![]() |
|
Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat HD8-SVzhledem k odpojení Cryptoworks (0D96) u nových kanálů (např. Seznam.cz HD) u Skylink hledám pro sat. příjímač TechniSat HD8-S vhodný modul pro kartu Irdeto (výměna). Předpokládám, že 0D96 nebude u žádných nových kanálů. Bude bez problémů fungovat modul TECHNISAT TECHNICRYPT IRDETO CI+, SKYLINK READY v TechniSat HD8-S nebo jaký modul byste doporučili?Nechce se mi kupovat nový sat. příjímač, když stávající fungoval doteď bez problému. ![]() |
iNDYCZ
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...Ten by měl jet, vždyť je od stejnýho výrobce.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@iNDYCZModul co uvádíš mi bez problémů funguje v HD8-SX, takže nevidím důvod proč by neměl fungovat v HD8-S.Ale... Zkoušel jsem tentýž modul například v TechniSat Technistar S1. Sice za běhu funguje bez problémů, ale někdy po spuštění satelitního přístroje se na obrazovce "zasekne" hláška o inicializaci modulu a musí se odklepnout tlačítkem OK na dálkovém ovladači. Takže těžko radit, že přístroj a modul téhož výrobce funguje bezvadně. I když je to TechniSat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...Funguje to perfektně, mám to takhle doma. |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...Cez modul to nikdy nefungovalo, ani fungovať nebude tak "perfektně" ako priamo cez čítačku. To je jednoducho fakt.![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
iNDYCZJak píše image, funguje to perfektně a bez problémů.Mám to doma několik let. Hezký den. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...v technisatech používáme bezproblémově fialový irdeto smit, přepínání bez problému, někdy nerozkoduje při prvotním zapnutí, máti přepne na volné rádio a zpět, pak už je stoprocentní1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H..."přepne na volné rádio a zpět" je fakt "stoprocentní" funkčnosť![]() |
Steiner
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...Funguje bez problémů. Mám tento modul poprvé a jsem překvapen funkčností. Používám Technisat S3 ISIO. |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...To je přesně ono, kvůli Seznam.cz HD si budu kupovat ci modul. Mám pocit, jakoby pár jedinců tady "už připravovalo" zbytek lidí, aby si koupili moduly. Protože "tak je to správné, tak se to musí", taková přípravní masáž ...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...Uvedený modul funguje bez problémů i v LG televizi - 60LA860V![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat HDěkuji všem za pozitivní reakce.tukan: sry, ale tak to rozhodně není. Nikdo neříká, že to je nutnost, reaguji na to, že Skylink mi sdělil, že můj současný sat. příjimač není SKYLINK ready a že si mám pořídit buď modul nebo příjimač SKYLINK READY. To, co SKYLINK chystá mě netěší, ale chci být připraven, až CW (D096) zaříznou úplně. |
iNDYCZ
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...Jestli chceš kupovat modul,tak už zrovna Viaccess-Orca CAM701 CI+ s kartou Skylink.A jsi v klidu s nějakým 0D96 i 0624.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@tukanpodla mna, kazda UNI citacka MOZE precitat ICE kartu nielen v mode CRWale aj IRD. Taktiez kartu Viaccess UNI precita, pretoze to nieje otazka zeleza... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...IndyCZ 16:02Tak tak, inak spominany modul som tiez testoval s mojou ICE kartou a chodil tak ako ma Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...bohus31Jasne aj conax kartu od magia bez problemov nacita ktorakolvek uni citacka, ale bez potrebneho 3des cwpk je to na dve veci a este aj dobre dlho bude :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...@iNDYCZ .. až 5 posledných reakcií![]() A co tak obráceně, Ja by som zase nejraději Skylinku sdělil, že pokuď jejich Viaccess nebude připraven na moji uni-čtečku tak ať s ním ani nesrandují páč u mě neuspějí. ![]() ... či takto to nefunguje ? ![]() |
Steiner
![]() |
|
@AntošPřesně tak když už tak rovnou na Viaccess. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
@bohus31Mohl by si nám sdělit jak dáš tu kartu Viaccess do UNI čtečky? |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
@BOBSENak mas na mysli skylink, tak ta je integrovana v CAM...sikovnejsi vsak pochopili o com som pisal.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...typické,@BOBSEN, zahmlievanie, hmla, zavádzanie, @bohus31, realita tiež som nepísal o Viaccess modulu, ale iba o Viaccess, a vedel som prečo. ![]() |
Steiner
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...Skylink kartu Viaccess nemá a řekl bych,že ani mít nebudeDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto pro sat. příjímač TechniSat H...Tak má smolu. V živote ma nenapadne kupovať modul jednoúčelove na jednu platformu, by mi dobre dr..alo.![]() |
Steiner
![]() |
|
![]() |