![]() |
|
fialový obrazUž se s tím někdo setkal, že obraz se najednou změní na fialový? Staré vu+duo /openATV/ spojené hdmi kabelem se starou plazmou, TV bez problémů na jiných vstupech. Problém jsem náhodou odstranil v nastaveních/nastavení GUI/zobrazení obrazu 3D ...přepnul jsem z Auto na něco jiného a obraz se vrátil do normálu. Po měsíci to začalo dělat znovu...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: fialový obrazTak to zase prepni z "Auto na něco jiného".![]() Nemel jsem teda VU+DUO, ale setkal jsem se z taky fialovou obrazovkou a problem byl ve formatu obrazu. Zkus si proste nejak pohrat s AV nastavenim. Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: fialový obrazskús prehodiť HDMI vstup (ak ich máš viac) ak by haproval ten ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: fialový obrazDělal mi to starý Ferguson 8900, pak šel do věčných lovišť. |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: fialový obrazAsi jsem se špatně vyjádřil, stačilo přepnout tam-zpátky a spravilo se to, vstupy jsem měnil jako první, to duo má svoje najeto /měněny kondy/, asi bude Cucerák nejblíž pravdě...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: fialový obrazfialový obraz to nicale posunuty zvuk proti obrazu tak o 5 minut na seznam.cz skylink to je jiné kafe ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@JANOSIKJeště že to nemám naladěno. S tímhle by se ani moje luxusní zpožďovačka neporvala.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: fialový obrazhodinu jim trvalo než to dali do synchroobraz i zvuk katastrofa testuju na tom jen karty irdeto které dorazili v pátek z bazaru ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: fialový obrazJe pravda, že to začalo dělat, jak začal seznam.cz vysílat, možná to staré duo nevydrželo tu kvalitu obrazu a zfialovelo...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukantreba aktualizovat sw. alebo aspon tvrdy restart![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: fialový obrazDuo je sice starší stroj, ale žádná srajda, která potřebuje na normální provoz každou aktualizaci. Poslední openATV, restart samozřejmě zkoušen jako první. Prosím opravdu jenom o přímé zkušenosti, kdo se s tím setkal, může to pomoct i do budoucna někomu, kdo bude přes Google vyhledávat tuto anomálii. Zatím to opravdu vypadá, že odchází /oldmobil-oldreceiver/...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanja som ti to napisal preto, lebo som mal podobny problem na eniboxe, ale potom to nemci nejak vyriesili aktualizaciami sw.![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
totéž se mi stávána Technisatu 4k, ale jen občas. Vypnu do Standby, počkám pár sekund a zapnu znovu. Nový náběh je v pořádku. V krajním případě úplně vytáhnu přijímač ze zásuvky na 10 sekund.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: fialový obrazna technisatu mi to dela take, ale natolik zridka (tak 2 - 3x do roka), ze to neresim. Muj technisat staci restartovat podrzenim tlacitka power a je to. Pripada mi to, ze se proste po HDMI na necem satelit s televizi korektne nedohodne. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
![]() |