![]() |
|
1. FC KÖLN - BORUSSIA DORTMUNDTento zápas je uveden v programu Eurosport Deutschland dnes 20:30. Eurosport Deutschland vysílá volně, nevíte jestli to kodujou? Díky. |
komoca
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 384 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@vjosefMuzes dat screen?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
screenNikdy jsem to nedelal,jak se sem da vlozit? |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
@vjosefMusel bys to nahrat na nejaky server a vlozit sem odkaz. Nebudu te tim zatezovat, radsi pekne koukej ;) Dortmund leadStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: 1. FC KÖLN - BORUSSIA DORTMUNDhttps://preview.ibb.co/isB716/1_0_1_F_2_40_B_1_C00000_0_0_0.jpg |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
@hrenss![]() ![]() ![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: 1. FC KÖLN - BORUSSIA DORTMUNDDobry zapas, chlapi. I na Sportu 1. Obe predehravky super.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: 1. FC KÖLN - BORUSSIA DORTMUND4K bylo kódovaný, viděl jsem kulový.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@Lolem123Super to bylo,spousta golu...Jen si ted po tom nesmim pustit treba Arenu sport slovenskou,nebo se mi neudela dobre... |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
@vjosefani ceskou :DStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |