![]() |
|
Dreambox DOnahrál jsem nové image do Dreamboxu 800 a blbne mě ovadač když přepne program tak mě to přeskočí o dva nebo o tři i více programů nevíte co upravit?poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
RE: Dreambox DOmenu/setup/system/input devicescinsky prijimac
|
rudo281
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
poklProsím ťa doplň informácie. Akú verziu image si nahral. Pozor ak chceš, aby bolo všetko funkčné musíš nahrať verziu stable, čo znamená, že balíky sú odladené a všetko by malo fungovať tak, ako má. Práve to, že firma Dreambox nepodporuje vývoj OS Enigma 2 ma odrádza od kúpi prijímača uvedenej značky. Čo z prijímača, ak nemá dobrý software, ktorý dokáže ovládať bez problémov hardware satelitného prijímača. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
poklNiektorí tvrdia, všetko je na fórach. Čo riešiť, ak už samotný firmware je napísaný tak, že obsahuje chyby? Jedna chyba odstránená 10 chýb zavlečených, to je OS Enigma 2. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE: Dreambox DOneřekl bych že bude problém v image dreamy provozuji už 12 let a neco takového jsem nepozoroval ať jsem nahrál jakýkoliv image. Co ti brání nahrát tam zpět ten co jsi tam měl? |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 268 |
![]() |
|
RE: Dreambox DO2karamelka: podku nemáš dreambox, jak můžeš radit?2pokl: zkus jiný image (markriz), příčin může být více, abyses ujistil, že je to sw problém. Je ten image určený pro tvůj typ dreamboxu? Pak přídaně sem: a. přesný typ dm, osmistovek je několik a nejsou stejné b. přesné označení image A pak ti někdo může pomoci. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
Pre = Amikáčov =Zdravím všetkých,hlavne Amikäčov !Mám ako 2.stb HD 8250+.Bol v ňom od nova sw 2.1.19 emu.Sem tam niektoré prg.mrzli a nešiel yt.Náhodou som zbadal 2.4.37 mcas, nainštaloval ho-a všetko je O.K.! Kúpil som Amiko hlavne pre "brechajúceho".....- ale už ho nepoužívam,ten šiel bez problémov. Teraz po starom flexi 7... ![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@ralp5Sw 2.4.37 EMU má závadu.Kliknutím na "Podmíněný přístup-úprava klíčů"-mašinka restartuje.Kdybys náhodou šel do EMU. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@rezekRezku dík !Zatím jsem na to nepřišel!A sem to šlo omylem,mnělo být nové téma...Pracuješ s Ami ?? ![]() /mcas také ?/ |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@ralp5Ahoj,zvykl jsem si na Amika.Nejsou pro mne složité,bez reklamací,prostě spokojenost.BBC na 27°W šlape,PowerVU na 9°E,1°W taky atd,v důchodě dobrá zábava.Teď mám 8 260+ combo kvůli "T".Pak koupím 8 265+ combo,aby mě šlo "T2",chytnu 35 programů.Společnostem jako je Skylink a ostatní, prachy nedávám.Ať se Ti daří. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
![]() |