![]() |
|
Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTAby se tu pořád jen nenadávalo - dnes pochvala pro ČT za zvuk přenosu CZ - SUI. Zápas je vysílán v Dolby digital 5.1 a je to chuťovka. Na přestávky přepínání na klasiku 2.0. Vím, že to má na svědomí Eurosport, ale alespoň na Skylinku si můžu hokej vychutnat v plné parádě. Jak ostatní operátoři - vysílá někdo taky vícekanál?koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTParádní zvuk je jen na 23,5... A vysílání financuje Česká televize, takže zmiňovaný Skylink je jen kryptovacím systémem program zpřístupňující parazit... Záležet na něm tak je datový tok u HD poloviční, CT2 v SD kvalitě (nevyplatilo by se) a zvuk 192kbit/s v MPEG2...![]() Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTČT sport má Dolby i v DVB-T K.37 |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
prijemne maprekvapilo, s akym prehladom cesi vyhrali...s takymito nadpriemernymi vykonmi jednotlivcov, moze ceska repre pomyslat v poho na kolektivnu medailu ceskeho hokejoveho teamu.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTZvuk na ČT sport byl paráda ale na Eurosportu 2 HD z frekvence 11976 H 3/4 z Thoru byl a je opoznaní lepší než na Skylinku. |
spajka
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
@PetrT![]() ![]() ![]() |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTAž na dost hloupá a zbytečná vyloučení, které se v pozdější fázi turnaje můžou sakra vymstít to bylo dobré. Ale konečný výsledek neodpovídal průběhu zápasu. Gólman výbornej.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@PetrTNemáš pravdu. Tak jak už reagoval Bobsen, Skylink sdílí náklady na šíření s ČT. Byla to i podmínka výběrového řízení, které Skylink vyhrál. Tak tu prosím nerozšiřuj lži |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTTo je jediné co umíDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@tekapo, bobsenTohle prostě některým jednodušším lidem vysvětlit nelze, protože to nechtějí pochopit.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTMám možnost až dnes sledovat olympiádu doma a tak jsem si všimnul, že všechny přímé přenosy jedou v 5.1. Teď biatlon taktéž. Mají to příjemně namixované. Ruchově mikrofony berou poctivě okolí, komentář z centru. Technicky moc pěkné.koaxial & utp
|
Diaboltp
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTNu, pokud máte pánové pravdu, nezbývá mně nic jiného než omluva. V takovém případě dêkuji za dotaci karty ČT, protože po krocích Skylinku v uplynulých 2-3 letech již nejsme jeho klienty. Na balíček Komplet zbyly jen vzpomínky... Ať se daří!![]() Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTPetrT@ Nemáš spíš ty nějakýho parazita v hlavě? Co je známo, tak Skylink spravuje kryptování pro ČT zadarmo, vč. karet only-ČT bez serpo a na oplátku má ty programy připojený na svých kartách. Takže oboustranně výhodná spolupráce.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSa ještě platí cca 1/3 ceny kapacity TP použité na kanály ČT.Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTJo, tak nějak to je. Podobně pak s RTVS, kde se taky podílí na nákladech na distribuci.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTHlavně že vyhráli zvukaři![]() ![]() ![]() |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 107 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTAparatury 5.1 jsem se dávno zbavil, jako neperspektivní. A nechybí mi... |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
podla mnakvalitne stereo 2.1, bude vzdy pre ludske ucho prinosnejsie ako rozlozenie zvuku 5.1...Ak uz silou mocou chcem doma priestorovy zvuk, nieje ziadny problem zo stereo signalu upravou virtual surround ho docielit aj kvalitnou repro sustavou 2.1Tak isto som satelitne repro so stojanmi vyhodil na povalu a nahradil kvalitnym trojpasmovym drevom 2ks + subwofer Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTTo je na vkusu. Já mám pevnouinstalaci 7.1 a určitě bych ji nevyměnil za nějaké pseudo sourround a nebo soundbar s ultramegahyper prostorovým zvukem. Kvalitní film na bluray je potom požitkem. Na muziku mám dva sloupy Jamo a subwofer. Hold dělám se zvukem a mám to rád poctivě... koaxial & utp
|
Diaboltp
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTTaky mám doma 5.1 komplet a na hlavní par ještě používám stereo zesilovač pro poslech 2.0. Nové koncerty speciálně snímání a míchané do 5kanalu znějí moc pěkně. Nějaké virtuální emulace z DSP nepoužívám. V 5.1 se dnes dělají už i rozhlasové hry a navíc, když je například u nějakého filmu špatně udělaný zvuk stereo a je k dispozici i 5kanal, da se dost vylepšit výsledný požitek. Například nedávno film Rudý kapitán na CT. Ve stereo doprovodu byli špatně srozumitelné dialogy, snímané mikrofony přes teleskopické držáky(ozvěna v prostoru). Pak přišla hudba a mohlo topit utrhnout hlavu. Naštěstí byl vysílán i 5.1 zvuk, tak jsem ho zvolil a potlačit front LR a zesílil centr reproduktor a najednou se to dalo sledovat.:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTPo jistých peripetijích s UPC sleduji 5x eurosport hd zdarma-no nekupte to!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@spykoa to se dělá jak? |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTke klasik+ je behem Olympiady vsech 5 esp zdarma a esp1.2. cely Unor zdarma |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Česko - Švýcarsko hokej pochvala ČTKoukám na ČT sport DVB T, pozemně, čili SD a je to fakt paráda. Obraz jako břitva. Potvrzuje to moje přesvědčení, že když se to kvalitně snímá, tak výsledek je perfektní i na SD a to i na normální televizi. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@kristian1takže to zdarma není - musíš platit klasik+Zgemma H9 Combo / Gibertini 105cm + motor Amiko DM3800 (90e - 50w) / Toroidal T90 (28,2e - 1w) / Mascom OP 85cm (22w) / Praha
|
mtz7601
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
Pro Saxona:Mluvené pasáže byly ve filmu Rudý kapitán opravdu nesrozumitelné. Myslel jsem, že se ještě stále využívají postsynchrony, i přesto, že dnešní kamery jsou bezhlučné a neruší sejmutý zvuk. Tady si s výsledným zvukem asi nikdo hlavu nelámal, ale třeba to byl režijní záměr? Já to vyřešil nakonec zapnutím titulků, protože jsem tomu opravdu špatně rozuměl. Ať se daří. |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |