Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Geoblokace ČT24 HD

Máte někdo ČT24HD bez geoblokace po dobu zpravodajství ze ZOH?

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79
Odpověď v diskusním vlákně

@brak232

Ano máš pravdu, já to přežiju. Já mám v rodině už konečně 56 terestrických programů + Skylink + Freesat, ale vždy jen na jedné až 2 TV a postupně doinvestovávám, ale asi to doinvestovávání nebude mít konce, pořád budu muset znova a znova upgradovat - aspoň se nebudu nudit a budu mít stále co vylepšovat.

Nestěžuju si za sebe, ale poukazuju, jak se opovrhuje miliony TVdiváků, protože mi to není jedno. Ti prostí lidé k tomu přijdou naprosto nevinně a šiřitelé TV vysílání a výrobci TV techniky z nich neustále do nekonečna ždímou peníze, což je svinstvo.
A jen tak bokem v dílně mám kvůli Óčku Star ještě stále funkční CRT ale už barevnou.

ja987
Registrace: 1/2016

@brak232

A ještě jsi zapomněl že mám k tomu, co jsi vyjmenoval, ještě 3 nepoužitelné SD Sat STB.

ja987
Registrace: 1/2016

@ja987

Myslím, že pořád nechápeš, že nikdo nepřijde nějak nevinně k nějaké povinnosti do čehosi investovat. Není totiž žádná povinnost investovat do příjmu TV. Není povinnost čumět na TV a je spousta lidí, kteří TV vůbec nemají :))) Už vůbec se nemá význam se bavit o sledování jakékoli komerční TV. Pokud chceš argumentovat, že člověk je "nucen" investovat kvůli TV, tak můžeš uvažovat pouze o veřejnoprávní TV. A tam jsou fakta jasná jak jsem psal v předešlém příspěvku: 50 let funkční analog - 8 let funkční dvb-T - nyní přechod na T2 - to jsou ty 3 veškeré investice během tvého dosavadního života vynucené vznikem/změnou nějaké technologie k tomu, abys měl funkční bezplatný příjem veřejnoprávní TV, který ovšem také není povinný. S tímto se už holt musíš smířit, protože jinak by musel stát za státní peníze vybavovat každou domácnost zařízením pro příjem veřejnoprávní TV zadarmo. To bys chtěl? Jiná třetí varianta neexistuje!! Pokud tedy netrváš ještě dnes na vysílání v původním analogu, v tom případě bych opravdu už neměl argument :)))

brak232
Registrace: 10/2017

@ja987

Pokud dobře počítám, u satelitního příjmu se jedná o jednu vynucenou změnu přijímače (SD - HD). Počet TV v domácnosti do toho prosím netahej, to je Tvoje volba. Já mám doma 31 televizí, protože mě to tak vyhovuje (dívám se každý den v měsíci na jinou TV) a taky to sem netahám :)))

brak232
Registrace: 10/2017
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 79

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra