![]() |
|
Formuler S-turbo 4KNevím , kde se dají na tomto receiveru vymazat navíc stažené programy nebo zakódované...rovněž budu rád kdo poradí s natáčením paraboly, mám Skymaster SG 2100 s AB Cryptoboxem 550 HD mi komunikoval dobře, tady nějak nemohu najít způsob, aby se dalo volně najet na jinou družici a naladit na ní volné programy, dík Standa![]() |
foreigner
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Formuler S-turbo 4KPokud tam máš nějaký normální soft (openATV, openPLI), tak postupuješ úplně standardně. Programy mažeš přímo v seznamu přes nabídku po stlačení tlačítka Menu. Nejlépe ovšem přes settingeditorOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
StandoA zkoušel jsi už tu "orbitu" dát do toho receivru /nastavení tuneru/, jak Ti tady radili, t.j. nastavit usals?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Formuler S-turbo 4KNic v zlom, ale nejde Formuler S-Turbo na Android 7 ?Nie na OpenATV... AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@foreignerkdyz je to android tak na DO zmacknout ok potom tlacitko napravo od epg zmacknout vyskoci tabulka vymazat atd. vybrat programy potvdit s ok do tabulky nakonec zmacnout zelene tlacidlo trochu pockat ajeto |
Bohusu
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Formuler S-turbo 4KTalčítko OK-správce seznamu-vybrat mód oprav (modré)-vymazat...a pak už jen klikáš na programy které chceš vymazat. |
Tolex
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Formuler S-turbo 4KMotor nastavíš v menu hledání programů-nastavení antény-bastavení pozicionéru-pozicionér. |
Tolex
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
Formuler S - turboFajn, to zvládám, zadám diseq 1,2 a je možno točit s parabolou, já fiktivně točím, ale pozice je stále na místě a motor netočí, kdyby točil tak najdu satelit a naprogramuji si kanály...? Kde je problém? Možná resetovat motor, ale jak? Standa![]() |
foreigner
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
Formuler S - turboUSALS![]() |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
![]() |