![]() |
|
Aky Tv prijimač na stream z internetuDobry den.prosim o radu,aky televizor je schopny prehravat streamy z internetu.planujem kupit televizor,a neviem sa rozhodnut.mal by mat uhlopriečku 55 palcov do 750 eur.čo všetko by mal obsahovatdakujem. |
marek1974
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 175 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Aky Tv prijimač na stream z internetuKeď tv box kúpiš, napíš mi, ako fachá. Ja mám tiež pokušenie čosi také kúpiť, ale zatiaľ sa rozhodujem, či kúpim lacnejší box s 2 Gb RAM-kou alebo drahší s 3 Gb RAM-kou. Mnohí mi tu tvrdili, že zatiaľ úplne stačí box s 2 Gb RAM, lebo 4K vysielanie je v nedohľadne. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Aky Tv prijimač na stream z internetuPoužívám už půl roku Rikomagic MK22 Plus. |
nemo1996
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Aky Tv prijimač na stream z internetuNajskôr píšeš že používaš tv Philips s Androidom a teraz, že požívaš Rikomagic MK22 Plus. Ako šľape ten box? Je rýchly alebo treba chvíľu čakať pokým načíta stanicu? |
Karner
![]() |
|
RE: Aky Tv prijimač na stream z internetuNajskôr píšeš že používaš tv Philips s Androidom a teraz, že požívaš Rikomagic MK22 Plus. Ako šľape ten box? Je rýchly alebo treba chvíľu čakať pokým načíta stanicu? |
Karner
![]() |
|
RE: Aky Tv prijimač na stream z internetuNení to až tak složité, mám hodně všelijakých zařízení a používám je různě. Philips s Androidem jsem uváděl jako možnost pro marek1974, protože založil vlákno s dotazem na televizi. Sám se tam dívám nejčastěji na programy v TorrentTV.Rikomagic používám pro připojení přes hdmi přímo na monitor pc, když mi manželka obsadí tv v obýváku a na tv do ložnice se mi nechce jít koukat. Zařízení je myslím dostatečně rychlé, ale rozběhnutí a stabilita streamu záleží hodně na tom, odkud to taháš. Rikomagic jsem zvolil právě kvůli výkonu, slušné ceně a dostupnosti v ČR. Díval jsem se, že je nabízený i v SK. Je to čínský klon a jsem s ním spokojený. Zařízení se stejným procesorem a pamětí nabízí v Číně pod ruznými jmény a v různých krabičkách více firem, jak je tam obvyklé. Nakonec co už není vyráběno v Číně? Co víc ti napsat? Jestli máš Android mobil s podobnými hardwarovými parametry, tak si všechno napřed vyzkoušej na něm. Pak si uděláš nejlepší představu, co od takové krabičky jako je Rikomagic můžeš očekávat. ![]() |
nemo1996
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
nemo 1996Prosim ta.budeš tak dobry a vyskušaš live stream na Rikomagic mk22 z tejto stranky.http://www.sport365.live/en/home.ten box ma celkom zaujal.dakujem. |
marek1974
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 175 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |