![]() |
|
Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?Cauko. Ma nekdo nejake info, zdali to bude? Pul mesice zbyva, a stale nic. Jinak se na me nezlobte, je to jedno z mych poslednich temat na parabole ;) 23.2. mi konci rocni predplatne a jsem rozhodnuty pay tv zrusit, takze se ptam jen tak ze zvedavosti (navic to urcite nezajima pouze me), jestli Skylink uz potvrdil. Diky za odpoved.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?Taky mi to zajímá,jestli mám Skylink zrušit. Má ho jen kwůli F1 |
wlada
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?pokial viem nie zatial nič nepotvrdili ani nevyvrátili..na FB píše admin stále to iste..že maju zmluvu do 1.3 a že ešte rokuju....je ale smutné a nepochopitelné,že to sa nemôžu o novej zmluve dohodnuť skôr a skôr to dať ludom vediet?? uvidiš,že stanovisko daju až 28.2..až vtedy napišu,že či sa dohodli alebo nie |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
@jožkoNo prave. Uz to melo byt davno prodlouzene, pripadne ne. To se tam budou hadat do 28.2. o kazdou korunu a zas na to doplati fandoveStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?možno vedia a čakajú že ľudia to nevydržia a predplatia si na ďalší rok, a potom im zvesela oznámia sport1,2 nebude![]() |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?jozko, nebo taky budou vyjednávat ještě v breznu jako to bylo u Discovery Networks, kdy sli jejich programy ještě po terminu ukonceni smlouvy a ještě dost dlouho se nevedelo jak to vůbec dopadlo. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?Před rokem ohledně Eurosportů ani žádná zpráva nevyšla, prostě jenom pokračovaly dál a až pak jen tak prohlásili, že zůstávají v nabídce. Tak se uvidí. Prostě cena sportovních práv neustále roste a teď už dochází na boj i o relativně menší sportovní stanice. Digi ta má speciální balíček jen na sport a exkluzivitu na PL, La ligu, ATP500. o2 má zase třeba možnost mít jen denní předplatné kvůli LM, kaprlize, WTA. Živý sport bude čím dál dražší. Filmy, dokumenty, hudbu můžete opakovat stále dokola, ale sportovní obsah zajímá každého jen v ten moment, kdy se neví jak to skončí a prodejci práv to dobře ví. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 325 |
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?Tak si předplaťe jen na měsíc. Ještě jste nezjistili, že u Skylinku se nemusíte upisovat na rok či dva? Až se situce vyjasní, tak si předplaťe klidně na rok s měsícem zdarma. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?Sport1 a Sport2 nebude, a zvýši sa servisný poplatok... |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
HosiCim dal vic se ujistuju, ze je fakt nejlepsi napad satelit zrusit. Furt nejake problemy, vyrazovani programu, nahrazovani shitama. Sport taky neni co byval. Ted uz je to jen byznys. Proste 23.2 KONEC.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?Nibiru , SP poplatek se zvysuje pouze u SIPO/inkaso u nas, ostatní platby na rok a na dva u SP zustavaji stejne. U vas na Slovensku je to stejne, přes SIPO/Inkaso se cena mirne zvysi a u rocniho předplatného SP v hotovosti cena by mela zustavat stejna. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
@Lolem123Ja už sa ujistil už dávnejšie![]() Pozemak stačí na tie blbiny čo dávajú furt dookola, však aj tak keď kdesi prepnem je reklama a za tú platiť nemienim! ![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
@THXKOspravne. a navic existuji streamy na ntb a appky pro sledovani sportu na mobilu. vse je ok![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123TV za zenitom nikdy nebude. A šport sledovať na mobile musíš uznať aj Ty, že je to sprostosť![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?Pánové tak jím napište ať se dohodnou hned. Že jím vklidu makou tu stovku připlatíte. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@Lolem123Nic ve zlém, ale přeci kdyby někdo něco věděl, tak už je to tady pověšené. Nebo si myslíš, že někteří z diskutujících fakt jsou agenti Skylinku a vědí víc, než sám Glisník a když tady založíš vlákno s dotazem, tak to tady prozradí?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
urcite anokeby nemali tieto programy, tak by mali na trhu velku nevyhodu oproti ostatnym sluzbam a dobre vedia, ze by ich to porazilo. Tie spravy, ze rokuju sú len kvoli vyrokovaniu vyhod pre seba, takze budte v klude, su to len obvykle marketingove hry mocnych. bolo to vidiet v minulosti pri rokovaniach s discovery |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?Ja len nepochopím, prečo už dávno nebol vytvorený športový balíček. Mne by to úplne stačilo![]() |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
@jklajbanA co si takhle udělat sám sportovní balíček v rámci Flexi?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?ROKUJÚ! ROKUJÚ! ROKUJÚ! Rokuje sa hodiny nie týždne!!!!!!!!!!!! |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
joscerMysliš ,ako píšeš,že keby niekto niečo vedel, že by to tu bolo zavesené? No veru neviem.Keď sa dohodli o pokračovaní Eurosportu, nik tu nič nezavesil.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@AvernetJak to? Když se dohodli, vyšel článekhttps://www.parabola.cz/clanky/6168/discovery-a-eurosport-zustavaji-na-skylinku-nove-bude-nabizet-tlc/ Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?Psal jsem na Skylink a napsali mi že do konce měsíce nejpozději bude znám výsledek. |
lukasoliwa
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?Už zase zasedá kongres, jestliže neskončil zasedá dodnes. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?Nenažratý Skylink...a to Na Slovensku a v Čechách majú ako M7Group najväčšie zisky(články tu na Parabole) |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: Skylink - potvrzeni Sport 1 a 2?pokat vim ,SL migruje na Germany trh,chce delat konkurenci Premiere ,ale neboj hned kdys to bude znamo ,bude to tu vylepeno pres celej web![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 712 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |