO, ktorý mi predtým spoľahlivo fungoval aj pri 12Mb/s. Teraz ak ho chcem priamo a funkčný, musím si ho zaplatiť u HBO samostatne - vďaka Skylink ... |
Dzordzo
![]() |
|
Dzordzoprosím?![]() ![]() |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@D4veTo, že pokiaľ HBO nespustilo HBOGO priamo, prihlasoval som sa cez server HBO s uvedením poskytovateľa Skylink. Od cca decembra však už prihlásenie do HBOGO pri predplatnom v Skylinku nie je možné - musíš ísť cez Skylink live |
Dzordzo
![]() |
|
![]() |