![]() |
|
FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeZdravím,Mám už několik dní tento problém: Freesat Spektrum Home má 3 zvukové stopy, HU,CZ,SK. Pokud přepnu HU, pak je zvuk jen HU. Pokud přepnu CZ nebo SK, zvuk jede najednou všechny tři stopy, což je pěkný mix anglictiny, madarstiny a cestiny. Dělá to jen na některých programech. Jsem v tom sám nebo to někdo zažil ? Vyzkouseno na dvou ruzných přístrojích VU+ SoloSE a VU+ Zero, openATV 6.1 a openATV 6.0. Přešel jsem ze Skylinku na Freesat díky zrušení 3 programů, co jsme sledovali, a jediný přínos je ten, že je to levnější, jinak všechno špatně: velmi omezené EPG (prakticky chybí proti Skylinku), chybí kanály v HD jako CT24 a Prima COOL, mimo mnoha dalších (to jsem věděl dopředu), na faktuře Vám nafakturují i programy na měsíc zdarma, po 4 dnech vypnutého přijímače z 230V nejdou HD programy - nutno poslat zápisy (zápisy jsem během 1 měsíce provozu musel posílat už 3x, jinak část HD kanálů nefungovala), a teď ten podělaný zvuk. Díky za pomoc, pokud nějaká existuje ... |
Bermen91
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
@Bermen91Schválně jsem to zkusil a máš pravdu s tím Spektrum Home. Dočasně můžeš vypnout stereo, a poslouchat jen pravý zvukový kanál, pak je to OK. |
roxman
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
@Bermen91Jinak žádné zápisy si pravidelně posílat nemusím, ale taky nikdy nevypínám příjímač na 4 dny ze zásuvky.![]() |
roxman
![]() |
|
@roxmanAno, to je řešení, ale je to otrava při přepínání kanálů neustále přepínat zvuk. jsem rád že nejsem jediný, teď už má smysl volat na podporu (už zase).Ano, zvukové stopy jsou při přepínání programů guláš, někdy stejný program drží ENG, někdy je česky, občas maďarsky... a to mám v ATV nastavené preference zvukových stop (originál/ENG, CZ) Začínám si zvykat na hromady maďarských reklam. To se na webu freesatu nedočteš :-) |
Bermen91
![]() |
|
@Bermen91na vu zápisy co 10 dnů neprojdou,jedině si to posílat přes web,to jede hned |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeNo jo bazarové zboží. Co chcete po freeSAT. Je to levné tak to , né kvalitní. Dobré akorát pro Maďara. Proto jsem od nich už před léty odešel. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
satman1Baví ťa to? Ked sa niekto naváža do skylinku, soptíš tu. Ale keď ty do freesatu to už je ok. Divím sa ti.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
@pierrepetrNa stejných přístrojích jsem zápisy u Skylinku nikdy posílat nemusel, i když jsem byl ze zásuvky třeba týden pryč :) proto to uvádím. Takže to není VU+.Jinak EPG jsem vyřešil pluginem EPG importer, zápisy přes web - tak to teď dělám, přes klientské centrum, pokud to jde zautomatizovat jinak, rád se vzdělám. Díky všem za reakce. |
Bermen91
![]() |
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum Homezaregistruj se tady a můžeš si dělat refresh z domuhttps://login.cz.freesattv.tv/signIn |
bibin
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
NaaalimNaaalim já nerypu. Jen konstatují. Tady je vidět proč freeSAT nepřibývají zákazníci. |
satman1
![]() |
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeNěkomu nepřibývají druhému rapidně ubývají...jinak na obyčejný box amiko 8150 to dcera vždy nechává na čt1 a nebo cs filmu přes noc...k 9 dnu..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 662 |
![]() |
|
satman1Aha, to som nevedel.Tak potom aj druhí, keď rýpu do skylinku len konštatujú. Tak potom sa tak treba chovať aj k nim.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
![]() |
|
Očakávať kvalitu od freeSATu?Je jasné, že od freeSATu kvalitu nemožno očakávať. Je to zastaralé, statické a schátralé - chrám mazaníc. Čakať nejaký posun nemá zmysel. Skôr zostarneš, zošedivieš, splešivieš. UPC sat patrí do panoptika digitálneho vysielania. |
skyrider
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 1 033 |
![]() |
|
tak akoty skyrider so svojimi prispevkami smerom k freesat.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@skyriderkoukám že je to stejné jak u skylinku, taky většinou mazanice, u nás z poskytovatelů není moc velký výběr![]() ![]() ![]() Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum Homeve skylinku je 137 programů, a z toho je jen 60 v HDDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@fpsfpsNemá zmysel ich porovnávať, nakoľko v UPC stále beží gro programov v starom a u nich nekvalitnom MPEG-2 formáte. Tie kanály vyzerajú na HD telkáči ako vizuálny chliev. Veď je des dívať sa na to, i keby za tú nočnú moru divákom platili. Skôr je nepochopiteľné, že sa nájdu ešte takí (hoci v čoraz menšom počte), čo za ten hnus sú ochotní platiť.Momentálne sťahujú ČT 24 na nové parametre. A čuduj sa svete, je to ešte väčšia mazanica, ako doteraz. Oni normálne idú postupne dozadu. Mali sa dávno vzdať zastaralých mazaníc a posunúť sa ďalej. No u nich sa to nikdy nestane. Radšej skrachujú. |
skyrider
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 1 033 |
![]() |
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeTak ja neviem pozeram a počúvam Spektrum Home zvuk je ok. Stopy Maďarčina,Čeština a Slovenčina. Aj v češtine aj v slovenčie rovnako ok. Kanál stereo.STB Dreambox.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
![]() |
|
NaaalimNaaalim máš v tom zmatek. Je rozdíl mezi kritikou a vymýšlením nepravd.![]() |
satman1
![]() |
|
@NaaalimTeď je to i u mě OK, ale ještě včera večer ten zvuk blbnul. |
roxman
![]() |
|
satman1Ja v tom mám jasno, o mňa sa neboj. Stači si prečítať tvoje prispevky.V každej téme končíš nejakou negatívnou vetou o freesate![]() Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
![]() |
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeKaždé téma . Myslíš úplně každé. Asi né. Asi v tom nemáš jasno. Stojí ti za to , takhle si vymýšlet. |
satman1
![]() |
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum Homesorry skoro každe![]() Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
![]() |
|
satman1Má pravdu,naaalim, je to každé druhé téma, keď sa jedná o skylinku vždy na záver spomenieš napr. to nie ako ten freesat a pod. Všimol som si to viac krát a dosť často. Maj sa.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
![]() |
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeSrovnávat musíš. Tomu se nevyhnes. Nemůžu za to že freeSAT je skoro vždy na tom hůř. |
satman1
![]() |
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeLen skus niekedy zrovnávať trebars nie s freesatom. Napr. s DIGI sk.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |