|  , sekce: Zkušenosti | |
| Formuler S-turbo 4KNevím , kde se dají na tomto receiveru vymazat navíc stažené programy nebo zakódované...rovněž budu rád kdo poradí s natáčením paraboly, mám Skymaster SG 2100 s AB Cryptoboxem 550 HD mi komunikoval dobře, tady nějak nemohu najít způsob, aby se dalo volně najet na jinou družici a naladit na ní volné programy, dík Standa  | foreigner Registrace: 1/2008 Příspěvků: 20 | 
|   | |
| RE: Formuler S-turbo 4KPokud tam máš nějaký normální soft (openATV, openPLI), tak postupuješ úplně standardně. Programy mažeš přímo v seznamu přes nabídku po stlačení tlačítka Menu. Nejlépe ovšem přes settingeditorOn Air! | Saxon Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon | 
|   | |
| StandoA zkoušel jsi už tu "orbitu" dát do toho receivru /nastavení tuneru/, jak Ti tady radili, t.j. nastavit usals?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed | tukan Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 168 | 
|   | |
| RE: Formuler S-turbo 4KNic v zlom, ale nejde Formuler S-Turbo na Android 7 ?Nie na OpenATV... AB PULSe 4k, Zgemma H7S | LucaBrazza Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 642 | 
|   | |
| @foreignerkdyz je to android tak na DO zmacknout ok potom tlacitko napravo od epg zmacknout vyskoci tabulka vymazat atd. vybrat programy potvdit s ok do tabulky nakonec zmacnout zelene tlacidlo trochu pockat ajeto | Bohusu Registrace: 1/2018 Příspěvků: 13 | 
|   | |
| RE: Formuler S-turbo 4KTalčítko OK-správce seznamu-vybrat mód oprav (modré)-vymazat...a pak už jen klikáš na programy které chceš vymazat. | Tolex Registrace: 10/2010 Příspěvků: 52 | 
|   | |
| RE: Formuler S-turbo 4KMotor nastavíš v menu hledání programů-nastavení antény-bastavení pozicionéru-pozicionér. | Tolex Registrace: 10/2010 Příspěvků: 52 | 
|   | |
| Formuler S - turboFajn, to zvládám, zadám diseq 1,2 a je možno točit s parabolou, já fiktivně točím, ale pozice je stále na místě a motor netočí, kdyby točil tak najdu satelit a naprogramuji si kanály...? Kde je problém? Možná resetovat motor, ale jak? Standa  | foreigner Registrace: 1/2008 Příspěvků: 20 | 
|   | |
| Formuler S - turboUSALS  | pedro Registrace: 9/2007 Příspěvků: 452 | 
|  Zpět na předchozí stránku | |
|  Zpět na hlavní stránku diskusního fóra | |