![]() |
|
Platba za Multi balicekchci rict,ja platim přes SIPO tenhle balicek,no a včera prislo a na SIPU místo 318kc tak uz bylo 339kc a pokud vim tak to ma byt na breznovem SIPU.Ja vim je to 21kc ale me jde o princip,vzdyt to mam byt az od brezna zvyseni snad ne.Taky to ma někdo.Skylink tragedie. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 643 |
![]() |
|
@Sancaasi to platíš dopředu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Platba za Multi balicekSipo je na měsíc dopředu, takže přes Sipo platíš už na březen. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
Multi/Kombi - změna ceny 3/1823.ledna ohlásili změnu ceny balíčků, 25.ledna jsem jim kvůli tomu (+ osekání nabídky) oznámil změnu balíčku z Kombi na Smart. Balíček Smart aktivovali okamžitě (Kombi dojíždí). V únorovém SIPU byla vyšší cena Kombi za březen - místo 387 předepsáno 409.Kdyby zvýšili cenu z měsíce na měsíc na xxx Kč, tak nemá člověk žádnou reálnou možnost při platbě přes SIPO toto nekceptovat. Prostě mu to na SIPO předepíšou a basta. Volal jsem na linku a prý jediná možnost je vyjmout Skylink ze SIPA... Po napsání nasr... mailu přišla následující mail s tím, že mi nějaké peníze vrátí: "u karty číslo xxx nyní evidujeme objednávku na balíček Smart hrazený platební metodou SIPO. Programy z balíčku Kombi budete mít na kartě aktivní do 1.3.2018. Platbu 387,-Kč ze SIPA 2/2018 Vám po přijetí platby vratíme nejpozději do 30 dnů na Váš bankovní účet. Do 1.4.2018 máte od nás zdarma aktivován balíček Smart a první platba 239,-Kč bude navedena v rozpise SIPO 3/2018" |
sublac
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Platba za Multi balicekthe shock včera jsem prodlužoval sysgys u prodejce a oni jim to zpoplatnili řítíš se do propasti skylinku![]() ![]() ![]() |
polo3698
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Platba za Multi baliceka ono se plati SIPO dopredu ? tak to si nepamatuju.naposled jsem ho pouzival pred vice nez 20ti lety a pak jsem ho pro nespolehlivost zrusil. divim se ze to jeste nekdo pouziva.!to uz je lepsi tipsport kde si to zaplatim sice hotove ale okamzite. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Platba za Multi balicekCo je sysgys? |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Platba za Multi balicekskylink pana gislinka![]() ![]() ![]() |
polo3698
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 248 |