![]() |
|
příjem satelitní TV na NotebookuExistuje nějaká možnost příjmu TV na Notebooku mám sat. anténu na trojnožce poměrně zánovní notebook, ale nemohu najít žádný sat. přijímač s možností vložení dekódovací karty pro skylink, pokud možno přes USB, nemáte někdo nějaký tip jak na to ? |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: příjem satelitní TV na NotebookuTreba TBS 5980? Ale uz asi jen bazarove...Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
Sat tv na notebookuCo toto DVBSKy S960CI DVB-S/S2 USB s CI to by slo? |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
@jonaa bezdrátově nechceš?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@jonaten koax u notebooku bude super mobilní notebook |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: příjem satelitní TV na NotebookuA neni lepsie niejaky normalny linuxovy stb a do notebooku streamovat? Sice u programov s vyssim bitrate bude treba aj tak lan kabel. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: příjem satelitní TV na Notebookua čo skylink live cez net![]() |
mirop
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
RE: příjem satelitní TV na NotebookuMám to na cesty, tedy internet nejistý a je potřeba pokud možno 12V napájení |
jona
![]() |
|
@jonaA na tých cestách ako dostaneš signál do NB?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: příjem satelitní TV na NotebookuNa cesty satelitnu tv? Jedine do kamiona, inac nechapem vozit parabolu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: příjem satelitní TV na NotebookuPoužítí podobně jako v kamionu, mám třeba i navíc jeden přijímač Amikoko, ale má HDMI výstup a nevím jak to dostat do toho NTB. |
jona
![]() |
|
@jonaNa ntb zabudni. Kúp monitor s HDMI alebo DVI vstupom a máš po probléme. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: příjem satelitní TV na NotebookuNa cesty? No ja mám na zahradu (i když tam je 220) na hraní Routerbord 411GL (vlastní spotřeba 1,4W, napájení 8-20V) s upraveným Openwrt (podpora na něj není, tedy, nevím jak teď).Vše jsem musel upravovat, dodělávat ručně. A jede s Giga LAN, v pohodě. Kartu s nejmenší spotřebou TBS 5520se multistandart. Vše jsem to nacpal do rozkuchaného MOI v jede poho, USB2.0 na té desce umožňuje případný vyšší odběr než 500mA, v poho mi zvládne i 80m kabel s LNB. Samozřejmě minisatip. Opět upravovaný tak, aby přepínal dle potřeby DVB-T2 a S2 frontend... Je jedno, zda tam mám USB nebo LAN, někdy jedu i na wifi, jen toto je lexibilnější. Přijedu domů, picnu do routeru a mám další síťový tuner ![]() |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@wenkPěkná práce! Bastlířům fandím.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: příjem satelitní TV na NotebookuJá bych mu spíše doporučil BananaPi M2 plus. I když nvím v jaké kondici má síťovku. Vypnout HDMI a ostatní komunikační royhraní, pokud půjdou. Sníží se tam spotřeba i o třetinu. Tam jsou nějaké ty minimální distribuce už vyladěné. Výhodou je možné dekódování za běhu s pichlou čtečkou na USB. To může zabezpečit i notebook, no už je to další, zbytečný kabel.Z mikrotiku ještě RB912, no tam je spotřeba vyšší i s vyplou vysoce výkonnou wifi. BogoMips 399. RB411GL má unikátně nízkou spotřebu, BogoMips 452 a spolehlivé USB (on tam je kořenový rozbočovač na 2xUSB, druhý není vyveden, proto pustí i vyšší odběr z USB). V praxi je o třetinu výkonnější, než RB912. Není jinak k čemu moc gratulovat. Dostat OS do Nand se mi podařilo pouze u desek s Nand od Samsungu, tam je to OK. Nanya detekuje, no nenahraje (hoodně času jsem nad ní strávil), Toshibu jsem nerozběhl do teď, dokumentace není. Ty desky tedy jedou z DHCP serveru, natvrdo nastavený load z tftp... 4 měsíce jsem se s tím mořil. Teda za předpokladu, že jede z autobaterie, nebo solárních systámů, kde je každý mA dobrý... |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE:příjem satelitní TV na NotebookuDá se také perfektně na Technisat USB HD-CL s programem DVB Viewer na který chodí pravidelně aktualizace mám už jej 8 let a šlape jak hodinky a dá se ještě stále sehnat a chodí se všemi CL modulama a příslušnou kartou |
jan7070
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
@jonaDVBSKY S960 USB TV Tuner (HW V2) + čtečkaDVBSKy S960CI DVB-S/S2 USB s CI TBS 5990 QBOX Dual DVB-S2 Dual CI USB TBS5520SE Multi-standard TV Tuner USB Box + čtečka TBS5580 Multi-standard Universal TV Tuner CI USB Box |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |