Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Asi mi skončila UNI čítačka

Dnes mi z ničoho nič prestali fungovať "kódované" kanály na karte Skylink ICE. Sledoval som zahájenie ZOH a zrazu tma, ani jeden kódovaný kanál (ani slovenský, ani český) mi nejde. Idú len FTA (TA3, ČT24, ÓCKO a pod.). Rovnako mi idú FTA kanály z ASTRA 19,2 a 28,2. Skúšal som 3x sám poslať zápisy na kartu a nič. Po telefonáte na infolinku mi operátor Radim radil, aby som si kúpil CA modul Skylink ready. Rada pana s...da. :))) Skúsil som kartu vziať k susedovi a v jeho module šľape, takže karta "žije" a neostávalo mi nič iné len objednať CA MODUL IRDETO CI+ NEOTION SKYLINK READY. Údajne podporuje dekódovanie 2 kanálov v reálnom čase z jedného transpondéra. Tak snáď to pôjde. Na záver ešte otázka na fachmanov, je možné, aby kľakla v prijímači nielen UNI čítačka, ale aj čítačka na CA moduly? To by mi ten Neotion bol na 2 veci. Zatiaľ budem čučať ZOH na "skopčákoch" a cez DVB-T.

Opensat 9700 HDPVR+
uživatel
krtík
Registrace: 7/2012
Příspěvků: 189
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Dzordzo

Mě by to taky zajímalo, o jaký přijímač se jedná.
uživatel
neuzil
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 1 102
Odpověď v diskusním vlákně
 

niekedy

uplne staci podlepit cip karty lepiacou paskou, aby dochadazalo k doslednemu kontaktu citania v UNI...vyskusaj krtik.

Príjem družicovej televízie realizujem od roku 1988 dodnes...
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 6 710
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bohus31

ale hlavně nalepit na správnou stranu :)))

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
uživatel
SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 715
Odpověď v diskusním vlákně
 

@neuzil

No já netrpělivě čekám na odpověd a hned bych si ho objednal. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 038
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Asi mi skončila UNI čítačka

K čemu by ti byl? Jestli na 2 karty od Skylinku, tak to chodilo stejně na houby.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 4 714
Odpověď v diskusním vlákně
 

@krtík

O.K. 27 eček, nejsou žádné prachy, ale zase přepočteno na pivko?
uživatel
komoca
Registrace: 7/2011
Příspěvků: 378
Odpověď v diskusním vlákně
 

@SirMax

priklad podlepenia mojej karty...modro oramovanu cast, som podlepil trikrat obycajnou priesvitnou lepiacou paskou. Odvtedy nemam ziadny must fail chip down...https://www.parabola.cz/album/foto-1177/
sekce Album: skylink karta_podlepena
Popis fotografií:
[1] skylink karta_podlepena


Príjem družicovej televízie realizujem od roku 1988 dodnes...
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 6 710
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PoldaS

Mám třeba odzkoušeno dvě karty ICE Skylinku v dědečku Vantage 7100S naprosto bez problému jak ve čtečkách tak v modulech Neotion.Docela bych ten nový přístroj,pokud existuje, klidně vyzkoušel případně zase vrátil. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 038
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Asi mi skončila UNI čítačka

Je pravda že niečo robili s tými kartami,lebo mne niektoré programy začali sekať na Module Smit a idú mi dobre až v module Neotion
uživatel
sasuke
Registrace: 6/2015
Příspěvků: 688
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Asi mi skončila UNI čítačka

Jenomže to nebyl Skylink ready.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 4 714
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PoldaS

A ve kterém Skylink ready dělaly dvě karty v přístroji neplechu?
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 038
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PoldaS

Tedy pokud tvoje odpověd patřila mě.Jinak se omlouvám. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 038
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Asi mi skončila UNI čítačka

Zase sranda s podlepováním čipů 😁 to už je letitý postup karta plast se prohne časem to jsem dêlal i do modulů v TT 211 njn bylo je a bude snad to pomůže jen ne moc aby pak šla vytáhnout z Cam😁
uživatel
Laik
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 297
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Laik

prave preto pisem vyssie...Uplne stacia tri vrstvy obycajnej tenkej priesvitnej lepiacej pasky.

Príjem družicovej televízie realizujem od roku 1988 dodnes...
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 6 710
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Asi mi skončila UNI čítačka

hobo@ Před pár dny jsem zrovna někde četl stížnost na Skylink ready, že když je jedna karta v Irdeto slotu a druhá v modulu, tak to začne čtverečkovat. Osobně jsem to řešil jednou v nějakým Technisatu Skylink ready, kde to začalo chodit až po výměně modulu za Smit Pro 2

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 4 714
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PoldaS

Náhodou si nevzpomeneš na který Skylink ready ta stížnost byla?
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 038
Odpověď v diskusním vlákně
 

@krtík

Kup si Dreambox DM 920 ultra HD.
uživatel
komoca
Registrace: 7/2011
Příspěvků: 378
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PoldaS

Skylink ready jsou šroty, proč myslíš,že je rozdávají. Mám pořádný Linux s řadou možností a Skylink mi taky jede O.K.
uživatel
komoca
Registrace: 7/2011
Příspěvků: 378
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Asi mi skončila UNI čítačka

hobo@ KAON KSC-SA276IR

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 4 714
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Asi mi skončila UNI čítačka

to:komoca
Jak dlouho v uničtečce. :laughing:
uživatel
lachtan
Registrace: 7/2007
Příspěvků: 1 383
Odpověď v diskusním vlákně
 

bohus31

ok, víš já ,vím to jsou zkušenosti někdy k nezaplacení zvlášť od Skylinku. Tímto se až tak nezabívám jen o tomto vím, jen dostaávám signíl do zásuvky a víc nic jen aby byl ok :))) toť vše ať se všem daří R^
uživatel
Laik
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 297
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lachtan

Možná mu to jede spíš v modulu si myslím.S tou uni bych se moc do budoucna-brzkého-moc nechlubil. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 038
Odpověď v diskusním vlákně
 

Osobně

mne nejvíce zajímá zde zmíněná koupě toho nového Skylink ready s tou licencovanou čtečkou Irdeto a CI slotem. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 038
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lachtan

Neznáš mapu, jak se praví v jednom filmu. Nafurt.
uživatel
komoca
Registrace: 7/2011
Příspěvků: 378
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lachtan

A kdyby ne, koupím modul, jeden Conax už mám v TV pro kabelovku. Myslíš, že mě to sere?
uživatel
komoca
Registrace: 7/2011
Příspěvků: 378
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra