![]() |
|
Amiko micro hd seDobrý den všem, prosím o radu koupil jsem tv Samsung suhd 7 řada a mám satelitní přijímač Amiko micro hd se, teď otázka :jak nastavit Amiko, abych mohl přepínat na satelitu programy ovladačem od TV. Píšou že to jde, ale já si nevím rady. Prosím o pomoc, moc všem děkuji za odpověď |
DOMIMILI
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 20 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@DOMIMILImůžeš použít univ. DO Amiko 1/4, tlačítka naprogramuješ dle potřeby z původních DO. (https://www.parabola.cz/forum/topic-94599/) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@lance 8260+ jsem nevidělale 8265+ je ale celé v HEVC.Navíc jsem na to koukal přes celou stěnu v obyváku 3,5 x 4,5metru u lidí co to mají místo tapet![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Amiko micro hd seA bohužel dle mého subjektivního hodnocení má 8265+ i dost bídný T2 tuner, hlavně hodně náchylný na echo a preecho, potřebuje v tomto směru kvalitnější signál než zbytek z mých osobně testovaných vzorků přijímacích zařízení pro T2 HEVC (3x stb, 4x TV) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Amiko micro hd seuf tot je moc intelektualne vlakno. Ale to ti asi nepojde pokial to DO od samsungu nie je uni. Vacsinou to byva opacne, ze DO od satboxu je uni a potom mozes ovladat telku. Ale ta tv snad ma navod papier alebo na nete, cital si ho?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
...jde toSamsung Tv má v menu velmi dobrého průvodce nastavení pro ovládání přidaných zařízení ovladačem od Samsungu.Kombinaci Amiko vs Samsung UHD řady 7 a 8 mám vyzkoušeno a funguje. |
miravopi
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
@miravopiMá to i LG smartka?Žena mě nechá do ní kouknout jen když spí a to je bohužel málo gdy![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@miravopiAhoj miravopi prosím poradíš mě jak to mám udělat, abych nastavil ovládání Amiko a TV Samsung na ovladač od TV. Moc děkuji můj email - domimili@seznam.cz |
DOMIMILI
![]() |
|
Díky moc miravopiProblém vyřešen pan miravopi poradil a ovladač od TV Samsung funguje i na Amiko. Děkuji moc PANE![]() ![]() |
DOMIMILI
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |