Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Formuler S - turbo 4K UHD

Prosím o radu toho kdo má tento receiver, jak se převedou jednotlivé prograny do skupin např. sport,hudba, dokumentární pořady....je tam přesunutí, ale nějak nemohu přijít jak to jde, děkuji Standa :)

foreigner
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Formuler S - turbo 4K UHD

Nemám tento přijímač, ale vtip je v používání tl. menu při jednotlivých položkách. Vyvolej skupiny, zmáčkní menu a pokračuj podle menu. Vyvolej seznam programů a zase tl. menu atd. Pochybuji, že si nenajdeš, co potřebuješ...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Jaký CI modul je k tomuto boxu nejlepší.

satman1
Registrace: 9/2010

@foreigner

jednoducho zmacnout ok potom zelene oblibene zaskrtnout sport nebo jine kliknout doleva na program ktery chceme dat ok v tabulce seznamu satelitu se objevi sport nebo jine ajeto.

Bohusu
Registrace: 1/2018

@tukan

vtip je v tom, že to tak není.@Foreinger Postup: OK - vlevo dole přes tl. PLAYLIST=Seznam programů, pak šipkou dolů vpravo ve Vybrat mod oprav označit Oblíbené (objeví se až po sjetíšipkou dolů), Vybrat skupinu oblíbených a přes OK přesunout pogramy.

RAFI007
Registrace: 1/2006

Satman 1

Na Skylink i Freesat Irdeto možná i Irdeto Smit

foreigner

Irdeto Smit v něm nejde.

satman1

TechniSat facha ale nejde duální kódování. chtěl bych rozchodit PIP. Jde jenom s pozemakem.

satman1

Satman1

Co máš za receiver, mi v Formuleru S-turbo 4K jede karta od Skylinku i Freesatu/modul má v horní části napsáno Skylink ready,irdeto +,CSLink irdeto a šlape to,nevím co máš za CI+ modul? :)))

foreigner

Modul se dává ze zadu. Ten Smit modul mi nejel ani v openatv (iqon1) . Ale tv LG tv jede v pohodě. Jen jsem se ptal který modul zvládne v irdetu duální kódování. Mám demo ickartu Skylink, kde se přehrál software a v unictecce se nechytá. Chci rozjet ten pip. Fachci jen mezi pozemku a pozemkou nebo pozemku a satelit. Satelit a satelit to nejde. A prý by i s modulem mělo. Jen trefit ten pravý. V unictecce to jde.

satman1

Mám doma asi ten samý co ty. Pořád vypisoval chyba hostitele nebo nelze spojit a končí chybou. Ale TechniSat šlape v pohodě.

satman1

Nebude ten Smit potřeba aktualizovat? Když jsem ho loni koupil, taky nefachal, rozběhl se až s novým firmwarem, ale při startu hlášky hází pořád, ale když s tím skončí, tak normálně jede.

konas
Registrace: 12/2014

Modul Irdeto Smit CI+ s kartou Skylink ICE jsem vložil do TV před třemi lety a od té doby bĕží. Jen při přepnutí na program VH1 mi to kdysi celé spadlo, ale to prý nebylo modulem. Nĕkdy mi to při přepnutí na FTA programy na 19,2°E hlásí ,,Úspĕch inicializace". Jinak O.K.

rs505
Registrace: 11/2009

Na Formuler s turbo mi nefunguje aplikace Skylink live. Neví někdo proč? Je potřeba někde něco povolit? V aplikaci jsem přihlášen správně. Když chci prohlížet pořad v archivu, tak to vypadá, že se to načte...začne odpočítávat čas a je černá obrazovka :zombie:

zipp911
Registrace: 7/2012

Skylink live funguje v Fw 1.5.0.

tras
Registrace: 2/2011

satman1@ TechniSat TechniCrypt ale duální dekódování zvládá (byť to nemá nikde oficiálně psaný), takže tady bude spíš chyba v softu toho Formulera.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@satman1

Nastav si síť v Androidu !!

matchboxx
Registrace: 9/2012

Jak to myslíš nastavit síť.

satman1