, sekce: Zkušenosti |
|
Seznam.cz TvPřátelé,potřebuji radu. Po nainstalování této stanice (Seznam)mi bohužel satelitní přístroj hlásí,že hledaná stanice je zakódována. Nejde o nic,bez ní se obejdu,jen mě zajímá,proč to nefrčí. Zkoušel jsem odinstalovat,znuvu nainstalovat,poslat asi 3x zapis na kartu. A pořád nic.Ostatni stanice fungují ok. |
fuxjosef
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 52 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
|
|
seznam.cz TvTy nové programy mají bohužel už jen podporu IRDETO (0624) a ORCA, nemají CW+ICE (0D96). Pokud je to starší IRDETO karta (ne M7) tak funguje i v UNI-čtečkách vč. jejich sdílení (jako u mě OPT-9500HD), pokud je ICE tak to v UNI/CW nejde (jede v CW), jedině třeba SMITH IR modul - SkylinkReady (zde se přepne od IR režimu a jde), samotná však trvale asi přepnout nejde - tudíž nefunkční. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 859 |
|
|
RE: Seznam.cz TvNěkteré uni čtečky jdou jednoduše přepnout v menu - Openbox, Cryptobox apod.Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
Seznam.cz TvPřátelé, takže abych odpověděl : Stanice Travel XP HD Taky nejde a ten modul Irdeto má barvu zelenou. Takže asi blbě. To zn. že to asi nebude v tomto chodit. Děkuji za pomoc při hledání problému.Ted mě ještě zajímá, pokud bych ho vyměnil(pokud je tedy ten zelený špatný) jestli ten červený modul bude chodit v tomto příjimači. Ještě jednou díky za pomoc. Nevím jestli bych tohle po telefonu s nějakou operátorkou Skylinku vytelefonoval. |
fuxjosef
|
|
@fuxjosefNajdi na Internetu obrázek přesně toho Tvého modulu a dej sem link... |
brak232
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 167 |
|
|
Seznam.cz TVTřeba tady :https://elektro.bazos.cz/inzerat/85237261/Dekodovaci-modul-CRYPTOWORKS-MODUL-IRDETO-SMIT.ph |
fuxjosef
|
|
Seznam.cz TVPardon tady :https://elektro.bazos.cz/inzerat/85237261/Dekodovaci-modul-CRYPTOWORKS-MODUL-IRDETO-SMIT.php |
fuxjosef
|
|
RE: Seznam.cz TvTak jasný cryptoworks, je to na něm i napsánoOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
|
|
Seznam.cz TVJo už vím . Musím koupit jinej jen mi poraďte který je asi nej. S výhledem do budoucnosti a aby mi fungoval v tomhle příjimači. |
fuxjosef
|
|
RE: Seznam.cz TvSkylink ready Smit bude pravděpodobně OKOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
|
|
RE: Seznam.cz TvNo a do daleké budoucnosti modul viaccess Orca s integrovanou kartou...Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
|
|
Seznam.cz TvDíky moc za rady. Mějte se. |
fuxjosef
|
|
fuxjosefKoaly to je Fortis tzn dát tam oscam a force IRD konfiguraci .Nebo MCAS comming soon, má být nový fix přepínání mezi IRD a CRW pořadí . Předpoklad ICE karta Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
|
|
Pro neznalcekonfigurace , instnout Vti 11.0.2 a tam stáhnout oscam a oscambutler a tím si udělat jednoduše celý oscam pro CZ/SK . Je to automat a ice jede v IRD režimu. Dekóduje i Seznam.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|