, sekce: DVB-S přijímače |
|
VU+ZERO 4 K návodOmlouvám se všem odborníkům,jsem tu nový.Marně zápasím se svým VU+ZERO 4 K,abych z něho něco dokázal vymáčknout.Prodejce mi sice vše perfektně nainstaloval,ale já ani s tou jeho instalací sám neumím moc pracovat.Např.pustím archiv CZ/SK,ale u spousty filmů z archivu se mi to seká a nejde to přehrát.Taky plugin Planes nefunguje a řada dalších.O tom,abych si sám naistaloval např plugin Počasí nebo web kamery se mi zatím jen zdá.Vůbe nevím,kde hledat, co který doplněk obsahuje atd atd.prostě nemám základy.Pomůže někdo? Předem díky a nekamenujte mne. |
Carlo62
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 98 |
|
|
@Carlo62Tak na archiv cz/sk napríklad Stream Cinema musíš mať predplatené webshare, aby ti to nesekalo účet na webshare premium. |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
|
|
pluginnainstalované to máš správně, planes (pokud je míněno slow tv) nejde asi už půl roku..(VTI)Na spoustu balíčků musíš být registrován a platit, jak psal hrenns. Balíčky se aktualizují při spouštění archivu, stačí potvrdit... |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
|
|
RE: VU+ZERO 4 K návodCarlo, nikdo Tě kamenovat nebude, od toho to forum je. Pokud bude někdo mít chut a náladu, tak na Tvůj dotaz odpoví, někdy hrubě, někdy normálně. Zpousta věcí je i na googlu, jenom zadáš dotaz /podobně jako tady/ a google hned odpoví a kolikrát lépe, než tady. A máš to "bez kamenů", bohužel Tě to bude stát Tvůj čas, jsi ochotný ho obětovat?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
RE: VU+ZERO 4 K návodTak ako Ti tu píše tukan začni na googli, ktorý plugin načo je. Na nakopnutie napr. dobrý plugin na počasie je Forecast. Tie webkamery nerozumiem čo chceš? Myslíš na svoju webkameru alebo zo sveta. Webkamery zo sveta sú napr. v IPTV playeri. Plugin Planes už o nejakú dobu nefunguje.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 714 |
|
|
RE: VU+ZERO 4 K návodvcera byl opravena chyba driveru, http://code.vuplus.com/gitweb/?p=vuplus_openvuplus_3.0;a=summary pokud tu opravu potrebujes, ceka te reinstalace :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|