Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

HD programy IPTV nebo Satelit

proc když se podivam na nabidku IPTV spolecnosti třeba T Mobile,O2,DIGI TV nebo KUKI TV tak tam je skoro vse v HD napr.i programy Nova 2 HD,Prima Love HD,Nova Gold HD a další.Proste tyto zakladni programy v HD i jiné a na satelitu nejsou třeba na Skylinku.Cim to je,ze je rozdil mezi IPTV a satelitem.

Sanca
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD programy IPTV nebo Satelit

Lacnejšia distribúcia ? :8)

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

@markus176

Že vraj lacnejšia distribúcia a čo tak špekulácia ? :laughing:

arsat84
Registrace: 9/2017

@arsat84

Máš problém s ?????? , príde ti moja odpoveď ako že distribúcia a nič iné ????? :8)

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

@Sanca

satelitý prvider dodá signál až k Tebe domov ;) pri IPTV (resp. OTT ... naštuduj si rozdiel :sly: ) sa Ty pripájaš na server providera a trasu signálu si zabezpečuješ vo "vlastnej" réžii cez svoju internetovú konektivitu :lookaround:

mmc
Registrace: 1/2006

Na reálne HD cez IPTV je potrebná dostatočná rýchlosť Internetu ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@Dzordzo

Stačí stabilných 8Mbt? Prechádzam na optiku a chcem si vybrať najvýhodnejšiu cenovú ponuku na pozeranie HD streamov. Akú rýchlosť pripojenia mi poradíš?

Karner
Registrace: 3/2010

@Karner

osobne mám skúsenosť, že medzi 19:00 až 22:00 mi je aj 12Mbt málo a to až tak, že obraz seká a musím ísť do najnižšieho rozlíšenia, aby to šlo. HBO GO to preráta a prepne napr. sám. Sľubovali, že to bude optika vzduchom, ale s káblom sa to ťažko zrovnáva. Aj tak si ale myslím, že 20Mbit je na HD minimum ...

Dzordzo

@Dzordzo

Mám možnosť pripojenia optikou z T-c.mu do 15 Mbt alebo z Ori.gu do 30 Mbt - oba za rovnakú cenu 10 €. Nevieš, ktorý je na IPTv vhodnejší a stabilnejší? Nedôveru mi vyvoláva tá predložka "do" v Zmluve o pripojení.

Karner

@Karner

to je právě to kouzlo,že se napojí na tvého síť. providera večer všichni jeho zákazníci a už ti budou skákat po displei kosky a tobě zbydou oči pro pláč.Já mám smluvně do 35 mg a večer to stoji někdy za prd.Myslel jsem ,že to moje rodina sežere,le byly na horách a bylo to úúplně stejné
ve vsi je nás hafo a jeden vysilač.

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Na optike by to nemalo až tak kolísať. Ty máš optiku alebo mikrovlnku?

Karner

O extra placené IPTV má smysl uvažovat leda v případě, že je taková televize provozovaná v sítích smluvních partnerů, teda s garancí funkčnosti. Rozhodně ne nějaký OTT typu Digi, kde poskytovatel neručí vůbec za nic a akorát chce pravidelně platit. A ještě si tam nahodí úvazek 2 roky, což je úplně mimo.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Súhlas, takže Orange + Fiber TV, inak je SAT zatiaľ najrozmanitejší a najspoľahlivejší ...

Dzordzo

Čiže Orange má najspoľahlivejší optický internet? Rád by som vedel od konkrétneho používateľa, či aj večer si drží deklarovanú rýchlosť 3O Mbt? Vtedy ho totiž chcem najčastejšie využíva na sledovanie HD tv kanálov.

Karner

Tam ti ale postupne znížia rýchlosť.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

@Karner

nějak jsem zameškal účast.V baráku mám mikrovnlku s polovinou vesnice a v paneláku jen GSM hotspot,jen na pokusy a hraní ,jinak je tam optika s nabídkou stovek mg,pro mě nepotřebné,jsem tam 5-6x za měsíc

korkoran
Registrace: 10/2006

@Nalim

Mne tvrdili v Orange, že rýchlosť nikomu neobmedzujú. Je to vraj celoštátny zákaz.

Karner

@Karner

Rusom v 60-tych rokoch sa tiež nediali nehody vo vesmíre ...
každá rada ťažká - skús prvú viazanosť, ak nebudeš spokojný, tak ho po 2 rokoch zmeníš. IPTV ešte má čo zlepšovať ...

Dzordzo

Nevím jak na Slovensku, ale v ČR si může ISP rychlost omezit dle libosti, stačí pouze dodržovat min. parametry služby, co má vylepený někde na webu (a tam si hodí klidně 16kbps) a mít takovej FUP zmíněnej v obchodních podmínkách.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Škoda, že sa mi neozval niekto, kto má Orange internet. Asi sa nechcú priznať, že im často padá rýchlosť internetu. Čo sa dá robiť, podpíšem zmluvu a možno bude o jedného zúfalca viac.

Karner

Ľudia majú Orange internet aj cez siete Telekomu tak to je rôzne. Popýtať sa v svojom okolí.

tras
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra