Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Premier League práva od 2019/2020

Sky and BT have agreed to pay £4.46bn to show 160 Premier League games a season from 2019/20.

pepe23
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Premier League práva od 2019/2020

Nech si tu Bundesligu uz nechaji. Dmnti pul roku to nikdo nekoupi, tak se mysli na zakazniky. Jeste, ze koncim s paytv za par dnu, stejne jde budoucnost top fotbalu na satelitu do pryc. Usetrim si aspon nervy

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

se divím že Vacek tu bundesligu neprodá v jednom balíku společně s naši kapr ligou..

dawis77
Registrace: 9/2011

premier ligue digi

do ktere sezony ma digi tu anglickou ligu ?
pak uz to asi nekoupi co dalsi tri roky ? ta cena bude uz vysoka ?

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

digisport má ešte jeden rok PL..cize este sezonu 2018/2019 uvidime tam..a co bude potom je tažko predpovedat..nikto z nás nieje veštec...samozrejme,že tí blazni zas zvyšia cenu....ale podla mna na 99% digisport anglicku ligu bude mat aj nadalej,ale hrozí to,že už len nejaky iny baliček kupia..inak povedane nebudu davat až tolko prenosov ako teraz...ale ved uvidime ako to dopadne..ešte je daleko to rozoberať

jožko

jasny.ptam se proto jestli ma jeste smysl si brat novou digi na dva roky.bez premier by to smysl nemelo.a nejakou osekanou nabidku zapasu asi taky ne.
podle me uz to znova ani nekoupi.ta soucasna koupe musi byt tezce prodelecna.a ta budouci koupe by byla prodelecna jeste vice.
ale uvidime.diky

kristian1

@kristian1

ako som napisal nikto z nás nieje veštec..nevieme čo bude a je zbytočne tu otom debatovat...ale tento rok digisportu konči La Liga a nabuduci rok Premier League...cize myslim si na 99% jednu z tychto líg urcite kupia aj na dalsie 3 roky..neviem si predstavit,ze by prestali vysielat aj pl aj la ligu...určite aspon jednu TOP z lig si zaistia...ale mne to je v podstate jedno,kto co bude vysielat,len nech to niekto kupi..ved mam aj digi 1-5,sport tv 1-2,novasport 1-2,dajto...čiže kludne keby sport tv kupila zas La Ligu alebo Dajto premier league ja budem len rad..len nech to niekto kupi

jožko

no myslim si ze mimo digi nikdo ani nahodou
jde mi jen o anglickou.francouzskou.nemeckou.

kristian1

u nás se do toho ještě může vmíchat T-Mobile.

dawis77
Registrace: 9/2011

Ahoj, prosím tě dala by se ti někde napsat soukr.zpráva? Ideálně tvůj email. Tady mi to nejde. Chtěl bych se tě na něco zeptat. Díky Michal

tringo
Registrace: 4/2008

@jožko

Ahoj, prosím tě dala by se ti někde napsat soukr.zpráva? Ideálně tvůj email. Tady mi to nejde. Chtěl bych se tě na něco zeptat. Díky Michal

tringo
Registrace: 4/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra