Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Flexi 7 výměna

Včera jsem si provedl výměnu programů a ten co jsem měnil zůstal a nový se zapsal.Tak jich mám teď 8,ale v zákaznické zóně mám psaných 7.

mcm1
Registrace: 9/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Flexi 7 výměna

A co my s tím? Zbytečně založené vlákno.

Hurikán1
Registrace: 2/2015

To bude asi tym ze Flexi7 sa zmenil na Flexi10, cize mas k dispozicii az 10 kanalov na pozeranie...

Nope
Registrace: 4/2015

nema byt flexi 10 až od 1.3? ne webu maji pořad flexi7

tompr
Registrace: 1/2006

@Hurikán1

jinak jsi na dotazovatele fakt milej....

tompr
Registrace: 1/2006

Já tedy když vyberu více než 7 kanálů, tak vyběhne po potvrzení chybová hláška: "Vyberte přesně 7 kanálů". Nicméně pozoruji v zák. zóně u Flexi7 jinou zajímavou funkcionalitu, o které raději veřejně psát nebudu. Ale zřejmě to souvisí s přenastavováním systému na chystaný Flexi10

taki
Registrace: 1/2017

@Nope

až od března ne?

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

@taki

Máš-li na mysli ty nezpoplatnĕné výmĕny , tak to už tu taky bylo zmíněno. Souvisí to určitě s tĕmi zmĕnami od prvního března a nic divného na tom nevidím. To spíš budu mít problém, co si do tĕch Flexi 10 zařadit...

rs505
Registrace: 11/2009

Aha, tak to nevím, že už se zde o tom debatovalo. Já mám ES1,2,Discovery,NGC,CSFilmu,ČS a MTV Dance přidal Classicu, Spektrum a desátý kanál taky úplně nevím. Na Spektru mně dřív ovšem dost iritovaly reklamy. To se asi nezměnilo, že? Hlavně nevím, jestli se mi chce platit (byť mne to nezruinuje, ale z principu) za téměř shodnou nabídku 2x tolik, než je to teď u konkurence.

taki

Tak teď jsem si to přečetl ve starších příspěvcích a moc tomuto kroku SL nerozumím. Proč bych si pak měl pořizovat Multi nebo Kombi, když mohu libovolně i v průběhu dne měnit ve Flexi kanály?

taki

@taki

třeba pro to, že každý nemá internet, a nebo se mu nechce každou minutu při přepnutí programu ho i měnit v zákaznické zóně

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@taki

Já si taky myslím, že k žádnému zbĕsilému přepínání nedojde, snad s výjimkou nĕkolika prvních dní, než pomine okouzlení novinkou. Kromĕ toho, protože jde o placený program, si mohou ve Skylinku udĕlat reálnou představu o preferencích zákazníků.
Osobnĕ mám jako hlavního poskytovatele O2 Tv a Flexi 7 mám kvůli hudbĕ a nahrávání filmů na HDD, takže pro mĕ je zásadní příjem stanic jako AMC a Film+. Dojde-li skutečně k jejich vyřazení, pak dám po letech celkem uspokojivého užívání s lítostí Skylinku sbohem...

rs505

je známo jak to bude když si předplatím levnější Flexi 7 na další rok, ale ten přitom po 1.3.2018 končí ?

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps

Preklopi se na Flexi10

taki

za stejnou cenu nebo to prepocitaj a budou chtit doplatit ?
problem je ze do tee flexi10 neni co dat a pokud vyradi sp1 a sp2 tak uz vubec ne a ztraci ta teoreticka vyhoda jakykoliv smysl

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

Přepočítají to, nic doplácet nebudeš, jen se Ti zkrátí doba předplacení o ten rozdíl.

rs505

@rs505: přesně, taky si myslím že žádné velké blbnutí s přepínáním nebude krom pár šílenců kterým to za to bude stát.... myslím že flexi 7 (resp. 10) bude sloužit pro potřebný sběr dat co si lidé objednávají. Flexi 7 používám a dále budu i Flexi 10. Ale jestli zmizí Sport1/2 (čemuž příliš nevěřím) tak mi to asi nebude stát za to a nechám si jen serpo. A když bude uniblock tak ani serpo ne :-(

Jantars
Registrace: 2/2008

@kristian1

jojo, do F10 už pomalu nebude co dát Rv Rv Rv

fpsfps

@rs505

A to máš odkud, že se bude zkracovat doba předplatného z flexi 7 na Flexi 10 ??? Zaplatil sis 7 programů na rok a ne 10 programů na nějakou kratší dobu, pokud nejsi ovce a nenecháš si to líbit, sami nemohou jednostranně jen tak svévolně měnit co se jim zachce, jedině s tvým souhlasem ! Sami bez tvého souhlasu ti mohou tak akorát nechat těch tvých původních 7 na rok, anebo ti dát těch 10 na původní dobu, když budou grandi :)))

lance
Registrace: 10/2008

Presne tak. Zkracovat nic nebudou. Osobne se domnivam, ze to dopadne tak, ze preklopi na Flexi 10 bez jakekoliv jine zmeny parametru.

taki

v podstatě ještě 3 týdny můžete u Skylinku využít "neveřejnou akci" flexi10 na rok za starou cenu flexi7 :)))

lance

Ale je to trošku taková ruská ruleta. Spousty lidí tu píše o tom, jak jim bude chybět Sport1, 2 a další kanály, které v oficiálním ceníku od 03/18 uvedeny nejsou. Za minimálně zvláštní bych považoval vyřazení Spektrum, který v regionu CE považuji za jeden ze tří hlavních doku programů. Pokud skutečně S1,2,Spektrum,AMC a Film+ v nabídce SL od 1.3. nebudou, bál bych se, co přijde dál.

taki

@lance

Samozřejmě, že mnou popsaná zmĕna předpokládá domluvu, šlo mi o technický způsob provedení. Při roční předplatbĕ by šlo o cca mĕsíční zkrácení, tak by si to pak zákazník mohl zaplatit znovu. A nebo taky ne.

rs505

já bych možná i do ročního zaplacení "flexi10 za cenu flexi7" šel, jenže nevím jak sport1 a 2 (dobrá, to se předpokládám do konce měsíce bude vědět), hlavně ale nevím, jak uniblock. Proto mi nepřijde smysluplné objednávat Flexi7 a s uniblokem pořizovat modul, ale naopak vyčkám co se bude dít a kdyby náhodou uniblok byl tak tyto peníze zainvestuji do VU+ dual DVB-T(2) tuneru a pojedu opět bez omezení.......

Jantars
Registrace: 2/2008

Nevíme jaké má Skylink plány, chtěl jsem jen upozornit na možnosti které operátor má a které nemá (že nemůže jednostranně userovi změnit balík v jeho neprospěch - tj. zkrátit předp. období).
Takže Skylink může userovi ponechat pův. předplacený Flexi7 (tj. po 1.3. bude paralelně provozovat starý Flexi 7 i nový flexi10, to nepředpokládám), nebo dát userovi na výběr a s jeho souhlasem mu změnit flexi7 na flexi10 na kratší dobu, anebo aut. všem flexi7 překlopit na flexi10 s pův. délkou předplatného (prakticky na kartách může zůstat evidován flexi7 ale reálně de-facto poběží flexi10, obdobně jak to bylo s balíkem Mini vs. Smart) Brzy uvidíme jak to bude :)))

lance

Hlavnĕ CO tam bude...

rs505
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra