Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Naladění kanálů na družicích

Koupil jsem si receiver Formuler S-Turbo 4K UHD, pořádný manuál k tomu není..prý jde vše intuitivně, musí se nastavit LNB mám universální, napájení je 13V/18V, motor má diseq 1,2, jsem na Astře 19,2 dám rozšiřené vyhledávání, nastavím transpodér , kmitočet, polarizaci, rychlost spustím to -proběhne to a nic, nic to nenašlo, kde jsem udělal chybu, kdo mi poradí krok po kroku, nevím proč toto nedají do manuálu i jak se ladí jiné družice, děkuji za radu či odkaz, kde hledat postup, děkuji Standa :((

talahasse
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Naladění kanálů na družicích

Přečti nebo nastuduj ABC na stránce parabola.Zde vše je.

koax
Registrace: 2/2008

Ak máš nastavený motor na Diseq 1,2 musíš si doladiť družicu ručne cez DO, zrejme nemáš nájdený signál. Prepni motor na prijímači na USALS, zadaj parametre dĺžky, šírky a signál danej družice nájde. Pred nainštalovaním Formulera tam prijímač nejaký bol a bol nastavený na motor? Fungovalo to?

vw1vw
Registrace: 1/2017

Ladění kanálů na družicích

Pro vw1vw: Ano orbitu mám naladěnou astra23,5/Skylink/,astra 19,2,Hot Bird, Thor, Hispasat, měl jsem přijímač AB Cryptobox 550HD a vše natáčelo a fungovalo, teď to mám na Astře 19,2 a jak spustím vyhledávání, tak to nic nenajde, asi to nějak spolu nekomunikuje..Standa :((

talahasse

@talahasse

asi máš špatně napsané souřadnice,vraz tam starý crypto,koukni na program,odpoj,připoj nový,vypni motor,zapoj koax a zkus signál,pak ty souřadnice pro usals,hraj si

pierrepetr
Registrace: 5/2006

To Pierrepetr

Orbita je naladěna dobře...na starém receiveru AB Cryptobox 550 hd na daných pozicích dané družice hrají free kanály, i Skylink na 23,5 stupně...? Standa :((

talahasse

No tak ted tu orbitu nastav na novém přijímači...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra