![]() |
|
DM 900uhd problémZůstal jsem bez signálu na 23.5 polarizace Horizontální! Vertikální Ok. Na 19.2 H i V ok. Monoblok quad, 3 účastníci, ostatní ok, délka kabelu 80m, ostatní 60 a 50m, test připojen pouze sám na kterémkoliv výstupu, žádná změna. ( Bez signálu) Nastavení základní diseqc 19.2 A, 23.5 B Nic mě nenapadá, jak přijímač donutit?![]() |
pedrodc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
DM 900Měl jsem podobný problem nechtěl mi napadit celou astru 23,5.Nakonec jsem musel ručně po jednotlivých transportérech tak jsem naladil co jsem potřeboval. |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: DM 900uhd problémCo bych udělal jáPokud je možnost odzkoušet DM na kratší trase kabelu.Jak uvádíš 50 a 60 metrů. Zda je možnost zapojit jiný přijímač na tvém kabelu.Tím zjistíš, zda je problém v DM nebo na trase k parabole. Dle toho bych vycházel. Z toho se dopátráš zda je problém v přijímači,nebo vedení popřípadě v snímači. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: DM 900uhd problémJa som napr. menil image za novsi, ked som tam nahral setting zo starsieho, ziaden signal. Musel som to nanovo rucne vsetko naladit |
mike2011
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
![]() |