![]() |
|
Tricolor - jak zaplatit?Zdravim, nedari se mi zaplatit Tricolor platebni kartou (Fio banka), platba selze, pritom jeste loni v zari to slo. Zadani 3DSecure kodu ze SMS je OK, ale pri vraceni na platebni branu se zobrazi v azbuce zprava, ze platba selhala. Jinou kartu s povolenou platbou pres internet nemam, takze me zajimalo, zda je jina moznost, jak z CR zaplatit.Napriklad, v moznostech platby vidim i nejaky stiraci karty s kodem. Nevite teda nekdo, zda lze nekde zakoupit tyhle prepaid karty a dostat kod emailem? Rusky neumim, tak se tezko hleda a nenasel jsem eshop, co by ten kod poslal emailem, vzdy to bylo jen postou. Diky |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Tricolor - jak zaplatit?Ahoj,po vstupe do личный кабинет nie je problém platiť VISA kartou. Pozdravujem |
neel21
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
RE: Tricolor - jak zaplatit?Elektronická peněženka Webmoney je taky v pohodě. Peníze má příjemce za několik minut. Hlavně není spojena s žádným účtem, takže je bezpečná.Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W
|
ivan v
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Tricolor - jak zaplatit?Za kolko kupujete kartu Tricolor ? DikyAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Tricolor - jak zaplatit?Kolik ta karta s modulem stala uz ani nevim, byla to zanedbatelna castka, stejne jako smesne nizka cena predplatneho, byla na ebay. Problem je, ze uz 2 dny mi nejde na ty karte nic zaplatit. Webmoney jsem zkousel, ale tam chteji posilat naskenovanej pas... to se mi do Ruska moc nechce teda a nenasel jsem jinej zpusob jak na Webmoney dostat penize, tak porad badam co s tim. |
drhans
![]() |
|
RE: Tricolor - jak zaplatit?v tom lotyšskom eshope je to teraz za 100€Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Tricolor - jak zaplatit?Tak konecne, povedlo se pres WebMoney. Poslal jsem foto obcanky a pak me to uz nechalo z karty poslat penize na WebMoney penezenku a odtud byla platba balicku Tricolor uz v pohode.A doheldal jsem, ze karta+modul (4K) vysla na 109 USD i s postou. |
drhans
![]() |
|
@drhansZaslání fota občanky do Ruska je bezpečnější než naskenovanej pas? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
Není potřeba posílat žádný sken pasu nebo občanky,pokud se člověk spokojí se základní neověřenou registrací, která úplně stačí.A s doplněním peněženky taky není problém. Funguje po internetu a např. jedno z oficiálních dobíjecích míst je v Praze u Jindřišské věže.Wavefrontier 55 - Octagon SF-4008- 23,5E+19,2E+13,0E+0,8W
|
ivan v
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
![]() |