![]() |
|
Skylink live tvChlapci pri určitom predplatenom baličku od skylinku môžem používať službu skylink live tv.Používať sa dá v pc, mobile a pod. To aj využívam. Dá sa vsak použiť, a ako, playlist z tejto služby pre linuxové mašinky? Tak ako iné IPTV playlisty? Vďaka za pomoc.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvA máš ten playlist? |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvPráve ten nemám.Že vraj playlist m3u ,vo svojom portfóliu, služba skylink live tv neponúka .VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
![]() |
|
RE: Skylink live tvZo Skylinku playlist asi nevytiahneš. Skús iný. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@Avernetjako playlist z youtube,spíš si zařiď přehrávač |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
no chcel som to riešiťPierrepetr cez receiver.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
![]() |
|
RE: Skylink live tvV Andridovom Openboxe as4k ide app Skylink. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvPotřebuji poradit se spuštěním Skylink Live na PC.Přehrání obsahu se nezdařilo Obsah nelze přehrát v aktuálním prohlížeči. Toto oznámení mi vyskakuje na PC,když chci spustit vybraný program. Zkoušel jsem prohl. Chrome,Opera a Firefox. Mám windows 32Xp. Doma na PC mi to normálně jede,taky na mobilu funguje. Zkoušel jsem přihlášení kartou i e-mailem. Počet zařízení jsem umazal,dík za radu |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Skylink live tvPokud budeš mít v tom Linuxu i potřebná DRM, která tato služba používá, tak to v pohodě pojede. Nemusíš hledat, žádný přijímač s otevřeným Linuxem ta DRM nemá... Je to o level výše zabezpečené, než jiné služby, kde to lze při znalosti příslušného linku přijímat - zde to ani tak nejde, přijímač video nerozkóduje. |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
![]() |