![]() |
|
TV-SAT slučovač-rozbočovač a DiSEqCJe TV-SAT slučovač-rozbočovač, např. MI 2 TS L, průchozí pro DiSEqC?Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
TV-SAT slučovač-rozbočovač a DiSEqC (# 5)Určitě bude, tady uvádějí i možnost opačné funkce https://www.televiznicentrum.cz/p/its-slucovac-tv-sat-s-lte-filtrem-mi-2-ts-l |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: TV-SAT slučovač-rozbočovač a DiSEqCOpačná funkce fuknce je jasná, o DiSEqC tam ale nic není.Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: TV-SAT slučovač-rozbočovač a DiSEqCje, zapnuté môže byť samozrejme vždy len 1 koncové zariadenie. Mám na 8 vstupovom zlučovači 3 STB na 23,5, 16,0, 13,0 a 1W a ide to v pohode ...Samozrejme po jednom... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
Tři machřise tu sešli. Jeden vůbec netuší, že tazatel se ptá na něco úplně jiného než na co mu odpovídá, druhý je úplně mimo mísu. :-)Takže slučovač TV-SAT je průchozí pro všechny povely! Je to logické. Jinak by neměl žádný smysl. :-))) Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
@EnikPochopil som to ako zlučovač TV-SAT priechodzí pre oba signály, teda nielen TV, ktorý nemá 2500 MHz pre prechod sat signálu. Hlavne, že sa našiel najmúdrejší. S pozemákom a zároveň SAT som neriskoval, každý má svoj kábel zvrchu až dole ... |
Dzordzo
![]() |
|
@Dzordzozbytečně,chodí to super po jednom koaxu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@pierrepetrTo hej, ale ak sa rozhodneš použiť TV kábel pre ďalší SAT (len do obývačky mám 3 káble, 1 priamo do TV (so sat tunerom), 1 do rekordéra Freesat+Skylink a 1 do rekordéra AntikSAT), môže sa kábel hodiť. Takto som ich dal zasekať do steny už pri prestavbe baráku ... |
Dzordzo
![]() |
|
@Dzordzopokud hotovo,tak dobře,pokud se přidává anténa,tak řešení je toto |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |