Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Geoblokace ČT24 HD

Máte někdo ČT24HD bez geoblokace po dobu zpravodajství ze ZOH?

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79
Odpověď v diskusním vlákně

@Saxon

Na začiatku som s úžasom čítal Tvoje odborné príspevky, ktoré mi dali veľa. Ale teraz, keď má niekto iný názor ako Ty tak ho urážaš. Zamysli sa nad sebou.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Každý máme někdy svoje nálady. Nebo snad ne?

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

RE: Geoblokace ČT24 HD

Ale no ták nerobte zo seba citlivky. Saxon nič také hrozné nenapísal. Ak niekto vidí do nejakej problematiky a vidí že sa o tom píšu samé nezmysly, tak vtedy by roztrhlo aj mňa.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

To jste mi zase utekli od tématu, kde se dá sledovat ČT24 HD bez geoblokace. Zatím jsem zaregistroval pouze O2.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3

@omar3

ku comu ti taketo informacie budu?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@SirMax

Svoje nálady máme. Ale človek, ktorý sa stavia za odborníka, by sa mal vyjadrovať inak. Je to jeho vec, ale v mojich očiach je to obyčajný amatér.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@bohus31

Třeba pro volbu operátora.

omar3

Bože můj, vy toho naděláte. Tak pro všechny potrefené: pardón!!:)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Petersk

Já jsem se nikdy v životě nestavel za odborníka a tvoji ženu jsem taky nikdy neobtěžoval, tak si mě prosím neber do úst, buď té dobroty. A děkuji nicku Rasto, jeden z malá normálních.

On Air!

Saxon

@Saxon

S Tebou se nebavím - to je pod mou úroveň. Stačí si přečíst nicka v úvodu a moudrý a vzdělaný pozná, že jsem odpovídal konkrétně "@taki", tak, jak je to napsáno v úvodu reakce: "Odpovídáte na konkrétní reakci čtenáře?
Klikněte na název nicku (cihlově červená barva), nick se přenese do formuláře." Takže si vyprošuji odpovídej pouze na to, co se Tě zeptám (a protože se Tě neptám na NIC, tak mi neodpovídej na nic) a šoupej nohama, když se baví starší.

ja987
Registrace: 1/2016

Ja987

Přístě vynech můj nick z tvých komentářů a budu spokojen, jestli si to nepochopil.

On Air!

Saxon

Tohle jsem ale fakt nechtěl rozpoutat..

taki
Registrace: 1/2017

Navrhuji, aby byl Saxon jako nepřítel lidu upálen a jeho popel rozmetán do Malše nebo Křemžského potoka (podle vlastního výbĕru). Pravda a SD zvítězí nad lží, HD a UHD!

rs505
Registrace: 11/2009

Rs505

Prosím raději pod Svatý Tomáš, děkuji. Páč z Malše bych mohl přes Vltavu infikovat celé povodí. Z Tomáše budu infikovat leda svoji druhou domovinu:)

On Air!

Saxon

@Saxon

Nepochopil, nepochopil nepochopil. Tedy ještě jednou:

Nic jsem se Tě neptal, tak mi na NIC neodpovídej a můj nick nejen vynech, ale zapomeň a vůbec nepoužívej a šoupej nohama, když se baví starší.
ODPOVÍDEJ AŽ BUDEŠ TÁZÁN!!!

Stačí, nebo radši ještě jednou, abys pochopil:

Nic jsem se Tě neptal, tak mi na NIC neodpovídej a můj nick nejen vynech, ale zapomeň a vůbec nepoužívej a šoupej nohama, když se baví starší.
ODPOVÍDEJ AŽ BUDEŠ TÁZÁN!!!

ja987

@Saxon

Na to zapomeň! Ti Tvoji fanatičtí heretici by byli schopni přejmenovat Vítkův kámen na Saxonův. Kromĕ toho bychom riskovali diplomatický incident s neutrálním Rakouskem...

rs505

To ti bohužel slíbit nemohu. Pokud tu budeš psát technické kraviny, nebo tu někoho moralizovat(obojí tu celkem často předvádíš), tak reagovat budu, to si buď jistý. Jestli jsi starej je mi úplně jedno, máš plnou hubu slušnosti, ale sám se moc podle ní neřídíš. Buď zdráv, kmete.

On Air!

Saxon

@Saxon

Jestli Ti můžu poradit, tak na Tvém místě bych co nejrychleji uprchl na Hodonínsko, kde máš mnoho oddaných stoupenců...

rs505

Je to divné, neznám ten kraj.

On Air!

Saxon

připadám si, jako

bych ze všech stran slyšel svou švagrovou, ta má také plno zbytečných komentářů.
Vážím si všech, kteří jsou věcní v oblasti satelitní a televizní techniky. ŠVAGROVOU NECHCI!!!!!!!!!!

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

@samorost

Naprosto souhlasím!!!!! Nedivým se, že mají tolik příspěvků, protože o ničem se dokáží bavit dlouho.

JRCvr
Registrace: 11/2017

@keff

Tak podle dnešního článku na konkurenčním webu se dočkáš ve finální síti DVB-T2 pěti regionálních vysílání ČT. Naopak od dubna zmizí ČT D/Art z DVB-T a bude jen v DVB-T2 na 26K.

ja987

@ja987

Od dubna ČT:D/art zmizí pouze z MPXu3! V RS7 bude tento program v DVB-T šířený do konce t.r..

cha-cha

@ja987

Oprava: Od dubna ČT:D/art zmizí pouze z MPXu3! V RS7 bude tento program v DVB-T šířený maximálně do konce t.r..

cha-cha

@cha-cha

Máš pravdu, ale jen částečnou. Dle dnešního článku Déčko V LETOŠNÍM ROCE úplně zmizí z DVB-T, z Multiplexu 3 zmizí už v dubnu. Déčko v Regionální síti 7 zmizí nejspíš září, říjen nebo listopad, takže z 90% ne až na konci t.r.

Pro spoustu cca 80% diváků však prakticky D zmizí v dubnu - kolik jich může přijímat RS7???

ja987
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra