![]() |
|
AFN - 9E, jejich EPGKvůli AFN jsem pořídil starý DM800 (klon). Nainstaloval jsem nějaký starší img Newnigma2. Pele1 mi poradil ať nainstaluju NCAM 4.0 (díky, pomohlo), přidal jsem klíče do /var/keys. Po restartu NCAMu vše fungovalo, obraz, zvuk i EPG ... právě o EPG mi jde.Občasné sledování budu ale provozovat na Xtrendu 8000 (img OpenATV 6.1) přes plugin Remote Stream Converter. Audio i video na Xtrendu jde, ale nepřenáší se mi EPG, což u jiných kanálů, ale z Xtrendu na Xtrend se přenáší korektně ... Poradí někdo? Může to být imagem, ale nesehnal jsem žádný img OpenATV, který by byl pro DM800 klon pro SIM 2.01 ... pokud by někdo měl img pro tuto kombinaci, tak mi prosím pošlete do SZ linku ... vyzkouším T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 218 |
![]() |
|
VyřešenoNakonec stačí přepnout na jeden z kanálů paketu, který může být načtený i přes Remote Stream Converter přímo z Xtrendu (OpenATV a zakodováno) a EPG se přiřadí i k ostatním kanálům připojených z DM800. V jednosduchosti je síla ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
Sport na AFN SportNa AFN Sport 1+2 je velmi dobrá nabídka sportovních přenosů.NFL právě končí, ale jinak tam je 4-5 přenosů za víkend NBA - téměř každou noc, vč. út+čt 2 přenosy z TNT a st+pátek zápasy vysílané ESPN. Motorsport - viděl jsem upoutávku na závody v Daytoně, tz. že by tam mohly být všechny závody NASCAR NHL - přenosy hlavně US týmů, téměř každou noc, navíc ještě něco ze záznamu. Uvidíme kolik toho bude během playoff, ale všechny zápasy konferenčních finále a kompletní finále by mělo být taky MLB - začne na konci března ... Tenis - o víkendu jsem viděl finále Aus Open, ale jinak asi nic moc T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
![]() |