Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Formuler S-turbo 4K

Nevím , kde se dají na tomto receiveru vymazat navíc stažené programy nebo zakódované...rovněž budu rád kdo poradí s natáčením paraboly, mám Skymaster SG 2100 s AB Cryptoboxem 550 HD mi komunikoval dobře, tady nějak nemohu najít způsob, aby se dalo volně najet na jinou družici a naladit na ní volné programy, dík Standa :((

foreigner
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Formuler S-turbo 4K

Pokud tam máš nějaký normální soft (openATV, openPLI), tak postupuješ úplně standardně. Programy mažeš přímo v seznamu přes nabídku po stlačení tlačítka Menu. Nejlépe ovšem přes settingeditor

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Stando

A zkoušel jsi už tu "orbitu" dát do toho receivru /nastavení tuneru/, jak Ti tady radili, t.j. nastavit usals?

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Nic v zlom, ale nejde Formuler S-Turbo na Android 7 ?
Nie na OpenATV...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@foreigner

kdyz je to android tak na DO zmacknout ok potom tlacitko napravo od epg zmacknout vyskoci tabulka vymazat atd. vybrat programy potvdit s ok do tabulky nakonec zmacnout zelene tlacidlo trochu pockat ajeto

Bohusu
Registrace: 1/2018

Talčítko OK-správce seznamu-vybrat mód oprav (modré)-vymazat...a pak už jen klikáš na programy které chceš vymazat.

Tolex
Registrace: 10/2010

Motor nastavíš v menu hledání programů-nastavení antény-bastavení pozicionéru-pozicionér.

Tolex
Registrace: 10/2010

Formuler S - turbo

Fajn, to zvládám, zadám diseq 1,2 a je možno točit s parabolou, já fiktivně točím, ale pozice je stále na místě a motor netočí, kdyby točil tak najdu satelit a naprogramuji si kanály...? Kde je problém? Možná resetovat motor, ale jak? Standa :(

foreigner
Registrace: 1/2008

Formuler S - turbo

USALS :))

pedro
Registrace: 9/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra