![]() |
|
Mimo misu: platené playlisty?Nedávno som sa zo zvedavosti prihlásil na paste..n.com a začali mi chodiť rôzne playlisty. Skoro všetko zahraničné, náš len jeden aj to minuloročný a málo funkčný. Kamarát ma postrašil, že za každý prijatý playlist mi budú účtovať 2 €. Je to možné, keď pri prihlásený nebola o tom zmienka? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: platené playlisty?Záleží na tom,kam se kdo přihlásí.Já jsem členem Pastebinu a přitom neplatím nikomu za nic.Vypadá to na verzi PRO ,která placená je. Přitom i "Guest User" si zadarmo stáhne jakýkoliv playlist.Stačí zadat na jejich stránkách ve vyhledávači(nahoře,symbol lupa) třeba Prima Love.Vyskočí 10 stránek playlistů.A na osmé je to,co jsem hledal(https://pastebin.com/M9aT8BN8) |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
jerzy...máš plusové body...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
@jansmrzU někoho určitě mínusové![]() |
jerzy
![]() |
|
RE: Mimo misu: platené playlisty?Za to, že po profláknutí bude za chvíli tma? Gratuluji |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: platené playlisty?A je to tady...Ale těch playlistů jsou mraky. I na jiných stránkách.Ale já konkrétně odpovídal na konkrétní dotaz. |
jerzy
![]() |
|
Karnerno a ako by ti to uctovali ? ...si tam zadal svoje realne udaje ? :-) nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: platené playlisty?Našťastie nemám "pro" verziu prihlásenia. Už som mal obavy, že po roku mi príde mastný účet, ako keď som sa prihlásil na istú stránku s horoskopom. Po roku odo mňa chceli 60 €. Keď som ich nezaplatil, o ďalší rok už súdne vymahávali 120 €. |
Karner
![]() |
|
KarnerA čo zaplatil si? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: platené playlisty?Boli to podvodníci, ktorí neprávom účtovali za vstup na ich doménu po 5 € za mesiac. Po dvoch rokoch sa uspokojili aj s 5O €urami. Vtedy sme mnohí podali na nich trestné oznámenie a museli s vydieraním ľudí skončiť. |
Karner
![]() |
|
@Karnertak horoskop ti to snad řekl dopředu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Mimo misu: platené playlisty?Tomu ver. Keby to bol povedal, nedal by som im ani euro. |
Karner
![]() |
|
@Karnerbl.bej horoskop |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
![]() |