![]() |
|
Sky UK zruší od léta geoblokaciSky (UK+Italia+Germany) plánuje větší pokrytí svých kanálů přes datové linky a od léta by měla být zrušena geoblokace. Tz. že konečně si ty rohlíky v UK můžeme koupit a sníst tady v CZ/SK :)))Více zde: www.bbc.com/news/business-42815603 Sorry za link T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 218 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciParádní zpráva !![]() |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokacipodľa článku to bude závisieť najmä od toho, či ti Sky svoje rohlíky predá :-) |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokacia jeste by jsem chtel zrusit geoblokaci na vyplatu a budu spokojenej![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciKonečně si budu moc zaplatit bundesligu.![]() |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciNo nevím jak to bude platit. Ale jde o to, že já mám O2-TV, tak jsem si nemohl pustit O2-TV nikde jinde než v ČR. Teď po zrušení mi to pojede třeba v Chorvatsku. Ale to neznamená, že zruší předplatné mimo své území.Jedině, že já můžu poskytnou někomu mimo ČR své oprávnění a on bude moci sledovat O2-TV.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciPodle me bude porad platit pouze registrace na obcana v UK,IT a DEU a svou predplacenou službu si pusti i mimo dane uzemi, třeba prave v Chorvatsku nebo u nas. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciBude to tak, jak píše Hyper. Svou zakoupenou službu ti nebude moci v EU nikdo blokovat jako doposud. Takže si svou O2TV, DIGI2Go apod. pustíš v klidu na pláži v Řecku, aniž bys musel využít služeb nějaké VPNky. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciNení to náhodou reakce na unijní nařízení? |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciJe, v platnost by to mělo vyjít 20. března. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciTak to budou šmeliny. Už se těším až si vyměním O2-TV s někým na Slovensku. On bude mít LM a já PL .Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokacitak to ja si radsi vymenim s nekym z france nebo dojče nebo espaňa. ale tedy nevim co mu nabidnu. mozna tak manzelku.![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciA co s UK beam na Astre?Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciNo, řekl bych, že to nemá s geoblokací nic společného, ale jde o to ze v Italii, Rakousku a Německu budou dostupné všechny kanály Sky Rupperta Murdocha. :-). Takže zapomeňme na legálně dostupné Sky v ČR :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciPodle zdroje jde o NOW TV, což je obchodní značka ve vlastnictví Sky. A má jit zřejmě jen o klienty Sky, protože v klíčové větě postrádám slovo "noví". Vše je závislé na Brexitu, protože tím okamžikem by skončilo současné omezení volných práv schválené EU pouze na "pořady kryjící aktuální dění" tedy jen na zprávy a mimořádné události. |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Sky UK zruší od léta geoblokaciJa som to pozrozumel tak, že ako zákazník NOW TV (bývam v Taliansku a mám túto službu - je to vlastne SKY ITALIA po internete, nepotrebujem montovať parabolu) si budem môc pozrieť doma v Taliansku na prijímači NOW TV aj programy SKY UK a SKY DE.Ale keď si zoberiem krabičku NOW TV zo sebou na dovolenku na Slovensko, tak mi to tam nebude fungovať ani SKY ITALIA, ani UK ani DE. 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@ CrescenzioTen článok je o plánoch na posilnenie online distribúcie programov v rámci skupiny sky na trhoch, kde v súčasnosti pôsobí. Ak okrem IT máš/budeš mať zaplatený aj UK a DE, tak potom je istá malá šanca, že by ti to na tom boxe NOW TV mohlo ísť.A práveže na dovolenke na SK by ti minimálne IT po rozhodnom dátume fungovať mal. |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
![]() |