![]() |
|
Radio dab+,net radioDobrý den všem mám dotaz na tohle radio nebo receiver nebo jak to mám napsat je to Soundmaster - IR 43 DAB má jej někdo a pokud ano s jakými zkušenostmi jej používá docela mě to zaujalo má to vše od fm,dab+,net radia, bluetooth,usb,mediaplayer a další možnosti akorád to má jen 10 předvoleb pro každý systém poslechu díky všem za reakce. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Radio dab+,net radioJakože 10 předvoleb třeba pro internetová rádia? Pokud to tak je,je to žalostně málo. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
RE: Radio dab+,net radioSoundmaster IR43DABInternetové rádio s funkcemi streamování UPnP a DLNA. Vybaveno je 2,4" barevným displejem. Můžete naladit více než 10000 internetových stanic. Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
mcm1je to málo ale naladí to všechny rádia od nás asi 200 stanic uloží ale do oblíbených se dá uložit jen 10 stanic jen se ptám jestli jej někdo má a jaký má s tím zkušenosti protože výbava za 4000kč je velmi slušná. |
kanon
![]() |
|
kanonvyprdni se na takové kraviny.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: Radio dab+,net radioOno to vypadá lákavě, ale jsou to krámy. Sam jsem se napálil s DIT2000 HAMA. Má obavy, že tohle bude něco podobného...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxonpísni co se ti na tom nelíbilo nebo co nefungovalo co jsi chtěl díky |
kanon
![]() |
|
RE: Radio dab+,net radioPadalo WIFI spojení, DAB tuner nic extraOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Radio dab+,net radioDAB - u nás dost opomíjené, vysílá se toho málo a většinou ČR. Internetová rádia jsou sice velká zábava, podle toho jaký žánr posloucháte a také přes co dále posloucháte, tak zas toho tolik moc nezbude. , jsou jich tisíce , ale pokud vytřídíte podle datového toku , žánru,svého věku, svého hudebního sluchu , atd.....a co MP3 , FLAC ???Prostě je toho hodně, co si každý musí nechat projít hlavou, časem se většinou dojde k závěru, že 10 uložených stanic ani neposloucháte.... |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: Radio dab+,net radioJa som velmi spokojny s HAMA DIR3100, ale je pravda, ze je to ina kategoria, potreboval som nieco mensie esteticke do kuchyne. Ale som bol az prekvapeny, ako pekne lezie z toho audio. No a je pekne. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
Silvercrest SIRD 14 C3,Sangean WFR29CJa som tak manželke do kuchyne kúpil z lidlu Silvercrest SIRD 14 C3 pomer/výkon/cena na nezaplatenie (jedno z mala veci čo sa Lidlu podarilo) Dab slušná citlivost ale aj tak počúva radia len z netu .Osobne uvažujem niečo prenosné a na dovolenky ako Sangean WFR‑29C DAB+ Vu+duo4K,VuZero,Maximum Toroidal 90,Gibertini 105,motor Opticum 3800,LNB Inverto Black utra (sigle,twin quad)antena DAB Emme Esse 15RB3,av-receiver yamaha rx-v500d dab, Sony XDR-P1DBP,
|
Stabo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
![]() |