, sekce: Skylink |
|
Flix tv nebo Digi tv?Ted mám Skylink zakladJake mate zkušenosti s digi tv? |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
|
|
@jozef BAkaon klekne dřív |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
@jozef BAnačo mi je skylink keď tam nie sú programy ktoré požadujemDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
RE: Flix tv nebo Digi tv?a to 1,50€ zaplatíš inde v rámci balíčkovDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
|
|
RE: Flix tv nebo Digi tv?DIGI SK v pohode. Mam CAM moduly, vlastne SAT prijimace. SK televizie vsetky v HD, sporty vsetky v HD (DIGISPORTy 1-5, Eurosporty 1-2, NovaSporty 1-2, Sporty1-2). Nepreladzuju kanaly pomaly kazdy mesiac ako GlisLink, takze z teba neurobia "ladica". Je to postacujuce, aby mal clovek co "poprepinat" |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 604 |
|
|
RE: Flix tv nebo Digi tv?pele1pokial si zakaznik plati len serpo pripadne balik smart v akcii za necelych 60€ na rok, tak ani nie Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
JozefBaTo je taky pravda,ale nemůžete spoléhat na to,že se vám box nepokazí.Nemuzete srovnávat Dreambox dm 800, což je kvalitní linuxový přijímač s cenou přes deset tisíc s Kaonem od Digi,to je úplně jiná liga,provider vám dá do pronájmu většinou levnou variantu přijímače. |
chl32
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 150 |
|
|
JozefBaPokud máte Dreambox dm 800, doporučuji si odkoupit za tisíc korun cam modul od Digi,ve vašem přijímači určitě poběží a platit pouze balíček, což si myslím by vám nejvíce vyhovovalo, záleží na vás. |
chl32
|
|
RE: Flix tv nebo Digi tvMám kartu Digi s Modulem ve vlastním přijímači a jsem spokojen. Jejich přijímač bych nechtěl ani náhodou.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
|
|
RE: Flix tv nebo Digi tv?Chl32Ja ten box ani nezrovnavam, len som poukazoval na to, ze chodi 9 rokov bez toho, aby bolo nutne na nom robit servis, teda okrem dorobenia chladenia hned pri kuoe boxu. Kazdopadne CI slot nema, cize modul od digi v nom nepobezi, co ale nie je problem, kedze o digi zatial zaujem nemam :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
|
|
RE: Flix tv nebo Digi tv?KvasnakAno a o tom to je, migrujuci zakaznik s uniboxom bez CI slotu ma v pripade, ze sa kvoli obavam z unibloku rozhodne pre digi dve moznosti, bud si kupi novy vlastny box s CI slotom, alebo sa zmieri s tym, ze vyfasuje ich kaon, povodny unibox pojde do skrine a v konecnom dosledku od skylinku migroval zbytocne Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
|
|
jozef BaPokud nemá ci slot, což je u dnešních Dreamboxu nemyslitelné,to znamená,že vám v něm nepoběží za chvíli ani karta od Skylinku, když zvyšují zabezpečení,pokud Skylink využíváte. |
chl32
|
|
@chl32znáš 4 z tanku a gustíka?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
Jiné kombinace..DIGI-FREESATV květnu mi končí 2letá smlouva u DIGI...platím 697Kč/ měsíc zamaxi (bez cinemaxů) dva přístroje kaon-2TV..ve výše uvedené ceně jsou již započteny pronájmy za 2 přijímače.. Nechci přijít o digisporty a uvažuji asi takto..zatím.. DIGI sport plus 349,- + 49,-(CA modul)/ měsíc - jedna tv FreeSat plusHD ¨259/měsíc 2 karty..2 tv Celkem by to vyšlo na cca 660 /měsíc.. přístroje Openboxy (nepočítám ty slevy digi 4 měsíce grátis a freesat 6měsíců 196,-) Když,tak prosím o Vaše případné návrhy řešení ..se zaměřením na sporty...jde mi i o tu Bundesligu..která se tam dá na eurosportu2/hu atd..ale nevím,jak na LM ..zatím to jede SRG atd.. Díky za rady..skylink se mi do této sestavy opravdu nehodí.. |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
|
|
RE: Flix tv nebo Digi tv?chl32To je v pohode, mam okrem toho dreama aj ine boxy, napr. dm525, ktory CI slot ma. Stary dm800 uz odsluzil svoje a ked nebude funkcny, odlozim ho k ostatnym dlhodobo nepouzivanym veciam, medzi ktorymi je aj stary sd dm5620, alebo analogovy box salora z r. 1988 Kazdopadne ako som uz spominal, uniblok mi nevadi, skor naopak, budem rad, ked M7 klepne "piratom"typu ctrl-c ctrl-v po prstoch :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
|
|
RE: Flix tv nebo Digi tv?no nevim k cemu freesat kdyz mas digi. to bych resil spis digi sk/nc+ + zaklad ceskeja nebo pak CanalSat fr za 40€ a k tomu ceskej zaklad. pouze muj osobni nazor |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
RE: Flix tv nebo Digi tv?no jenze Jozef kdyz klepnou piraty po prstech tak to cenu balicku od operatoru nijak neresi |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@kristian1pre sportovcov Digi, pre nesportovcov Freesat - ideálna kombinácia ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 518 |
|
|
RE: Flix tv nebo Digi tv?vypadá to tak,že až to Skyl** dokončí,tak bude mít menší ziskynež měl s pirátama a ceny větší,nabídku menší |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|