![]() |
|
Formuler S - turbo 4K UHDProsím o radu toho kdo má tento receiver, jak se převedou jednotlivé prograny do skupin např. sport,hudba, dokumentární pořady....je tam přesunutí, ale nějak nemohu přijít jak to jde, děkuji Standa![]() |
foreigner
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDNemám tento přijímač, ale vtip je v používání tl. menu při jednotlivých položkách. Vyvolej skupiny, zmáčkní menu a pokračuj podle menu. Vyvolej seznam programů a zase tl. menu atd. Pochybuji, že si nenajdeš, co potřebuješ...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDJaký CI modul je k tomuto boxu nejlepší. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@foreignerjednoducho zmacnout ok potom zelene oblibene zaskrtnout sport nebo jine kliknout doleva na program ktery chceme dat ok v tabulce seznamu satelitu se objevi sport nebo jine ajeto. |
Bohusu
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
@tukanvtip je v tom, že to tak není.@Foreinger Postup: OK - vlevo dole přes tl. PLAYLIST=Seznam programů, pak šipkou dolů vpravo ve Vybrat mod oprav označit Oblíbené (objeví se až po sjetíšipkou dolů), Vybrat skupinu oblíbených a přes OK přesunout pogramy. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
Satman 1Na Skylink i Freesat Irdeto možná i Irdeto Smit |
foreigner
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDIrdeto Smit v něm nejde. |
satman1
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDTechniSat facha ale nejde duální kódování. chtěl bych rozchodit PIP. Jde jenom s pozemakem. |
satman1
![]() |
|
Satman1Co máš za receiver, mi v Formuleru S-turbo 4K jede karta od Skylinku i Freesatu/modul má v horní části napsáno Skylink ready,irdeto +,CSLink irdeto a šlape to,nevím co máš za CI+ modul?![]() |
foreigner
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDModul se dává ze zadu. Ten Smit modul mi nejel ani v openatv (iqon1) . Ale tv LG tv jede v pohodě. Jen jsem se ptal který modul zvládne v irdetu duální kódování. Mám demo ickartu Skylink, kde se přehrál software a v unictecce se nechytá. Chci rozjet ten pip. Fachci jen mezi pozemku a pozemkou nebo pozemku a satelit. Satelit a satelit to nejde. A prý by i s modulem mělo. Jen trefit ten pravý. V unictecce to jde. |
satman1
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDMám doma asi ten samý co ty. Pořád vypisoval chyba hostitele nebo nelze spojit a končí chybou. Ale TechniSat šlape v pohodě. |
satman1
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDNebude ten Smit potřeba aktualizovat? Když jsem ho loni koupil, taky nefachal, rozběhl se až s novým firmwarem, ale při startu hlášky hází pořád, ale když s tím skončí, tak normálně jede. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDModul Irdeto Smit CI+ s kartou Skylink ICE jsem vložil do TV před třemi lety a od té doby bĕží. Jen při přepnutí na program VH1 mi to kdysi celé spadlo, ale to prý nebylo modulem. Nĕkdy mi to při přepnutí na FTA programy na 19,2°E hlásí ,,Úspĕch inicializace". Jinak O.K. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDNa Formuler s turbo mi nefunguje aplikace Skylink live. Neví někdo proč? Je potřeba někde něco povolit? V aplikaci jsem přihlášen správně. Když chci prohlížet pořad v archivu, tak to vypadá, že se to načte...začne odpočítávat čas a je černá obrazovka![]() |
zipp911
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDSkylink live funguje v Fw 1.5.0. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDsatman1@ TechniSat TechniCrypt ale duální dekódování zvládá (byť to nemá nikde oficiálně psaný), takže tady bude spíš chyba v softu toho Formulera.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@satman1Nastav si síť v Androidu !! |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Formuler S - turbo 4K UHDJak to myslíš nastavit síť. |
satman1