Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Dálkový ovladač nejen na Amiko, ale na vše

Marně jsem sháněl "klasický" ovladač k satelitnímu,DVB-T a měřáku Amiko X-Finder, originál
je malý,tvrdá tlačítka, při používání ke sledování doma nevyhovující, u paraboly ale dobrý.
Všude říkaly nemáme , neumíme, až jsem pořídil u VAT. Nejen že DO umí toto Amiko, je to 6v1
a naučí se přes PC 6 přístrojů po 84 tlačítek , tedy teoreticky 504 tlačítek, změna na další přístroje
7 a více během 5 minut , program do pc přiložen - kdo hledá - najde.

amc
Registrace: 11/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

@HiFiOK , @pierrepetr

Najprv si poriadne prečítajte, čo som napísal a či máte aj rovnaký model, ako som písal!!!
Tlačítko EXIT sa nedá nakopírovať z iného DO. Je to uvedené aj v návode k UDO.
Citujem : "Následující tlačítka nepoužívejte pro zdokonalovací (programovateľné kopírovaním z iného DO) funkci: všechny tlačítka přístroje (teda na voľbu prístroja), LIGHT, MAKRO, FAV.CH., tlačítka reprodukce a nahrávání, a EXIT."
A v praxi to skutočne aj tak je! Keď sa pokúsim naprogramovať tieto tlačítka kopírovaním z iného DO, tak UDO to odmietne s nápisom Error na disoleji.
Opakujem, jedná sa o model KH 2155 !
Pri programovaní vyhľadávaním značkových kódov, manuálnym zadaním kódu a automatickým vyhľadaním kódu to už neplatí a tlačítko EXIT (a ostatné) sú funkčné. Problém nastáva vtedy, keď svoj prístroj v zozname nenájdete a ešte väčší vtedy, keď v zozname nenájdete viac ako dva prístroje, ktoré chcete obsluhovať. Po naprogramovaní (kopírovaním z iného DO) dvoch prístrojov sa vyčerpá pamäť.
@pierrepetr - a mne otvára aj chladničku a pivo !

Frank11
Registrace: 2/2009

@Frank11

jenže ty to píšeš ze srandy,mě otvírá normálně auto,infračidlo mám u zrcátka uvnitř,alarm kobra

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Predpokladám, že si to auto odomykáš len pred odchodom z domu (bytu) cez okno, ale aj tak mi zmysel toho vylepšenia uniká.
A niečo k téme nemáš?

Frank11

@Frank11

otevírám přes okno auta,na dálku to nejde,to jen pro zajímavost,že liedlovskej jde naučit cokoliv z originálu,jedinný problem jsem měl naučit ho power z vu-solo,kde má tlačítko dvě funkce,krátký stisk a dlouhý stisk

pierrepetr

@pierrepetr

Ešte viac mi uniká zmysel Tvojho experimentu. Nosiť vonku UDO len preto, aby som si cez okno auta odomkol auto?!? A to máš aké auto, že centrál máš na infra?
Samozrejme, že sa dá naučiť čokoľvek z originálneho DO, to nikto nespochybňuje a je to aj v návode. U KH 2155 je to však s obmedzeniami, ktoré som už spomínal.

Frank11

@Frank11

renault laguna,já to mám jako zálohu doma,kdybych ztratil klíč,vozím náhradní v autě,jenže bych musel rozbít okno,už to chápeš????

pierrepetr

@pierrepetr

? ! ?
Nebolo by jednoduchšie mať práve tie náhradné kľúče doma??? Keď stratíš kľúče, aj tak musíš ísť domov po univerzálny diaľkový ovládač (UDO). A keď sa Ti náhodou pokazí, tak to okno budeš musieť rozbiť tak či tak! Stále mi uniká zmysel Tvojho konania.
P.S. Ja tiež otvorím (zamknem) môj Citroen Xantia spoza okna, ale spoza okna (teda zvnútra) svojho domu!

Frank11

@Frank11

"Nebolo by jednoduchšie mať práve tie náhradné kľúče doma??? ""

nebolo,když budu na dovolený 1000km,tak s tím autem neodjedu,je to na odtahovku,tam bych volil to okýnko,pokud se mě to stane v místě klidně si vemu taxona a za kilo si dojedu domů a otevřu auto a náhradním klíčem z auta odjedu,už to chápeš???,ideální je mít 3 klíče,jenže klíč stojí balík,a ovladač 2 kila

pierrepetr

@pierrepetr

Už to asi začínam chápať. Ty sa asi bojíš, že keď pôjdeš autom 1000 km od domu, zabudol by si premiestniť náhradné kľúče z domu do auta a ak by si potom tam niekde stratil originálne kľúče, nemal by si čím naštartovať, aj keby si rozbil okienko.
Si hlavička, máš to teda riadne premyslené, žiadna alternatíva Ťa nemôže prekvapiť!

Frank11

@Frank11

no přesně,ale trvalo ti to

pierrepetr

@pierrepetr

:))) :))) :)))

Frank11