, sekce: freeSAT by Skylink |
|
FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeZdravím,Mám už několik dní tento problém: Freesat Spektrum Home má 3 zvukové stopy, HU,CZ,SK. Pokud přepnu HU, pak je zvuk jen HU. Pokud přepnu CZ nebo SK, zvuk jede najednou všechny tři stopy, což je pěkný mix anglictiny, madarstiny a cestiny. Dělá to jen na některých programech. Jsem v tom sám nebo to někdo zažil ? Vyzkouseno na dvou ruzných přístrojích VU+ SoloSE a VU+ Zero, openATV 6.1 a openATV 6.0. Přešel jsem ze Skylinku na Freesat díky zrušení 3 programů, co jsme sledovali, a jediný přínos je ten, že je to levnější, jinak všechno špatně: velmi omezené EPG (prakticky chybí proti Skylinku), chybí kanály v HD jako CT24 a Prima COOL, mimo mnoha dalších (to jsem věděl dopředu), na faktuře Vám nafakturují i programy na měsíc zdarma, po 4 dnech vypnutého přijímače z 230V nejdou HD programy - nutno poslat zápisy (zápisy jsem během 1 měsíce provozu musel posílat už 3x, jinak část HD kanálů nefungovala), a teď ten podělaný zvuk. Díky za pomoc, pokud nějaká existuje ... |
Bermen91
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
|
|
@skyriderEste raz CZ sa stazovat mozu, ale zaklad SK je cely v HD. Madarske reklamy registrujem len na programoch, ktore Skylink nema, takze tazke porovnanie. Ked chcem HbbTV na napr. CT1, vezmem si ho od Skylinku - v tom je popredu. Takze ak chcem aj obsah aj pokrok, volim Freesat + Skylink a E85 alebo T90 |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 518 |
|
|
AvernetAvernet na kvalitu to samé vždyť si navzájem sdílejí programy. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeAle zase digi2go je asi lepší jako o2go či horizontgo nebo Skylink live. Digi ma nejlepší a nejstabilnější aplikaci. |
satman1
|
|
satman1Na kvalitu to samé a krizuješ s tých dvoch len freesat. Sám si potvrdil, čo som pisal hore.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeNo jo ale to je téma o freeSAT nic tam o Digi nevidím. Ty jo ? Až bude téma o Digi a bude mě tam něco vadit či zajímat tak taky napíši. Ale tu se řeší nekvalita freeSAT. To uznáš ne? |
satman1
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeAvernet a možná to bude tím , že freeSAT je asi nejhorší. |
satman1
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeTemaJe dávno vyriešená satman1. To bolo o zvuku. Avernet ma pravdu širiš nebjektívne nepravdy. Len na okraj digi sk je horšia. Ešte som ta pod článkom o digi sk nevidel kritizovať. Len tu a aj pod clánkami skylink spominaš freesat. Tam to nie o skylinku náhodou. Ti to pripomeniem. Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeTo bolo milé, satman1, sú rovnakí, spolu zdieľajú... ale pozor: freesat je aj tak najhorší.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeAvernet bohužel jé to tak ve srovnání s Digi pro mě toho nemůže tolik nabídnout. Tahá za menší šňůrku. A jestli to nevíš tak na té pozicí si cz a sk operátoři navzájem sdílejí programy. A záleží kdo nabídne něco navíc. No a bohužel freeSAT nic nenabízí. Jen občas přidá nebo převede do HD program s několika letym zpožděním. Toť vše. Ještě něco chceš vysvětlit. |
satman1
|
|
satman1Ja nepotrebujem nič vysvetliť. To ty potrebuješ niečo vysvetliť.S údivom sledujem ako tu ty ,ale nie len ty, diskutuješ o freesate a nemaš ho.Ako hovorí kolega a aj ty v inej téme: ale hlavne že si si kopol.. Týmto končím. Názov témy bol jasný, porucha je už odstránená. VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeJe logické, že nemám freeSAT. Kdo by ho taky chtěl. |
satman1
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeSatman1, navzájom si operátori zdieľajú aj na iných pozíciach.Neobjavil si nič nové. Aj na 23,5 kde je jedna platforma cz,sk.A sám vidíš, čo sa deje u nej , keď niekto z 23,5 odíde. Tá tvoja platforma potom začne ťahať , ako ty píšeš za menší šnurku.Podobne to je na 19,2 a tu tiež ťahá tvoja platforma za ešte kratšiu šnúrku.Inak ja mám skylink a ako doplnok freesat napr. kvôli Animal HD či Travel channel HD. A vidíš že ho chcú:https://www.parabola.cz/clanky/6316/freesat-ma-v-cesku-100-600-abonentu-na-slovensku-76-400/ i keď ho ty nemáš. Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
|
|
@Avernet, NaaalimSatman1 iba nedokaze prezriet, ze niekomu Freesat vyhovuje tak, ako je a skyrider z pohybu klientov +- 2% vesti koniec Freesatu ...To su velke veci, to neprehadate ... |
Dzordzo
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeNaaalim proto říkám, že je zbytečně řešit . Jestli má lepší obráz freeSAT nebo Digi. Konečně jsi to pochopil. Mě je jedno kdo co sdílí. Jen se smějí jak tu řešíte , lepší Digi či freeSAT. Obrazově. freeSAT a AP přestalo být zajímavé jak to začali sdílet s Telecomem. Kvalita obrazu, to čím se tu chlubilo , je pryč. Teď nezajímavé. Teď nemá freeSAT co nabídnout. Digi ho přeskočilo. |
satman1
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeDzordzo ja nikomu freeSAT nezávidím a ani neberu. Je mi jasné, že jsou tu chudí lidé. A pro ně je freeSAT jako dělaný. Ale chlubit se Trabantem je podlé mě přehnané. Nemyslíš Dzordzo. |
satman1
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeJa som nemal čo chápať. Ty o voze a ja o koze. Si moravák tak by si to mohol chápať.Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeDzordzo skyrider si stebe jen utahuje a ty mu to zeres. Já myslím že mu je to fuk. |
satman1
|
|
@satman1Mas pravdu, ako vzdy ... |
Dzordzo
|
|
RE: FreeSAT problém se zvukem u Spektrum HomeVyzkoušel jsem dnes CZ a SK stopy a neprojevuje se mi to, třeba už to opravili. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
|
|
@satman1Hloupé j e myslet si,že Skylink je mMercedes |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 140 |
|
|
MercedesTen Mercedes se mi povedl |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 140 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|