Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dreambox DO

nahrál jsem nové image do Dreamboxu 800 a blbne mě ovadač když přepne program tak mě to přeskočí o dva nebo o tři i více programů nevíte co upravit?

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreambox DO

menu/setup/system/input devices

cinsky prijimac

rudo281
Registrace: 8/2007

pokl

Prosím ťa doplň informácie. Akú verziu image si nahral. Pozor ak chceš, aby bolo všetko funkčné musíš nahrať verziu stable, čo znamená, že balíky sú odladené a všetko by malo fungovať tak, ako má. Práve to, že firma Dreambox nepodporuje vývoj OS Enigma 2 ma odrádza od kúpi prijímača uvedenej značky. Čo z prijímača, ak nemá dobrý software, ktorý dokáže ovládať bez problémov hardware satelitného prijímača.

karamelka
Registrace: 2/2013

pokl

Niektorí tvrdia, všetko je na fórach. Čo riešiť, ak už samotný firmware je napísaný tak, že obsahuje chyby? Jedna chyba odstránená 10 chýb zavlečených, to je OS Enigma 2.

karamelka
Registrace: 2/2013

neřekl bych že bude problém v image dreamy provozuji už 12 let a neco takového jsem nepozoroval ať jsem nahrál jakýkoliv image. Co ti brání nahrát tam zpět ten co jsi tam měl?

markriz
Registrace: 1/2006

2karamelka: podku nemáš dreambox, jak můžeš radit?
2pokl: zkus jiný image (markriz), příčin může být více, abyses ujistil, že je to sw problém. Je ten image určený pro tvůj typ dreamboxu?
Pak přídaně sem:
a. přesný typ dm, osmistovek je několik a nejsou stejné
b. přesné označení image
A pak ti někdo může pomoci.

Antonín
Registrace: 8/2005

Pre = Amikáčov =

Zdravím všetkých,hlavne Amikäčov !
Mám ako 2.stb HD 8250+.Bol v ňom od nova sw 2.1.19 emu.Sem tam
niektoré prg.mrzli a nešiel yt.Náhodou som zbadal 2.4.37 mcas,
nainštaloval ho-a všetko je O.K.! Kúpil som Amiko hlavne pre "brechajúceho".....- ale už ho nepoužívam,ten šiel bez problémov.
Teraz po starom flexi 7... :))

ralp5
Registrace: 9/2007

@ralp5

Sw 2.4.37 EMU má závadu.Kliknutím na "Podmíněný přístup-úprava klíčů"-mašinka restartuje.Kdybys náhodou šel do EMU.

rezek
Registrace: 1/2010

@rezek

Rezku dík !
Zatím jsem na to nepřišel!A sem to šlo omylem,mnělo být nové téma...Pracuješ s Ami ?? R^ P.
/mcas také ?/

ralp5
Registrace: 9/2007

@ralp5

Ahoj,zvykl jsem si na Amika.Nejsou pro mne složité,bez reklamací,prostě spokojenost.BBC na 27°W šlape,PowerVU na 9°E,1°W taky atd,v důchodě dobrá zábava.Teď mám 8 260+ combo kvůli "T".Pak koupím 8 265+ combo,aby mě šlo "T2",chytnu 35 programů.Společnostem jako je Skylink a ostatní, prachy nedávám.Ať se Ti daří.

rezek
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra