Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi TV telemarketing

Chci se zeptat na Vaše zkušenosti. Dnes jsem spal po noční a vzbudil mě telefon s tím, že se volající představil jako Digi Tv, oslovil mě jménem a uvedl, že mi volají jako bývalému zákazníkovi. Byl jsem u nich spousty let ale když proběhla změna majitele a výměna přijímačů, jsem od nic odešel a ve výpovědi jsem uvedl něco vy stylu, že odvolávám souhlas se zpracování Digi tv a tzv. třetích stran. Domnívám se, že by na základě tohoto neměl existovat záznam o mě ... Přijde mi to jako svinstvo s nejvyšší drzostí ještě mě na základě těchto údajů oslovit ... Zvažuji zaslat oznámení na Úřad pro ochranu osobních údajů ...

plmokn
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

@plmokn

Co ti v tom brání? Víš kde všude jsou tvoje údaje a jak jednoduše se k nim obchodní společnosti dostanou? Taky mi volají s různými výhodnými nabídkami a rada je jednoduchá, nezvedej cizí čísla.

Antonio20
Registrace: 1/2009

RE: Digi TV telemarketing

No a co vlastně chtěli?

bretah
Registrace: 9/2012

To Antonio souhlas, nezvedl bych to, ale víš jak to je, probuzenej telefonem, nevíš hned co se děje ... Chápu, že mi volají ptáci a nabízí kdeco, ale nikdy jsem těm ostatním nedával, že odvolávám souhlas se zpracováním ..... jako Digi.

plmokn

To Bretah, chtěli něco nabízet, neměl jsem chuť je v tom probuzení poslouchat ... Probudili i manželku po noční ... tak taky nebyla milá :D
Už jsem číslo dal do blokovaných v aplikaci ...

plmokn

Ja to robím jednoducho.Keď spím po nočnej, tak mám zvonenie vypnuté a keď mám vypnutý mobil,je tam hláška že som v robote a všetci známi to vedia.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Tak já dělám jenom noční a vyzvánění si nemůžu vypnout kdyby mi volali ze školky nebo z práce, podívám se kdo volá a pokud neznam číslo tak se jen otočím a jdu spát dál.Stačí jen někde jednou napsat telefonní číslo, třeba když si někde něco objednáš a pak už si ho "náhodně" pomocí různých programů sežene jine oddělení a vesele nabízí od A do Z.

Antonio20
Registrace: 1/2009

Je to samozřejmě nepříjemné,když je odpočinek po noční.Kdo podniká,ví,že takových telefonátů je poměrně hodně.Obvykle tedy odpovídám,že se omlouvám,ale právě jsem v bordelu se 2 soudružkama,nasledanou.

hdpe
Registrace: 11/2007

:laughing: :laughing:

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Nastav si v mobilu nerušit . A máš po starostech. Nastav si jen blízkou rodinu na dovoleni a jeto.

satman1
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra