![]() |
|
Překlopení balíčkůZdravím, prosím o normální odpověď (nejlépe dle dřívějších zkušeností:Jak budou po 1.3. fungovat dříve zaplacené balíčky, např.: - Flexi7 se změní na Flexi10 (nebo bude stále možnost volby jen 7mi kanálů?) - Multi bude obsahovat jen kanály z bývalého Multi nebo i nového Multi (+ např. MTVs a VH1s?) apod.. |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Překlopení balíčkůhttps://www.skylink.cz/centrum-podpory |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: Překlopení balíčkůto si myslím,že ještě neví ani tam...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Překlopení balíčkůA ještě přidám dotaz. Odpověď klidně do SZ. Neposktnete někdo specifický symbol a cenu nějaké aktuální akční nabídky SL? |
taki
![]() |
|
Skusenost s MINIKed sa rusil balicek MINI, ktory som mal zaplateny, tak mi na celu zvysnu dobu zaplateneho predplatneho dali balicek Smart, bez nutnosti doplacat. Ci to tak bude aj teraz, neviem. |
RadoJ
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Překlopení balíčkůDle odpovědí z chatu:z Flexi 7 bude Flexi 10 z Multi bude Multi z HD plus bude Kombi z MultiHD bude Kombi* *) vrácení přeplatku se bude řešit individuálně |
taki
![]() |
|
RE: Překlopení balíčkůA z HD plus Kombi. |
Peťas65
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Překlopení balíčkůPardon, Taki to už písal, všetko sedí. |
Peťas65
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Překlopení balíčkůa kdyz flexi7 stoji 269 a fexi10 299 tak to mi jako tech 30kc daji zdarma ?a sport1.sport2. vezmu kde pokud jej vyradi.!? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Překlopení balíčkůKdesi jsem četl že ješťe není jasné jestli tam budou obsahovat kanály Sport 1a Sport 2 HD ,jinak to se týka změn skylinku je to katastrofa a hrůza![]() |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
![]() |