![]() |
|
Aké bitrate majú HD kanály v IPTV?Rád by som vedel, aké bitrate majú HD kanály v IPTV, lebo sa rozhodujem o novom internete? Ponuky sú bohaté, sumy a rýchlosti obrovské. Známy mi odporúčal pevné 8 - 10 Mbt pripojenie, ktoré vraj HD streamy z playlistov ani nedosahujú. Aké sú vaše zistené hodnoty? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Aké bitrate majú HD kanály v IPTV?K čemu je to dobré, vědět, jaké bitrate má IPTV? Chceš sledovat děj pořadů, nebo čísla a hodnoty signálu? To sledují na odbavovacím pracovišti a dispečinku poskytovatele.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@ja987Aby som si vybral cenovo primeraný internet. Nevyberem si predsa 100 Mbt-ový, keď chcem iba občas pozerať zahraničné stanice z playlistu. |
Karner
![]() |
|
Aké bitrate majú HD kanály v IPTV?Pokud máš možnost mít ten 100Mb internet,tak ber všemi deseti.Já mám momentálně 18Mb za 450,-Kč/měsíc a co bych dal za rychlejší.Jak jsem psal výše,na full hd alespoň 20Mb a více. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Aké bitrate majú HD kanály v IPTV?Ja mám playlist. kde si môžem voliť kvalitu streamov a nastavím si ho podľa rýchlosti internetu. Swam LTE ma láka, ale pred chvíľou som zistil, že po minutí 150 Gbt za týždeň, obmedzia rýchlosť. Koľko je to hodín pozerania v HD kvalite? |
Karner
![]() |
|
Aké bitrate majú HD kanály v IPTV?Tých 150 gb by malo na týždeň stačiť. Prenesený objem dát si jednoducho vyrátaš z dátového toku a času po ktorý budeš iptv sledovať. Pred tým ako by som si vzal LTE od Swanu prečítal by som si recenzie užívateľov, hlavne ak bude slúžiť na iptv. |
krizo
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: Aké bitrate majú HD kanály v IPTV?Neviem, či som dobre počítal, ale vychádza mi to okolo 10 hodín pozerania na deň. Čo sa mi nechce veriť, žeby Swan bol taký štedrý. |
Karner
![]() |
|
RE: Aké bitrate majú HD kanály v IPTV?ako by jeden clovek povedal, ja sa priatelia nestacim divit ..." V pc doporučuji min. 20 mega stabilního internetu. " takze tak skromne, 10mbit adsl magioGO bez problemov HorizonGo bez problemov SwanGo bez problemov IPTV legal FullHD bez problemov Netflix bez problemov a skusil som aj tie vsak viete ake ... s problemom aj bez (vysvetlim nizsie) pri tych IPTV ktore najdete na internete plati jedna pomerne lahka zasada, 2000+ kanalov sluzba, zabezpeci Vam taky buffering, sekanie, vypadavanie obrazu, ze mozte mat aj 100mbit by UPC, je Vam to k nicomu .. sluzba je ako sa vravi oversold, restreamuje nieco co je streamovane cez dalsich X roznych IPTV ale ... existuju sluzby, ktore cca 10USD vam ponuknu na 98percent stabilny iptv stream aj na 10mbite adsl ... dovodom preco ten obraz je stabilny a HD v nom su pozeratelne aj na fullHD telke je, ze ti ludia to neprepaluju a nemaju u seba x-stovak ludi ... takze este raz podciarkknute a zhrnute: klasicky legalne zaplatena sluzba 10mbit bohate postaci, na cierno odporucam hladat :-) ale fakt hladat nech sa dari, ahoj ![]() ps: neposielajte mi spravy, osobne nic neprevadzkujem a info kde co ako nemam a kontakty tiez nie, pouzivam legalne zaplatene sluzby nasich operatorov ako Telekom, UPC ... tesilo ma a niekedy zas nabuduce Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |